Keystone logo
Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Introduksjon

Vi Klargjør, utfordre og inspirere våre studenter til å gjøre en forskjell i verden

Til studenter, alumni, lærere og ansatte i Maurice A. Deane School of Law ved Hofstra University, er loven ikke bare noe å bli studert - det er å være bodde. Det informerer våre karrierer, våre liv og vår samhandling med medborgere. Det er et middel som vi gjør en innvirkning i verden.

Domstoler, advokatfirmaer og arbeidsgivere anerkjenner betydningen av en Juris Doctor (JD) fra Hofstra lov, eller en grad fra vår felles JD / MBA og JD / MPH programmene, fordi de vet at våre kandidater er kjent for sin juridiske kunnskap, beredskap og likevekt .

Våre læreplanen utvikler seg hvert år for å ta opp endringer i lov og praksis, som når vi nylig ble en av de første loven skoler i landet til å innføre et obligatorisk første-års kurs i transnasjonale lov. Våre studenter har lenge vært involvert i klinikker, stipender, externships og pro bono muligheter som gir dem reell advokat erfaring - praktiserende sammen veteran advokater - før de har uteksaminert. Etter fatt på sin karriere av valget, advokater fortsatt komme til Hofstra lov å videreutvikle sin utvikling med programmer som Master of Laws (LL.M.) i amerikanske Legal Studies eller Family Law.

Hofstra Law er hjem til ca 850 studenter, en alumni base på mer enn 11.000 medlemmer, 51 administratorer og en fremragende heltid fakultet av 46 heltids professorer, 6 gjesteprofessorer og nesten 60 professor II, inkludert mange forskere anerkjent som nasjonal og internasjonale eksperter på sitt felt.

Den Maurice A. Deane School of Law er en del av Hofstra University og er fullt akkreditert av Rådet for Seksjon for juridisk utdanning og opptak til Bar av American Bar Association.

Misjon og historie

Oppgaven til Maurice A. Deane School of Law er å forberede, utfordre og inspirere våre studenter til å gjøre en forskjell i verden, mens vi fremme viktige ideer gjennom den juridiske akademiet, yrket og samfunnet - noe som gjør en innvirkning på vår egen.

Siden 1970 har vi gitt en omfattende, moderne lov utdanning til våre studenter, hjelpe dem å bli dyktig, informert og etiske advokater. Vi har en historie for å gjøre meningsfulle bidrag til lokale og nasjonale dialog om å trykke sosiale problemer. Vi insisterer på å skape et sted hvor elever, lærere, dommere, advokater, forskere og fagfolk fra en rekke disipliner kan komme sammen for å utvide alles perspektiver og forhånd rettferdighet for alle.

Siden starten har vi trodd på verdien av en utdanning preges av juridisk teori og praktisk erfaring. Vi var en av de første skolene i landet til å ta i bruk klinisk utdanning i læreplanen vår, og vi har tjent i mange år som regionalt senter for National Institute for Trial Advocacy (NITA).

Steder

  • Hempstead

    121 Hofstra University , 11549, Hempstead

Spørsmål