Keystone logo
Kingston University LLB i internasjonal rett med yrkeserfaring
Kingston University

LLB i internasjonal rett med yrkeserfaring

Kingston upon Thames, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

3 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9 250 / per year *

På universitetsområdet

* UK-studenter: £9 250 per år | internasjonalt: £14 300 for det første året

Introduksjon

Hvorfor velge dette kurset?

Du vil studere sentrale emner av internasjonal relevans, som handel, strafferett og menneskerettighetslov. I vår tid med økende globalisering vil ekspertise på disse områdene øke din ansettelsesevne både i Storbritannia og internasjonalt.

Dette kurset er ideelt, enten du ønsker å forfølge en karriere som advokat eller advokatfullmektig eller en internasjonal juridisk karriere. Du vil ha muligheten til å bruke et år på enten å jobbe eller studere i utlandet, noe som er flott å ha på CV-en hvis du vurderer en internasjonal karriere. Du har også mulighet til å gjøre praksis i løpet av graden.

I løpet av denne graden kan du lede falske rettssaker og kryssforhøre rettsmedisinske eksperter og vitner i retten. Du kan jobbe i vårt juridiske rådgivningssenter, gi juridisk rådgivning i innenlands- og forbrukertvister, eller du kan delta i en av våre internasjonale konkurranser om diskusjoner eller klientintervjuer. Du vil oppgradere med juridisk kunnskap, anvendte ferdigheter og arbeidserfaring som er høyt verdsatt av arbeidsgivere.

Grunner til å velge Kingston University

  • Dette kurset er akkreditert som en kvalifiserende jusgrad av Bar Standards Board (BSB) og Solicitors Regulation Authority (SRA).
  • Profesjonserfaringsmoduler vil hjelpe deg med å utvikle både juridisk praksis og generelle ansettelsesevner.
  • Du vil kunne delta i prestisjetunge internasjonale lovkonkurranser.

Med profesjonell erfaring

Denne graden kommer med profesjonell erfaring, som vil plassere deg i den virkelige verden. Det vil gjøre deg i stand til å tilegne deg relevant arbeidserfaring og utvikle kritiske ferdigheter. Du vil få muligheten til å:

  • Foreta opptil to profesjonelle praksisplasser i et advokatfirma eller i et jussrelatert felt;

eller

  • Ta fagmoduler i mekling og/eller yrkesutøvelse og etikk.

Denne yrkeserfaringen vil hjelpe deg med å få verdifull erfaring som forberedelse til å sikre deg en jobbrolle etter at du er ferdig utdannet.

Profesjonelt beredskapsprogram

Dette kurset inneholder det unike Professional Readiness-programmet som går over år 1 og 2. Det er utviklet for å hjelpe deg med å utvikle dine faglige ferdigheter som forberedelse til et(e) internship(er) og fremtidig ansettelse. Du vil gjennomføre en rekke praktiske workshops som vil smi og pleie dine myke ferdigheter samt bygge bransjekunnskapen din. Workshops kan fokusere på:

  • nettverksteknikker rettet mot å bygge kontakter og skape muligheter
  • bygge din personlige merkevare for å maksimere potensialet ditt
  • forstå den juridiske sektoren og karriereveier.

Akkreditering

Kingston University's International Law LLB-kurs er anerkjent av Bar Standards Board (BSB) og Solicitors Regulation Authority (SRA) som kvalifiserende jusgrader. Når du har fullført LLB, kan du gå videre til det yrkesfaglige stadiet av din juridiske opplæring.

Opptak

Læreplan

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål