Keystone logo
Indiana University Maurer School of Law

Indiana University Maurer School of Law

Indiana University Maurer School of Law

Introduksjon

Lokale røtter, global tilstedeværelse

Grunnlagt i 1842 er Indiana University Maurer School of Law den niende eldste lovskolen i USA og den første statskolen i Midtvesten. Ligger i en vakker skogkledd setting i Bloomington, en klassisk høyskoleby, er IU-campus konsekvent rangert blant de vakreste i landet. Vår arv er lokal, men vår tilstedeværelse er global: Mer enn halvparten av våre kandidater finner jobber utenfor Indiana.

JD -grad

Rigor + community = suksess

Maurer School of Law JD -programmet leverer akademisk stringens i et støttende fellesskap. Vi tiltrekker oss kreative, energiske og omsorgsfulle studenter som brenner for å bli dedikerte fagfolk som er ivrige etter å gjøre en forskjell i dagens kompliserte verden. Vår ekspertise er sterkest innen intellektuell eiendom, folkerett, strafferett, skatt og miljørett, men vi tilbyr et bredt spekter av kurs innen nesten alle studieretninger. Vi tilbyr også to grader innen næringsliv, miljø og offentlige anliggender, cybersikkerhet og mange andre felt gjennom Indiana Universitys internasjonalt anerkjente forskerskoler.

Graduate Degrees

100 års fortreffelighet i avanserte juridiske studier

Indiana University Maurer School of Law har gitt doktorgrader til internasjonale advokater i mer enn 100 år, i LLM, MCL, SJD og Ph.D. programmer. Våre programmer gir akademisk fremragende studenter muligheten til å forfølge avanserte juridiske studier i et strengt, men støttende miljø.

Ny toårig LLM med engelsk for jusprogrammet

Dette nye toårige programmet lar deg tjene en LLM mens du lærer om det amerikanske rettssystemet og jobber for å oppfylle de engelske ferdighetskravene for vår standard LLM-grad.

Fellesgrader

Kraften til et stort globalt universitet

Indiana University er et flott forskningsuniversitet, med topprangerte programmer innen næringsliv (#23) og offentlige og miljøspørsmål (#1). Jusstudenter har privilegiet å tjene en dobbel grad med en av 12 fremragende skoler og avdelinger - eller designe et eget program.

JD/MBA
Tjen en JD/MBA på så få som tre år i samarbeid med Kelley School of Business.

Internasjonale doble grader
Tilbring de to første årene i Bloomington, og velg deretter fra fire byer rundt om i verden for å fullføre studiet

JD/MPA og JD/MSES
Felles grader fra #1-rangerte O'Neill School of Public and Environmental Affairs

JD/MS innen cybersikkerhet
En betimelig grad for å endre tider

Andre leddgrader

I tillegg til felles grader i næringsliv og offentlige og miljøspørsmål, tilbyr Law School flere andre formelle fellesstudier, eller du kan lage en individuelt utformet felles grad som oppfyller dine lærings- og karrieremål. Law School vil koordinere med den andre skolen eller avdelingen for å etablere det felles eller samtidige programmet.

IU felles grad partner skoler

 • College of Arts and Sciences
 • Hamilton Lugar School of Global and International Studies
 • Kelley School of Business
 • Luddy School of Informatics, Computing and Engineering
 • Medieskolen
 • O'Neill School of Public and Environmental Affairs
 • Utdanningsskolen
 • School of Public Health

Steder

 • Bloomington

  211 South Indiana Avenue, 47405, Bloomington

  Spørsmål