Keystone logo
ISDE Law Business School Global Master i internasjonal sportsrett
ISDE Law Business School

Global Master i internasjonal sportsrett

1 Years

Spansk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Blandet, På universitetsområdet

Introduksjon

Dykk inn i den urbane revolusjonen med ISDE

Mastergraden i eiendom, byplanlegging, miljø og smarte byer ved ISDE skiller seg ut som det ledende programmet for fagfolk som ønsker å påvirke bærekraftig byutvikling. Denne unike mastergraden kombinerer avansert teori med reell praksis, tilbudt av et team av fagfolk på høyt nivå som for tiden leder transformative prosjekter i sektoren. Ved å bli med i dette programmet vil du ikke bare mestre de tekniske og juridiske aspektene ved moderne byplanlegging, men også bli en del av løsningen på aktuelle miljøutfordringer. Med fokus på innovasjon og teknologi, forbereder denne masteren deg til å lede i etableringen av smartere og mer bærekraftige byer, og gir deg verktøyene for en enestående karriere i den globale eiendoms- og byplanleggingsarenaen.

232976_Keystone_05_MAFI_KPIs.jpg

Det er for enkeltpersoner...

Innovative fagfolk fokusert på bærekraft og teknologi for byutvikling. Ideell for de som ønsker å kombinere juridisk kunnskap med avanserte byplanleggingsstrategier, som forbereder seg på å lede transformative prosjekter i smarte og bærekraftige byer. Det er perfekt for de som er forpliktet til faglig utvikling og implementering av praktiske løsninger på moderne urbane utfordringer.

Hvem søker...

Å fordype seg i byplanlegging, eiendom, miljø og smarte byer. Deltakerne ønsker å lede transformasjonen av byrom, integrere bærekraft og teknologi. Målet er å oppnå en avansert forståelse av disse feltene, ved å bruke innovative løsninger i ekte urbane kontekster. De fokuserer på å utvikle en allsidig faglig profil som er i stand til å tilpasse seg og svare på aktuelle miljø- og urbane utfordringer.

Å bli...

Å bli innovative ledere forberedt på å håndtere og løse komplekse urbane utfordringer, fremme bærekraft og effektivitet. Dette programmet er designet for de som ønsker å positivt påvirke fremtiden til byer, gjennom lovlige midler, i en dynamisk og stadig utviklende sektor.

Bedrifter som designer, leder og leverer denne opplæringen:

232646_Keystone_05_MAFI_2.jpg

Forvandle morgendagens byer

Mastergraden i eiendom, byplanlegging, miljø og smarte byer ved ISDE kombinerer avansert kunnskap med praktiske anvendelser, inkludert samarbeid med industriledere og innovative prosjekter. Dette unike programmet forbereder fagfolk til å lede i transformasjonen av urbane rom, og utstyrer dem med ferdigheter for å møte moderne utfordringer og fremme bærekraftig utvikling. Nyutdannede skiller seg ut for sin evne til å implementere intelligente løsninger i byplanlegging, og forbedre mulighetene deres i et globalt marked fokusert på bærekraft.

Læreplan

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål