Keystone logo
Golden Gate University School of Law

Golden Gate University School of Law

Golden Gate University School of Law

Introduksjon

Innovasjon er vår tradisjon

GGU Law ligger i hjertet av San Francisco, og tilbyr en banebrytende og personlig læringsopplevelse for morgendagens advokater. I over et århundre har GGU Law tilbudt et mangfoldig, inkluderende og støttende miljø som er forpliktet til å gi studentene den individuelle oppmerksomheten og den virkelige kunnskapen de trenger for å lykkes!

Hvem vi er

Golden Gate University School of Law er en prisbelønt, ABA-akkreditert advokatskole med en førsteklasses beliggenhet i hjertet av San Francisco. GGU Law tilbyr en innovativ og personlig læringsopplevelse som produserer en mangfoldig gruppe kandidater med dyktighet, skjønn og kunnskap til å bli eksepsjonelle advokater for dagens virkelig globale marked. Vår beliggenhet i San Francisco sentrum setter studentene skritt fra det globale knutepunktet for juridisk, forretnings- og teknologibransjen. Med direkte tilgang til domstoler, advokatfirmaer, advokatorganisasjoner, offentlige etater og raskt voksende teknologibedrifter setter GGU Law våre studenter i sentrum av handlingen med karrieremuligheter på hver eneste sving.

Nå er det en flott tid å bli advokat. Det er et økt behov for innovative ledere for å hjelpe oss gjennom de utfordrende tidene i landet vårt og de raske endringene i teknologi og økonomi. Det er ikke noe bedre sted å forberede studentene på å være advokat og leder i samfunnet, landet og verden enn GGU Law.

Mangfold

GGU Law har en arv fra inkludering, utvidelse av tilgang og brudd på barrierer. GGU Law er anerkjent som en av de mest forskjellige lovskolene i landet, og vet at mangfold er vår styrke. Vi tror at opplæring av fremtidige advokater og ledere med ulik bakgrunn og erfaringer skaper et sterkere, mer inkluderende rettssystem. GGU Law er stolt over å være ledende i å utvide tilgangen til juridisk utdanning, bidra til å fremme egenkapital i yrket og diversifisere juridisk samfunn.

The City is Your Campus

San Francisco har lenge vært hjertet i innovasjonen og sosial rettferdighet. Byens utrolige mangfold og rike blanding av kulturer fra hele verden forbereder studentene på dagens virkelig globale marked. Vårt campus er også omgitt av lett tilgang til offentlig transport, noe som gir studentene lett tilgang til pendling eller til og med bare utforske denne spennende byen og dens vakre region.

Ligger i nærheten av tusenvis av potensielle arbeidsgivere, får GGU Law-studenter unike muligheter til å delta i pro bono-arbeid, praksisplasser, praksisplasser og annet praktisk juridisk arbeid under tilsyn av praktiserende advokater og veiledning av erfarne professorer. De største teknologibedriftene i bransjen - Google, Facebook, LinkedIn, Salesforce og mange flere - omgir campus vårt, noe som gir studentene våre enestående tilgang til den stadig voksende teknologibransjen og en uslåelig fordel når de begynner sin juridiske karriere. San Francisco har alltid vært i forkant av endringene, og GGU Law har vært der hvert eneste steg!

141387_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpg
Alexis Brown / unsplash

Interim Dean's Welcome

Som første generasjons høyskole og jurist ble jeg tiltrukket av GGU Law på grunn av dets dedikasjon til å utvide tilgangen til og diversifisere advokatyrket, noe vi har gjort i mer enn et århundre. Vi gjør dette ved å tilby et varmt, mangfoldig og engasjerende samfunn der studentene blir drevet til å gjøre endringer i samfunnet, landet og verden.

Som dekan er jeg forpliktet til å hjelpe hver student med å lykkes i jusstudiet og som advokater. Faktisk møter jeg hver enkelt student individuelt for å lære om deres grunner til å gå på jusstudiet og hvordan jeg kan støtte dem. Du vil også finne denne personlige kontakten med hvert GGU-fakultet og medarbeider du møter. Jeg er sikker på at du ikke finner det samme personlige og støttende miljøet mange andre steder.

Jeg håper du vil bli med meg og hele GGU Law-familien i San Francisco, hvor vi alltid er forpliktet til suksessen til våre studenter på jusstudiet, på advokateksamen og i advokatyrket.

Vennlig hilsen,

Eric Christiansen
Interimsdekan og professor i jus

Historie og filosofi

Golden Gate University School of Law mener advokatvirksomhet er et hederlig yrke som er verdt offentlig tillit. Mot det formål gir vi studentene et solid grunnlag i juridisk teori og ferdighetene som er nødvendige for å være en vellykket utøver.

Profesjonell kompetanseutvikling

JD-studenter utvikler faglige ferdigheter gjennom en rekke programmer, inkludert klinikker, spesialiseringssertifikater, Honours Lawyering-programmet, felles grader og mer.

Fakultet

GGU-studenter blir undervist av et dyktig og mangfoldig fakultet, som praktiserte jus før de underviste og er eksperter på et bredt spekter av juridiske områder.

Offentlig interesse lov

GGU Law har en spesiell forpliktelse til lov om offentlig interesse, og tilbyr en sterk læreplan for offentlig interesse, økonomisk bistand til studenter som følger karrierer i feltet.

akkreditering

Golden Gate University School of Law er fullstendig akkreditert av Council of the Section of Legal Education and Admissions to the Bar of the American Bar Association (ABA), Committee of Bar Examiners of the State of California, og Western Association of Schools and Colleges Senior College and University Commission (WSCUC). GGU Law er også et medlem med god anseelse i Association of American Law Schools (AALS). GGU-kandidater kvalifiserer til å ta advokateksamen i alle 50 stater og i District of Columbia.

Steder

  • San Francisco

    Mission Street,536, 94105, San Francisco

Spørsmål