Keystone logo
International Telematic University UNINETTUNO

International Telematic University UNINETTUNO

International Telematic University UNINETTUNO

Introduksjon

Den International Telematic University UNINETTUNO , er den eneste italienske distanselæringsuniversiteten, vellykket vurdert av ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), det italienske ministeriet for kvalitet i høyere utdanning. Etablert av dekretet av 15. april 2005 av det italienske utdannings-, universitets- og forskningsdepartementet, leverer UNINETTUNIO akademiske titler som har en juridisk verdi overalt i verden for universitetsstudier på høyere og høyere utdanning. UNINETTUNO følger anbefalingene fra Bologna-prosessen og leverer universitetspoeng under standard ECTS - European Credits Transfer System.

UNINETTUNO er en av verdens ledende fjernundervisninguniversiteter og har nylig vunnet flere internasjonale priser for ekspertisen til e-læringsplattformen fra European Association of Distance Teaching Universities (EADTU). IELA-prisen for beste e-læringsportal er levert til UNINETTUNO basert på forskning, kunnskap og utvikling i fjernundervisning. Medlem av styret i EADTU - Europeisk Forening for Fjernundervisning Universiteter, Representant for ICDE - Internasjonalt Råd for Fjernundervisning i Sør-Europa og Middelhavet, anerkjent av UNESCO blant universiteter som handler for å nå SDG 2030 målene fra De forente nasjoner (https: //goo.gl/jmiif7), og oppført som medlem av UNESCOs forening IAU - International Association of Universities.

UNINETTUNO har 6 avdelinger, 25 studiepoeng og over 163 eksamenssentre over hele verden. I dag har UNINETTUNO mer enn 16.000 studenter fra 160 land, er eieren av en satellitt flerspråklig tv-kanal fri på luft og en plattform for læring og undervisning etter avstand tilgjengelig online på 5 språk (arabisk, italiensk, engelsk, gresk, fransk).

I alvorlig grad vurderer problemet knyttet til den dårlige kvaliteten på undervisningen i enkelte avstandsinstitusjoner over hele verden, takket være et sterkt partnerskap med tradisjonelle universiteter, er professorer ved UNINETTUNO valgt blant de beste professorene fra tradisjonelle universitetspartnere.

UNINETTUNO gir høye standarder for undervisning i et digitalt miljø, takket være en unik modell for læring og undervisning på avstand gjennom ny teknologi og en unik plattform som oppmuntrer og opprettholder prestasjon sammen med personlig utvikling. På UNINETTUNO kan studentene følge programmene og få gyldige studietitler og universiteter kreditter overalt, uten begrensning av tid og rom, et universitet uten grenser (https://goo.gl/gie8e1).

Hvordan studere

Internettbaserte opplæringsaktiviteter foregår i et nettbasert makroområde som heter Didactic Cyberspace. I Didactic Cyberspace finner trenings- og læringsprosessen sted, og tilgangene er spredd gjennom tilpasset pålogging og passord basert på rollen som spillerne i utdanningsveien: professorer, veiledere og studenter. Leksjoner og online on-demand aktiviteter er tilgjengelig 24 timer i døgnet sammen med virtuelle virtuelle klasserom og virtuelle klasserom (https://goo.gl/jY26qD).

Steder

  • Rome

    Corso Vittorio Emanuele II, 39 - Roma, 00186, Rome

  • Milan

    Via Carlo Darwin, 20, 20143, Milan

    Spørsmål