Keystone logo
Karel Englis College LLB i sikkerhetsrett og legaliteter i offentlig forvaltning
Karel Englis College

LLB i sikkerhetsrett og legaliteter i offentlig forvaltning

Brno, Tsjekkia

Request duration

Engelsk, Russisk,

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Kurset Major, Security Law and Legalities in Public Administration, er et bachelorstudium som tar sikte på å forberede fagpersoner (tverrfaglige trente sikkerhetseksperter) for stillinger som spenner fra offentlig til privat sektor. Disse stillingene kan variere fra ledelse i offentlig forvaltning, ledere av sikkerhet i privat sektor, ledere som er ansvarlige for behovsspesifikk sikkerhet innen forretningsområdet, kvalifiserte sikkerhetseksperter på politikk i Tsjekkia og andre kommersielle miljøer. Programplanen er nært knyttet til sikkerhetspolitikken implementert i sikkerhetssystemet i Tsjekkia og bygger på flere av følgende prinsipper:

Generell kunnskap - Temaer og emner for kurset fokuserer på generelle begreper juridiske, ledelsesmessige, økonomiske og samfunnsvitenskapelige disipliner. Denne grenen av studien utforsker et bredt spekter av juridiske emner.

Nødvendige kurs inkluderer grunnlag for EU-lovgivningen og det internasjonale samfunnet, samt hvordan disse gjelder Tsjekkia, grunnleggende teori om lov, prinsippene for konstitusjonell rett, grunnleggende strafferett og andre kurs som involverer tsjekkiske forskrifter og dets rettssystem. . Kunnskapen som oppnås vil danne et grunnlag for å bygge en bedre forståelse av offentlige og private relasjoner, og utvikle ferdigheter og kompetanse på dette området.

Ledelsesdisipliner er rettet mot applikasjonsadministrasjon i krisestyringsområder der studentene vil lære om grunnlaget og teorien om sikkerhet, kritisk infrastrukturbeskyttelse i håndtering av kriser eller krisesituasjoner (MU, KS) blant andre spørsmål på dette feltet. Spesiell oppmerksomhet er gitt til nasjonal sikkerhet, gjennomføring av tiltak for å sikre beskyttelse av befolkningen mot virkningen av ekstraordinære hendelser. Studentene vil tilegne seg teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter, for eksempel hvordan de skal håndtere små arbeidsteam.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • LL.M. i internasjonale juridiske studier
    • Washington, USA
  • LL.M. i internasjonale menneskerettigheter og humanitær rett
    • Washington, USA
  • Globale juridiske studier
    • Rome, Italia