Keystone logo
Keele University LLM Internasjonal lov og menneskerettigheter
Keele University

LLM Internasjonal lov og menneskerettigheter

0 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

* Heltidsundervisningsavgift: Internasjonal £ 14,320 | UK / EU £ 7,415. Ekstra avgifter kan gjelde.

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Menneskerettighetene er sentrale for moderne politikk og internasjonal styring. De har blitt et dominerende språk av politisk kamp, der regjeringens og andre institusjoner handler om å dømme, begrunnes og utfordres.

Denne LLM gir en avansert konseptuell og praktisk forståelse av hvordan internasjonal lov fremmer menneskerettighetene og reagerer på deres brudd. Kurset setter internasjonale menneskerettigheter i sin bredere filosofiske, historiske og sosiale sammenheng, og engasjerer studenter i en tverrfaglig studie av de internasjonale juridiske prosessene som er utformet for å sikre deres realisering. Det oppfordrer også elevene til å tenke kritisk om grensene, tvetydighetene og motsetningene til den internasjonale menneskerettighetsbevegelsen.

Hvorfor studere internasjonal lov og menneskerettigheter på Keele?

Keele Law School har en lang tradisjon for faglig kompetanse innen folkerett og menneskerettigheter. Disse fagene har blitt undervist på Keele av verdensberømte eksperter som Michael Akehurst og Patrick Thornberry. I de senere år har Keele Law School investert tungt innenfor folkerett og menneskerettighetsområdet. Studentene vil bli undervist av dynamisk akademisk stab med et bredt spekter av kompetanse og forskningsinteresser.

Keele er en pioner og leder i tverrfaglig utdanning. Studenter på LLM i internasjonal rett og menneskerettigheter vil ta moduler i både lovskolen og politikkskolen, internasjonale relasjoner og miljøet (SPIRE). Studentene har også mulighet til å studere moderne språk - inkludert viktige FN-språk - som en del av sin grad, og øke sitt faglige kompetanseområde. Keele tilbyr for tiden kurs på arabisk, mandarin kinesisk, fransk, tysk, japansk, russisk og spansk.

Kursstruktur

Programmet kan fullføres i 12 måneder på heltid, eller 24 måneder på deltid. Det er også en mulighet til å ta kurset på modulbasert grunnlag, og sprede moduler over en periode på 2 til 5 år, noe som gir maksimal fleksibilitet.

Faglige opptakskrav

Du bør ha en første eller andre klasse honnør grad (eller utenlandsk tilsvarende) i lov eller en relatert disiplin. Søknader er velkomne fra gjeldende juridiske utøvere eller annen person med passende faglige kvalifikasjoner og / eller erfaring.

Engelsk Språkkrav for internasjonale studenter

Søkere for hvem engelsk ikke er morsmål må gi bevis på kvalifikasjoner på engelsk. Minste poeng for oppføring til LLM er akademisk IELTS 6.5 (eller TOEFL 91). Studenter som har tatt en av engelskspråklige kvalifikasjoner, men som ikke oppnådde den nødvendige karakteren, kan bli tatt opp i programmet, forutsatt at de studerer på et engelskspråklig kurs før de begynner på studiet.

Keele University aksepterer for tiden Tofel iBT tester som er tatt utenfor Storbritannia. Alle Tofel iBT-testene må tas ikke lenger enn to år før startdato på Keele, og må verifiseres med ETS. Hvis du har tatt din Tofel iBT test i Storbritannia, vennligst kontakt admissions teamet for mer informasjon.

Karriere

LLM i internasjonal lov og menneskerettigheter er en inngangsport til en rekke ansettelsesmuligheter. Disse inkluderer karrierer i menneskerettighetsorganisasjoner, veldedige organisasjoner, internasjonale organisasjoner som FN, politiske tanker, advokatgrupper, regjeringen og akademia. I økende grad ser den private sektoren også etter fagfolk med sterk bakgrunn i menneskerettighetene på grunn av den raske utviklingen av CSR (samfunnsansvar) og "forretnings- og menneskerettighetsstandarder".

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • International Commercial Law LLM
    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • International Law LLM
    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • PGDip International Law - Heltid
    • Online United Kingdom