Keystone logo
Lancashire Law School - University of Central Lancashire LLB Senior Status
Lancashire Law School - University of Central Lancashire

LLB Senior Status

0 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Blandet

* Heltid, årlig, UK / EU-studenter. Deltid: £ 1,125 per 20 studiepoeng studert (UK / EU).

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Hvis du har en ikke-juridisk grad og ønsker å være advokat eller barrister, vil dette toårige kurset, som du også kan studere delvis på nettet, gi deg den faglige opplæringen du trenger for å gå videre til det faglige treningsstadiet av juridisk utdanning. Det er spesielt hensiktsmessig for de utenlandske studentene hvis hjemmepersonlige organer krever en tradisjonell LLB. Du vil uteksaminere med et bredt spekter av overførbare juridiske og akademiske ferdigheter og forståelse av de viktigste institusjoner, prosesser og doktriner i engelsk lov.

LLB (Hons) Senior Status gir deg mulighet til å gjennomføre en faglig godkjent juridisk grad på bare to år.

Du har mulighet til å fullføre kurset på campus eller ved fjernundervisning. Hvis du tar fjernopplæringsalternativet, får du nettbasert støtte fra UCLans innovative og høyt anerkjente onlineundervisningsteam.

Juridiske ferdigheter og kunnskaper utvikles på et anvendelsesnivå som er egnet for de som allerede har oppnådd studiekompetanse gjennom en tidligere grad eller tilsvarende kvalifikasjon. Hvis du allerede har oppnådd et Graduate Diploma in Law (GDL), vil du bli godkjent for tidligere læring.

Du vil studere grunnleggende juridiske fag, som er obligatoriske for en kvalifiserende juridisk grad og kan også velge fra en rekke valgfrie moduler tilbys av Lancashire Law School. Du vil foreta fire valg av ditt valg, inkludert en forskningsmodul hvor du kan følge dine interesser.

Våre forelesere kommer fra både faglig og faglig bakgrunn, og sikrer at vår satsing på forskningsunderrettet undervisning maksimeres.

Vår tilnærming til undervisning og læring er "student-sentrert", noe som betyr at ansvaret for å oppnå læringsutbytte er plassert på studentinitiativ i selvstudier av studiet. Denne prosessen tilrettelegges av ansatte som tilbyr passende læringsmateriell og støtte, for eksempel modulhåndbøker, forelesningsskisse, leselister og elektroniske materialer.

Du vil bli en del av en kohorte av både innenlandske og internasjonale studenter og vil bli undervist av ledende akademikere. Du vil også ha nytte av undervisning av ansatte som er profesjonelt kvalifiserte advokater og advokater.

Ved hjelp av vårt alumni-nettverk , som jobber i store nordvestlige organisasjoner, vil vi hjelpe deg med å finne juridiske plasseringer, og du vil ha mange muligheter til å besøke relevante juridiske virksomheter, både lokalt og utover for f.eks. Justisdomstolene og mange av de europeiske institusjonene dvs. EU, inkludert Kommisjonen, Ministerrådet, Europaparlamentet og EF-domstolen under en ukes lang studietur i Brussel.

Lancashire Law School er på forkant med forskning innen en rekke spesialiserte juridiske områder, blant annet undersøkelser av kriminalitet og strafferettslig rett. Våre eksternt finansierte prosjekter har inkludert å se på en alkoholpolitikk for Europa, hatkriminalitet i Europa og internasjonale krigsforbrytelser.

Du vil bli støttet både faglig og pastoralt gjennom denne prosessen av fagpersoner med ansvar for modulene som studeres, og også av en personlig veileder, som er et faglig ansatt med ansvar for å ta vare på deg gjennom hele utdannelsen din på UCLan.

Hvert år arrangerer vi en dedikert advokatmesse som støttes av en rekke arbeidsgivere fra Crown Prosecution Service (CPS) til fylkeskommuner og advokater.

Det er muligheter for studenter å bidra til forskningsprosjekter gjennom internt ordninger.

Du kan delta i Student Law Society, som drives av studenter for studenter og arrangerer arrangementer som turer til London for å besøke Høyesterett, Royal Courts of Justice og Old Bailey, en årlig lovkolleksjon og talrige gjestens høyttalere.

Inntakskrav

 • 2: 2 Hons grad i enhver disiplin

 • Relevant engelsk språknivå 2 Kvalifikasjon. f.eks. GCSE engelsk klasse C

 • IELTS klasse 6,5 uten subscore lavere enn 6,0.

Kursoversikt

År 1

September til januar

 • Kontraktsrett

 • Landrett

 • Advokaterkunnskaper

 • Engelsk juridisk systemoppgave

Januar til juni

 • EU-lov

 • Offentlig rett

 • Strafferett

År 2

September til januar

 • Erstatningsrett

 • Og ditt valg av to tilleggsmoduler

Januar til juni

 • Equity Law

 • Og ditt valg av to tilleggsmoduler

Studenter som starter kurset i januar, fullfører januar til juni-modulene i første semester, etterfulgt av september til januar-moduler i andre semester.

Læringsmiljø og vurdering

En 3-årig gradskompetanse omfatter vanligvis 360 studiepoeng og hver 20 studiepoeng (en standardmodul) tilsvarer 200 timer studie, som består av en blanding av forelesninger, seminarer, opplæringsprogrammer, praktiske økter og uavhengig studie. Uavhengig studie er et viktig aspekt av din gradskurs. Den nøyaktige kombinasjonen av studietid vil bli detaljert i moduldeskriptorer og vil avhenge av valgmulighetene.

