Keystone logo
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University Jd
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Jd

0 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Den Maurice A. Deane School of Law ved Hofstra University forbereder lidenskapelig studentene til å ha en innvirkning på det juridiske miljøet og utover.

Siden 1970 har Hofstra Law gitt en utdanning rik på både teori og ferdigheter som trengs for å produsere fremragende advokater, bedriftsledere og lokale ledere.

Ligger på 240-acre campus av Hofstra University i Hempstead, New York, er Hofstra Law 20 miles utenfor New York i forstads Long Island. Få, om noen, kan Jusstudier matche kombinasjonen av vår grønne campus og enkel tilgang til New York City, knutepunktet for landets juridiske profesjon.

Hofstra Law er anerkjent som en pioner i å fullt ut integrere klinisk utdanning i en tradisjonell lov skolepensum. På slutten av 1970-tallet, hadde skolen en av de største kliniske programmer i nasjonen. Gjennom årene har våre klinikker blitt godt kjent i juridiske kretser i hovedstadsområdet. Som studenter representerer enkeltpersoner står overfor reelle juridiske utfordringer, får de verdifull praktisk erfaring: de kjemper i retten, råder kunder, gjennomføre faktaundersøkelser, og megle tvister.

Nå, med den juridiske markedet krever mer kompetanse-basert opplæring, har vi utviklet nye nødvendige ferdigheter moduler for å introdusere andre-års studenter til kjernen lawyering ferdigheter avgjørende for effektiv praksis. Med mer enn 200 øverste nivå kurs, kan du utforske nesten ethvert område av lov og velge en konsentrasjon i alternativ tvisteløsning, forretningsrett, strafferett og prosedyre, energi og miljørett, familierett, helserett, immaterialrett, eller Internasjonal lov.

Innleggelser

Opptak til Maurice A. Deane School of Law JD programmet er konkurransedyktig; for høsten 2015, fikk vi ca 1900 søknader, og vårt første år klassestørrelse er 255 studenter.

Våre jusstudenter nyte en 14: 1 student-til-lærer ratio, kan melde deg på omfattende forskning og skrivekurs, har tilgang til en studie i utlandet program og lære i sterke praktiske, kunnskapsbasert erfaringslæringsprogrammer.

Full-Time og deltid

JD Programmet har heltid og deltid dag programmer; opptakskrav er de samme for begge.

Den Deltidsstudiet er for studenter som ikke er i stand til å gjennomføre en full fem-retters belastning, men de deltids klasser fortsatt møte fem dager i uken slik at jusstudiet kan bli gjennomført i fire år.

Felles JD / MBA og JD / MPH Program

I tillegg til den tradisjonelle Juris Doctor program, Hofstra Law tilbyr felles JD / MBA og JD / MPH programmene.

din karriere

Skill deg selv

Vårt kontor Career Services (OCS) er forpliktet til å hjelpe deg å skille seg ut. Under vår Professional Development Boot Camp, bringer vi inn konsulenter - som arbeider med mange av de beste advokatfirmaene i landet - for å finpusse dine muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner.

Oppdag din lidenskap

Discover Your Passion serien bringer en gruppe studenter som spesialiserer seg på et bestemt område av loven tilbake til campus for å tjene som paneldeltakere og snakke med deg om sine karrierer.

OCS Tjenester

 • One-On-One Karriere Coaching
 • Personlig merkevarebygging og markedsføring
 • CV og søknad Forberedelse
 • intervju Training
 • Professional Development Training

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Senior Status LLB
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • Bachelor i lov (LLB)
  • Suva, Fiji
 • LLB (Hons) jus med virksomhet med grunnår
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 1 mer