Keystone logo
International Business College (Fort Wayne) Diplom i Paralegal
International Business College (Fort Wayne)

Diplom i Paralegal

Fort Wayne, USA

0 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Advokatfullmektiger øker effektiviteten til et advokatfirma ved å utføre forskjellige utfordrende juridiske oppgaver under tilsyn av en autorisert advokat. Paralegals gjennomfører ofte vitneintervjuer, utarbeider juridiske dokumenter, utfører juridisk forskning og kommuniserer direkte med klienter. Paralegals er også opplært til å hjelpe advokater når de forbereder seg på høringer, gjennomfører rettssaker og forhandler forlik.

International Business College tilbyr en 16-måneders Associate of Applied Science-grad. De fleste av klassene dine er spesifikke for å forberede deg på en vellykket advokatfullmektig karriere. Du kan oppgradere raskt og begynne å jobbe!

Programmet inkluderer også et 8-ukers eksternship der du kan øve på ferdighetene du har tilegnet deg og lage bransjeforbindelser.

For å utmerke seg innenfor det juridiske feltet, må advokatfullmektiger ha et øye for detaljer, være dyktige arrangører og jobbe godt på et team. I løpet av det 16 måneder lange advokatprogrammet ved International Business College kan du lære viktige ferdigheter og studere mange juridiske innholdsområder, inkludert:

Strafferettslig, familie- og erstatningsrett

Prosedyrer for sivile søksmål

Fast eiendomstransaksjoner

Juridisk etikk

Studiet på 16 måneder Associate of Applied Science er designet slik at du bruker mesteparten av tiden på å lære ferdigheter direkte relatert til din karriere i den juridiske verden. Du kan også tilbringe 8 uker i et eksternt sted der du kan øve på det du har lært og oppleve å jobbe i en juridisk setting.

Vårt advokatfakultet ved International Business College har jobbet innen det juridiske feltet og kan bringe sin juridiske erfaring inn i klasserommet. Våre mindre klasser gjør det lettere for deg å få en-til-en oppmerksomhet.

I løpet av advokatprogrammet vil du også få muligheten til å fullføre et eksternt. Dette er en fin måte å polere ferdighetene dine og forbedre dine fremtidige jobbmuligheter.

Som student i vårt advokatprogram kan du lære om: Juridisk terminologi, Juridisk forskningsferdigheter, Rettssalsprosedyrer, Kontrakt, Eiendomsrett, Eiendomsplanlegging, Familierett, Straffelov, Sivil rettssaker.

Som utdannet International Business College Paralegal kan vår karriereplasseringsavdeling hjelpe deg med å starte karrieren din ved å finne den rette jobben! Karrierehjelpen vår begynner før eksamen. Du vil ta kurs som vil forberede deg på jobbsøket ved å gjenoppta skriving og intervjuøvelse. En plasseringsrådgiver vil jobbe med deg en etter en gjennom jobbsøkingen din, og vår forpliktelse til deg slutter ikke der. Alumni er velkomne til å komme tilbake og bruke våre karriereplasseringstjenester gjennom hele karrieren.

International Business College Paralegal kandidater kan jobbe for:

Private advokatkontorer

Juridiske tjenester

Banker

Store og små selskaper

Eiendomskontorer

Låneselskaper

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • LLB (Hons) Law with Criminology
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 2 mer
 • LLB (Hons) jus med virksomhet med grunnår
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 1 mer
 • LLB (Hons) jus med kriminologi med grunnår
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 2 mer