Keystone logo
L.U.de.S Lugano Campus

L.U.de.S Lugano Campus

L.U.de.S Lugano Campus

Introduksjon

LUde.S. Det er født i 1999, som en forening, i Ticino i Sveits, etter initiativ fra prof. Paolo Sotgiu, for å fremme og oppmuntre alle former for kulturell utveksling og lærerike opplevelser, vitenskapelig og forskning i Europa og andre steder som Free University of Human Sciences og teknologi - Ludes. Oppløsning nei. 703 av 14 februar 2006 Statsrådet autorisert LUde.S. bruke navnet Private University i henhold til art. 14 para. 2 i lov om Universitetet i italienske Sveits, University of Applied Sciences i italiensk Sveits og på forskningsmiljøene av 03.10.1995 (Lusi / SUPSI, RL 5.3.1.1)

I 2014, etter endring av artikkel. 14 Lusi / SUPSI nevnt ovenfor, som tillater bruk av begrepet universiteter eneste skolene akkreditert av de relevante nasjonale eller inter-kantonale myndigheter, Free University of Human Sciences og teknologi - Ludes er tjenesten selskapet "Ludes sagl", transformere deres struktur en campus, til campus Ludes Lugano, Lugano vert de mest prestisjefylte europeiske og internasjonale universiteter, og utvikle sine kurs, i henhold til pensum utarbeidet av vert respektive universitetene.

I tråd med visjonen til grunnleggeren Prof. Paolo Sotgiu, og etter nesten tjue års virksomhet i Sveits, LUde.S. Han har nylig startet en ny campus i Malta, kalt forente UCM Campus of Malta.

Utvide i Malta, er UCM nå i stand til å ytterligere styrke sitt utvalg av internasjonal handling ved å slippe kvalifikasjoner som kan sammenlignes med og anerkjent i mange land, ikke bare i Europa, noe som gjør det lettere for studenter å få utenlandske kvalifikasjoner (lisens NCFHE n. 2015-011).

Nå er de tilbys på Ludes Lugano Campus, graden kurs av Semmelweis Universitet og United UCM Campus of Malta institusjon for høyere utdanning.

Hvorfor studere på Ludes

Studerer ved LUde.S. Det betyr å bli hva det er: selvstendig person, ansvarlig og åpen til hverandre og til verden.

Det er ikke bare å lære teknikker for å tilegne seg kunnskaper, men også lære respekt og kjærlighet til alt som fremmer livet.

Erkjenner verdien av mennesker, dens potensial og evner, alltid vendt mot kultur og tradisjoner i andre folkeslag.

Den pedagogiske tilnærmingen LUde.S. håper på å lære å kjenne og forstå ikke bare andre, men også utover seg selv, og dermed legge til rette for fremtidig faglig og relasjonelt liv, og dermed setter 'et solid fundament for enhver sti liv vil ringe oss for å gå.

Steder

  • Lugano

    Ludes Lugano Campus | Via dei Faggi 4, Quartiere La Sguancia, 6912, Lugano

Spørsmål