Keystone logo
KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University

KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University

KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University

Introduksjon

Dekans melding

På begynnelsen av det 21. århundre vekker Law School ved Shanghai Jiao Tong University øyeblikkelig å omfavne de enestående utfordringene fra den store endringen i verdensstrukturen så vel som de viktige mulighetene for synkronisering med systemreformen i Kina.

Vi vet tydelig det harde arbeidet som kreves for å etablere grunnlaget og vanskeligheten med å forbikjøre de foregående. Imidlertid beviste fakultetet vårt og alle studentene, med 6 år med å overvinne store vanskeligheter i pionerarbeidet og oppnå tilfredsstillende innledende prestasjoner, at vi kan realisere det forventede målet om å være "innenriks ledende og internasjonalt velkjent" i en kortere periode hvis vi bevisst utnytter "fordelene med latekomeren" for å oppnå "sprang fremover". Dette er en drøm som varer i 110 år og også en forpliktelse til det nye årtusenet.

121836_shanghai-jiao-tong-university-3947435_640.jpg

Når vi ser tilbake på historien, ser vi at grunnleggerne av vår forgjenger - Nanyang Public School, helt fra begynnelsen av hadde bestemt utdanningsprinsippet som å kultivere de nye ledertalentene "Specializing Politics" for å fremme moderniseringen av staten. For den spesielle klassen for vestlige studier som ble opprettet i 1901, var professor Dr. Cai Yuanpei engasjert som sjefinstruktør, underviste i konstitusjonalisme, internasjonal rett og andre kurs. Dette kan kalles begynnelsen på den moderne juridiske utdannelsen i Kina. Fra vårt Xuhui-campus gikk fire fremragende studenter på den nasjonale og til og med den internasjonale arenaen: Shao Lizi, fredsforhandler for å få slutt på borgerkrigen i Kina; Wang Chonghui, styringseliten med høye oppnåelser i loven; Huang Yanpei, profesjonspedagog, som bidro til å realisere dialogen for etablering av landet med langsiktig fred og stabilitet gjennom demokrati; og Xu Mo, den første kinesiske dommeren ved FNs internasjonale domstol i Haag. De representerte den strålende tradisjonen til Shanghai Jiao Tong University for "Oppbevaring av statens søyler", og ga de spesifikke modellene for å forbedre den fremtidige juridiske utdannelsen og forskningen.

For å klynge seg, kan fortellingene fortid danne de interessante tilfeldighetene. Her er en, da Nanyang Public School ble grunnlagt i 1896, godtok Dr. John C. Ferguson, som ble uteksaminert fra Boston University i USA, engasjementet som veileder, ansvarlig for utformingen av skolens lokaler og pensumsystemet. I 2007, da Law School of Shanghai Jiao Tong University foreløpig kom til å forme og krevde drivkraft for utvikling, ga Leo KoGuan, en amerikansk kinesisk gründer, sjenerøst midler til å rekonstruere lovbyggingen og forbedre de overordnede forholdene for undervisning og forskning. Denne tilfeldigheten fører til rike assosiasjoner og følelsen av misjon: prosessen vår fra nå av skal være symbolet på universitetets glanshistorie, være verdig grunnlaget for reform for kommunikasjon av de vestlige og de østlige sivilisasjonene, og inkluderer samspillet mellom supermakter på begge sider av Stillehavet og utforsking av de nye styringsmåtene i omfanget av institusjonelle design.

Godkjent av Kunnskapsdepartementet, Law School of Shanghai Jiao Tong University, ble kåret til KoGuan School of Law. Vi kan forutse mulighetene som ble gitt oss ved endringen i 2008, det nevnte "første året av frivillige", for begynnelsen av det nye sivilsamfunnet og opprettelsen av såbed som er nødvendig for å dyrke statens søyler som tilpasser seg den nye situasjonen i det 21. århundre. I henhold til den potensielle planleggingen av universitetet, skal juridisk utdanning og forskning være et prioritert emne i fremtiden, en viktig del som kreves for å konstruere universitetet i verdensklasse, og høydepunktet i skolene eller avdelingene for liberal arts and social sciences for "Selektiv Pursuit of Excellence". For å realisere ovennevnte edle ambisjoner, må vi bruke all vår visdom og gjøre en samlet innsats for å bygge KoGuan School of Law til basen for å dyrke fremragende talenter, palasset for å studere institusjonsprinsippene og teoriene for rettsstat og forum for dialog med kolleger i det internasjonale fagmiljøet. Dette er vårt løfte til det nye århundret.

