Keystone logo
Leiden University LLM Avanserte studier i folkeretten
Leiden University

LLM Avanserte studier i folkeretten

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 19 300 / per year *

På universitetsområdet

* skolepenger for heltid | skolepenger for deltid: €9 650

Introduksjon

For offentlig folkerett vil du velge en av to hovedspesialiseringer: internasjonal strafferett eller fred, rettferdighet og utvikling.

Hva innebærer dette masterprogrammet?

I dette avanserte masterprogrammet vil du få en grundig forståelse av lovverket som styrer internasjonale relasjoner i et stadig mer komplekst globalt samfunn. Du vil lære i dybden om en lang rekke aspekter som påvirker vår verden, i tillegg til å få muligheten til å spesialisere deg innen ditt studieområde. Gjennom fokuserte seminarer og workshops vil du bli utfordret til å utvikle dine syn på rollen og funksjonen til folkeretten.

For dette programmet velger du en av følgende spesialiseringer:

  • Internasjonal straffelov (Avansert)
  • Fred, rettferdighet og utvikling (avansert)

Internasjonal strafferett (Advanced LL.M.)

Hvilke organisasjoner har myndighet til å gripe inn når det skjer brudd på menneskerettighetene? Hvilke juridiske midler kan brukes for å bekjempe internasjonal terrorisme? Den avanserte masterspesialiseringen i internasjonal strafferett ved Universitetet i Leiden undersøker internasjonal strafferett og internasjonal straffeprosess.

Grunner til å velge internasjonal strafferett ved Universitetet i Leiden?

Som student ved Advanced Studies-programmet i internasjonal strafferett vil du dra nytte av:

  • Undervist delvis i Haag: Haag er et knutepunkt for internasjonale juridiske institusjoner. Det gjør det til det perfekte stedet for internship og jobbmuligheter med internasjonale organisasjoner, internasjonale domstoler og tribunaler, forsvarsteam og frivillige organisasjoner, eller akademiske institutter.

  • Flerdimensjonalt omfang: Siden International Criminal Law-programmet er en spesialisering innenfor det større Public International Law-programmet, vil du få det unike perspektivet til et spesialisert fokus samtidig som du får en grundig forståelse av folkeretten som helhet.

  • Ekspert instruktører: Du vil bli undervist av praktikere og eksperter fra internasjonale rettsinstitusjoner samt utmerkede akademikere fra Leiden Law School.

Fred, rettferdighet og utvikling (Advanced LL.M.)

Hvordan reguleres krig og rettferdighet i tider med internasjonal uro? Hvordan kan det internasjonale samfunnet utvikle effektive styringsmekanismer, inkludert lov, for bedre å respektere fred som en grunnleggende menneskerettighet?

Grunner til å velge Fred, rettferdighet og utvikling ved Universitetet i Leiden?

Som student ved Advanced Studies in Peace, Justice and Development-programmet vil du dra nytte av:

  • Endring i handling: Dette programmet lar deg bedre forstå kompleksiteten av krig og fred for å forsvare rettighetene til mennesker som ikke alltid har midler til å kjempe for seg selv.

  • Ligger i Haag: Haag er et knutepunkt for internasjonale juridiske institusjoner. Det gjør det til det perfekte stedet for internship og jobbmuligheter med internasjonale organisasjoner, internasjonale domstoler og tribunaler, forsvarsteam og frivillige organisasjoner, eller akademiske institutter.

  • Flerdimensjonalt omfang: Ettersom programmet for fred, rettferdighet og utvikling er en spesialisering innenfor det større folkerettsprogrammet, vil du få det unike perspektivet til et spesialisert fokus samtidig som du får en grundig forståelse av folkeretten som helhet.

Opptak

Læreplan

Ideelle studenter

Om skolen

Spørsmål