Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Indiana University Robert H. McKinney School of Law

Introduksjon

Mission Statement

Indiana University Robert H. McKinney School of Law ligger på Indiana's byforskning og helsefag campus. Som den eneste lovskolen i vår pulserende hovedstad, er vi forpliktet til tilgjengelighet, overkommelighet, mangfold og dyktighet i offentlig juridisk utdanning. McKinney School of Law serverer sine studenter og samfunn som et senter for juridisk utdanning og vitenskapelig forespørsel. Våre studenter forfølge en grundig studium nedsenket i et miljø av offentlig service og samfunnsengasjement. Ved å fremme en moden følelse av integritet og en bevissthet om et stadig utviklende juridisk yrke, gir vi studentene mulighet til å lykkes som borgere, fagfolk og ledere.

Internasjonal anerkjennelse

IU McKinney LL.M. Programmet ble nylig anerkjent av den internasjonale juristen som kalt den på tre av sin prestisjetunge LL.M. Programprislister:

 • Karrieremuligheter
 • Beste Law School Experience
 • Beste verdi

Erklæring om opplæringsmål

En McKinney-kandidat vil være forberedt på å:

 • Bygg på en eksisterende base av juridisk kunnskap og ferdigheter for å lykkes i kandidatens valgte karrierevei;
 • Tren lyd profesjonell vurdering og oppfylle etisk ansvar;
 • Vis en høy grad av kompetanse i juridisk analyse, resonnement, forskning og skriving;
 • Demonstrere visdom i muntlig kommunikasjon i den juridiske sammenhengen;
 • Betjene som leder eller bidragende teammedlem i faglige innstillinger;
 • Overgang lett til lovpraksis eller annen offentlig, ikke-kommersiell eller privat sektor ansettelse;
 • Utnytte et nettverk av profesjonelle relasjoner; og
 • Oppskatt det gode som en advokat krever individuell, livslang innsats.

Hvorfor IU McKinney Law?

Å ta avgjørelsen om hvor du forfølger en juridisk utdanning, vil påvirke resten av livet ditt. På McKinney Law mener vi at du vil finne den beste mulige blandingen av teoretisk jording og praktisk trening, hardt arbeid og moro, i et utfordrende, men støttende miljø.

Vi tilbyr faglig dyktighet og profesjonell mulighet:

Fantastisk fakultet: Professorer ved McKinney Law er eksperter på deres interesseområder, og er ivrige etter å hjelpe deg med å mestre juridiske konsepter og lære å "tenke som en advokat." De fleste har profesjonell arbeidserfaring i loven før undervisning, slik at kursene dine vil blande seg teoretisk og praktisk kunnskap om loven. Kontakt fakultet for å diskutere dine akademiske ambisjoner og karrieremål!

Rigorøs og nyskapende læreplan: Etter at du har fullført grunnlaget for din juridiske utdanning i ditt første år, er det en rekke høyere kurs på populære områder, samt 120 valgfag hvert år, inkludert små seminarer og banebrytende emner. Sjekk ut alle våre kurstilbud.

Erfaringslæring: Læring ved å gjøre er en kritisk del av moderne juridisk utdanning. På IU McKinney, vil du ha god mulighet til å få praktisk juridisk erfaring. Vi tilbyr syv live-klient klinikker, moot domstol, lov vurderinger, ferdigheter trening, pro bono arbeid, og et bredt utvalg av eksterne og clerkships. Se hvordan du kan sette loven i praksis. Som eneste lovskole i hovedstaden har våre studenter fortrinnsrett til banebrytende muligheter.

I sentrum av alt: Vår beliggenhet i hovedstaden Indianapolis - hjertet av statens regjering og næringsliv - styrker alt om studentopplevelsen. Dette er en av de sikreste, mest iøynefallende byene i landet. Sport, kunst, grønne områder, museer, shopping og mye mer venter på deg i Circle City.

Rimelig og generøs stipendfinansiering: Komplette anslåtte kostnader for vårt program finnes på vår nettside . Den lave prisen på vår offentlige skoleundervisning kombinert med de lave levekostnadene i Indianapolis og sjenerøse stipendier gjør ofte IU McKinney til et rimelig og attraktivt alternativ for internasjonale studenter.

Støttende atmosfære: Vårt vennlige fakultet og ansatte, for ikke å nevne våre 10.000 pluss alumni (møte noen av dem) som jobber over hele verden i en rekke bransjer og yrker, vil du lykkes, og vi vil gjøre vårt beste for å se at du gjør det!

Steder

 • Indianapolis

  Lawrence W. Inlow Hall 530 W. New York Street Indianapolis, IN 46202-3225, , Indianapolis

Spørsmål