For å oppfylle løftet vårt, skal vi gi tilstrekkelig rom for vårt fakultet til å vise sine evner og oppnå personlig utvikling, og holde døren åpen for både innenlandske og utenlandske talenter. Vi skal samle et team av førsteklasses juridiske eliter med felles mål og høye oppnåelser, som vil vie seg til juridisk forskning, undervisning og rettferdighet. Her vil vi etablere et nytt tolkningssamfunn, for å gi det nødvendige grunnlaget for kunnskap for å befeste demokratiet og rettsordenen i Kina.

Når du velger KoGuan School of Law, enten du er stipendiat eller student, har du valgt dyktighet! Vi forventer deg herfra.

KONG Xiangjun (dekan, KoGuan administrerende professor i jus)

KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University","author_url":"","source":""}" alt="137807_Student6.jpg" />

137807_Student6.jpg

Historisk oversikt

På slutten av 1800-tallet grunnla Mr. Sheng Xuanhuai og en gruppe av fremtidsmennesker Nanyang Public School i Shanghai - forgjengeren til Shanghai Jiao Tong University - i troen på at "den øverste prioriteringen for å styrke nasjonen er å dyrke talenter, og for å dyrke talenter, må vi først drive gode skoler ”. 14. desember 1920 ble skolen omdøpt til Jiao Tong University.

Jusutdanning ved universitetet kan føres tilbake til den spesielle politiske læreplanen som tilbys i perioden Nanyang Public School. Under ledelse av Mr. Cai Yuanpei ble pensum initiert i 1901 og omfattet kurs om konstitusjoner, internasjonal offentlig rett og internasjonale traktater. Fremstående alumni som Xu Mo, Li Shutong (Master Hong Yi) og Wang Chonghui var fra denne klassen. Xu Mo var den første kinesiske dommeren i FNs internasjonale domstol, Li Shutong var den tidligste forskeren som oversatte og introduserte juridiske verk fra Vesten, og Wang Chonghui var den første utenriksministeren for regjeringen i Republikken Kina, som undertegnet FNs charter som delegat for den kinesiske regjeringen og ble to ganger utnevnt til dommer i FNs internasjonale domstol.

Historien til Law School of Shanghai Jiao Tong University kan spores tilbake til juridisk institutt for undervisning og forskning som ble opprettet i 1986. Etter seks års leting ble grunnleggende program i jus formelt opprettet i 1992. Den første gruppen av studenter i lov ble tatt opp i 1993, og startet dermed den moderne historien om profesjonsutdanning i jus på universitetet. I 1996 ble Law Department opprettet, som skaffet seg retten til å gi mastergrader i jus i 1998. 8. juni 2002 ble Law School opprettet, og 25 millioner yuan RMB ble øremerket til å gjennomføre den første byggefasen. Advokatskolen inngikk dermed en periode med rask utvikling.

31. juli 2007 donerte Leo KoGuan Foundation i USA sjenerøst 30 millioner dollar til Law School for å bygge et lovbygg på universitetet i Xuhui, engasjere kjente professorer i jus, bygge et akademisk merke og dyrke talenter for som styrer landet og underviser den neste generasjonen lovmajorer. 20. september 2008 har Law School of Shanghai Jiao Tong University omdøpt til "Leo KoGuan School of Law Shanghai Jiao Tong University" for å minnes den storsinnede handlingen fra Leo KoGuan Foundation. Siden 2012 har skolen vår blitt plassert som de 100 lovskolene av QS World University Rankings i tre år på rad. For øyeblikket inkluderer internasjonale programmer på KoGuan School of Law SJD-programmet, LL.M. Program, og sommerprogrammene i kinesisk rett, de besøkende stipendiene / studentene og studentutvekslingsprogrammene.

KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University","author_url":"","source":""}" alt="137808_Student7.jpg" />

137808_Student7.jpg

For mer informasjon: href = "http://no.law.sjtu.edu.cn/

Steder

  • Shanghai

    KoGuan Law School Shanghai Jiao Tong University 800 Dong Chuan Road Minhang District, Shanghai, 200240, Shanghai

    Spørsmål