Dette er et unikt kurs som har blitt høyt berømt av professjonene for sin innovative tilnærming til undervisning. Skolens læringsmiljø er utformet for å stimulere læring. Alle våre foredragsteater på campus og små undervisningsrom er moderne og er utstyrt med toppmoderne audiovisuelt støtte- og presentasjonsanlegg for å forbedre og støtte læringsopplevelsen.

Som du forventer fra en lovskole som har forpliktet seg til å øke ansattes evne til sine kandidater, er det en rekke dedikerte ferdighetsutviklingsrom med innspillings- og avspillingsfasiliteter i skolen selv. Det er også et imponerende moot rettssalen som ser ut som en ekte domstol og gir studentene en uvurderlig lærerisk opplevelse i sanntid. Moot rettssalen benyttes også i stor utstrekning til ekstra-curricular aktiviteter som mooting konkurranser, advocacy trening og besøker høyttalere. Biblioteket inneholder et dedikert lovbibliotek med en mengde lærebøker, lovrapporter og tidsskrifter, og gir en rolig plass for studentene å studere både individuelt og som en del av en gruppe. Law Schools omfattende e-lovbiblioteksfasilitet gir tilgang til mange juridiske og akademiske kilder fra Storbritannia og utover, og er tilgjengelig for studenter hvor som helst med tilgang til en PC.

Det er en dedikert Blackboard-side for hver modul som gir omfattende online support, fra modulhåndbøker og forelesningsoversikt til selvtestkvitter og interaktive revisjonsmaterialer.
Fjernundervisningskurset leveres med det nyeste innen undervisningsteknologi med interaktive tekst-, lyd- og videofil-arbeidsbøker samt selvtestspørsmål. Interaksjon med veiledere og medstudenter er gjort ved hjelp av både synkron og asynkron diskusjonsforum og videolink.

Vurderingen gjennomføres på flere måter:

 • Den tradisjonelle usynlige eksamen (et profesjonelt krav til alle kjernefondsmodulene) og sett eksamener,

 • Slutten av en modul og selvstudiumsformative kursoppgaver,

 • E-vurderinger: e-quizzer; e-case studier,

 • Gruppe og individuelle presentasjoner,

 • porteføljer; podcaster,

 • Personlig utvikling reflekterende dagbøker; moots og debatter, og

 • Muntlig ytelse i seminarer.

CJAM

Avsluttende års bachelor- og doktorgradsstudenter har mulighet til å bli involvert i vår årlige ansettelseshendelse for cJAM. cJAM rister opp det tradisjonelle karriereformatet og gir UCLan-studenter ansikt til ansiktstid med opptil 30 vellykkede fagfolk, alle av dem har kommet til arrangementet med tilbud om verdifulle arbeidsplassmuligheter. CJAM-arrangementet består av fire hovedkomponenter:

 • Studentene hører fra keynoteindustriens høyttalere som deler sin personlige karriereisasjon og hvordan de kom til hvor de er nå.

 • Næringen Q

 • Uformelle nettverksmuligheter under pauser og lunsj.

 • Nøkkelelementet til cJAM er den raske hastigheten pitching økten. Studentene har åtte minutter med en-til-en-tid å kaste ut til utvalgte industri gjester for å prøve å vinne en plassering. Studentene kan velge å kaste en ide, deres grunner til å ha en plassering med det aktuelle advokatfirmaet eller å vise frem sin entusiasme, ferdigheter og talent. Umiddelbart etter pitchingsøkten avgjøres plasseringer og arrangementet lukkes med alle vinnende studenter presentert med plasseringsutmerkelser.

Muligheter

Du kan ta opp et vell av muligheter for virkelige arbeidserfaring og personlig kompetanseutvikling, for eksempel å delta i en rekke nasjonale mooting-konkurranser, forhandlinger og mekling, å gjennomføre arbeidsplasser, mini-pupillages og delta i Summer Schools. Våre studenter er verdsatt høyt av arbeidsgivere på grunn av deres evne og ferdighetsprofil. De har en imponerende oversikt over å få oppgraderte nivåjobber eller profesjonelle opplæringskontrakter.

 • Du har mulighet til å studere eller jobbe i utlandet, gjennom Erasmus-ordningen eller via internasjonale utvekslinger og plasseringer, og besøk Europakommisjonen i Brussel, Europaparlamentet og EU-kommisjonen i Luxembourg.

 • Vellykket gjennomføring av LLB (Hons) gjør at du kan gå videre til det faglige elementet i juridisk opplæring enten som advokat (Legal Practice Course) eller som barrister (Bar Professional Training Course).

 • Videre faglig studium kan forfølges ved hjelp av en mastergrad i LLM, eller en doktorgrad, PhD.

I 2018 var det fire cJAM-hendelser, og totalt 320 plasseringer ble tildelt. Alle som gjorde det mulig for våre studenter å etablere troverdige lenker i tråd med deres karriereforhøyelser. For å finne ut mer om cJAM: Law, se videoen og les pressemeldingen.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Senior Status LLB
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • Bachelor i lov (LLB)
  • Suva, Fiji
 • LLB (Hons) jus med virksomhet med grunnår
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 1 mer