Keystone logo
Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Lancashire Law School - University of Central Lancashire

Introduksjon

Lancashire Law School Er stolt av sitt nasjonale og internasjonale rykte, og tilbyr en rekke juridiske og kriminologiske kurs på både lavere og høyere nivå. Våre høyt kvalifiserte medarbeidere inkluderer internasjonalt anerkjente forskningseksperter, prisvinnende lærere og jurister med omfattende praktisk erfaring. Vi er stolte av å gi et levende, stimulerende og vennlig miljø for å studere. Ansettbarhet er hjertet av alt vi gjør, og skolen har et godt rykte innen yrker, næringsliv og industri for den imponerende kvaliteten på sine kandidater, som gir faglig kaliber, profesjonalitet og kommersiell bevissthet til arbeidsplassen.

OM SKOLEN

I løpet av de siste 40 årene har Lancashire Law School utviklet et fremragende internasjonalt rykte for å levere nyutdannede som går inn i den profesjonelle verden med de ferdighetene arbeidsgiverne leter etter. Undervisningsøkter er små og personlige, levende og intellektuelt stimulerende, så vel som praktiske. Vårt mål er å gi deg en superlativ studentopplevelse, slik at du kan oppnå det beste av potensialet ditt, og utdanne deg godt rustet til å påvirke den faglige verden du velger.

Skolen tilbyr en full portefølje av bachelor- og postkurs i begge lag og kriminologi. Våre grunnskolekurs er alle validert av juridiske yrker som kvalifiserende rettsgrader som gjør det mulig for studenter å forfølge den faglige siden av opplæring som enten en advokat eller barrister. Våre kriminologi kurs gir studentene en mulighet til å kritisere straffelov og straffesystem fra et sosialt, økonomisk og kulturelt synspunkt og for å forfølge karrierer innenfor bredere offentlige og samfunnsbaserte tjenester. Skolen tilbyr også et bredt spekter av videreutviklede faglige utviklingsmuligheter, hvorav mange er skreddersydd for individuelle interessentbehov.

Skolen har som mål å:

  • Være sektorledende innen opplæring av lov og kriminologiutdanning
  • Opprettholde et læringssamfunn basert på innovasjon og fortreffelighet og forpliktet til å maksimere styrker og oppnåelse
  • Opprettholde et forskningsmiljø som påvirker lov, straffesaker og politikk
  • Sikre størst mulig tilgang til utdanning for alle med evnen og forpliktelsen til å lykkes
  • Legge inn overførbare ferdigheter i hele læreplanen for å maksimere studenters ansettelsesevne

FORSKNING

Som lovskole kompletterer vi vår forpliktelse til faglig og profesjonell juridisk utdanning med høy kvalitet på forskningsaktivitet. Forskningsansatte har gått inn og oppnådd gode resultater i alle nasjonale forskningsøvelser siden 1990-tallet, og vårt forskningsmiljø fortsetter å påvirke rettsavgjørelser, policyutvikling og rettsreform i Storbritannia, Europa og mer generelt på den internasjonale arenaen. Kompetansen til våre ansatte informerer ikke bare våre bachelorstudier, men også våre undervisede og forskningsbaserte postgraduate grader.

Steder

  • Lancashire

    Lancashire Law School, University of Central Lancashire, PR1 2HE, Lancashire

Spørsmål