Keystone logo
GCU - Glasgow School for Business and Society Bachelor of Laws Fast-track
GCU - Glasgow School for Business and Society

Bachelor of Laws Fast-track

Glasgow, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

2 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 6 500 / per year *

På universitetsområdet

* Hjem, RUK og EU-studenter; Internasjonale studenter N / A

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Akkreditert av: Law Society of Scotland

Vår toårige fastspor LLB er tilgjengelig for de som allerede har en Honours-grad i en annen disiplin. Programmet gir en grunnleggende kunnskap og forståelse av de viktigste funksjonene i det juridiske systemet og loven i Skottland.

Hovedformålet med programmet, som er akkreditert av Law Society of Scotland, er å gi deg kunnskap og forståelse av Skottlands rettssystem og lov. Du vil dra nytte av små klasser, god tilgang til personalestøtte og muligheten til å oppnå praktisk erfaring gjennom vår GCU Law Clinic mens du hjelper lokalsamfunnet.

Mange kandidater fortsetter å ta Diploma i Professional Legal Practice (PEAT1), som er neste trinn for de som ønsker å kvalifisere som advokat.

Din karriere

Tidligere GCU LLB-kandidater har sikret ansettelse som advokater i et bredt spekter av advokatfirmaer, inkludert de største og mest kjente firmaene i Skottland som Brodies LLP, CMS Cameron McKenna LLP, Maclay Murray

Arbeidsdestinasjoner inkluderer også ledelses- og complianceroller innen bank- og forsikringssektorer, inkludert Clydesdale Bank og Morgan Stanley, etterforsknings- og håndhevelsesroller innenfor reguleringsorganer, inkludert Financial Conduct Authority, Police Scotland og Trading Standards, og andre roller innen organisasjoner som er så forskjellige som Empire HR Ltd og Citizens Advice Scotland.

Hva du vil studere

GCU tilbyr toårig akselerert ikke-klassifisert LLB (280 studiepoeng) for å oppgradere deltakerne.

År 3

 • Introduksjon til juridiske systemer og studie
 • forpliktelser
 • Tillit, oppfølging og familierett
 • Offentlig rett
 • Skottlov: Menneskerettigheter, Staten og Ansvarlighet
 • Kriminell lov og bevis
 • Ett nivå 2 eller nivå 3 lovvalg

År 4

 • Kommersiell lov (40 kreditt dobbel modul)
 • Lov om det byggede og naturlige miljøet
 • EU-lov
 • Ferdigheter for juridisk sysselsetting
 • Rettferdighet og samfunnsteori
 • Ett nivå 2 eller nivå 3 lovvalg

Inntakskrav

Alle oppføringskrav som er oppført her, bør brukes som en veiledning og representerer det minimum som kreves for å bli vurdert for oppføring. Søkere som er gjort et betinget tilbud om et sted kan bli bedt om å oppnå mer enn det som er oppgitt.

LLB Fast-track

2: 1 Honours grad eller høyere (noen disiplin)

2: 2 Honnør / Uklassifisert grad med gjennomsnittlig 65% eller høyere kan vurderes.

Referanser / intervju kan være påkrevd.

Engelske språk

Søkere hvis første språk ikke er engelsk, vil normalt være pålagt å holde IELTS på totalt 7,0 med 6,5 i hvert element eller tilsvarende.

Tilleggsinformasjon

Andre faglige og yrkesmessige kvalifikasjoner

Hver søknad til GCU vurderes på individuell basis. Hvis du ikke har de typiske akademiske opptakskvalifikasjonene, men kan demonstrere relevant arbeidserfaring og / eller studiepoeng fra anerkjente faglige organer, kan du være kvalifisert til å delta i dette kurset ved Universitetets anerkjennelse av prioriteringsordning.

Internasjonale Pathways

Hvis du ikke oppfyller engelskspråklige krav, kan du være kvalifisert til engelsk for Universitetsstudiet.

Avgifter og finansiering

Undervisningsavgiftene du betaler er for det meste avhengig av gebyrstatusen din. Hva er studentavgiftens status?

Opplæringsgebyr 2018/19

 • Hjemme: £ 6500
 • RUK: £ 6500
 • EU: £ 6500
 • Internasjonalt: n / a

Hvis du begynner på studiene i september 2018 eller januar 2019, er det årlige eller modulavgifter som gjelder for løpet av kurset ditt. Avgifter kan imidlertid endres. For full informasjon om hvordan avgifter kan endres, les våre avgifter og refusjonspolitikk.

Tilleggskostnader

I tillegg til kursavgift kan du oppleve ekstra kostnader i løpet av din tid på Universitetet.

stipend

Vi tilbyr høy kvalitet utdanning til en rimelig pris; Som Universitetet for det felles gode, er vi forpliktet til å tilby tilgjengelig høyere utdanning for dyktige studenter ved å holde studieavgiftene lave og gi en generøs stipendpakke på over 2,5 millioner kroner per år.

Hvis du har spørsmål eller forespørsler om stipendier som er tilgjengelige for 2018/19, er du velkommen til å kontakte studentenes forespørselsteam.

Internasjonale student startedatoer

For nye internasjonale studenter starter orienteringsarrangementer 14. september 2018 . Denne ekstra tiden er spesielt utviklet for å hjelpe nye internasjonale studenter i å bosette seg i Storbritannia og GCU før starten av generell studentinduksjon og undervisning.

Det vil bli en hel rekke morsomme og informative aktiviteter som foregår i denne perioden, inkludert campus og byturer, samt velkomstarrangementer hvor du kan møte andre internasjonale studenter.

Vurderingsmetoder

Vår lærings- og undervisningsstrategi tar sikte på å utruste våre studenter med kunnskap, ferdigheter og egenskaper for å fungere som fleksible, uavhengige livslange elever samtidig som de utvikler og integrerer nyskapende og relevant læring og undervisning basert på forsvarlig forskning og stipend.

Vi bruker et bredt spekter av evalueringsteknikker på tvers av graden, hvorav noen er spesielt utviklet for å forbedre ferdighetene våre studenter trenger for arbeidsplassen. For eksempel er mock rettssalen øvelser vedtatt på tvers av en rekke moduler som utarbeider en rekke juridisk dokumentasjon. Vi filmer også våre studenter som foretar mock klientintervjuer.

Læringsmetoder

De ulike lærings- og læringsmetodene vi bruker, er utformet for å sikre at programmet er faglig relevant og faglig utfordrende. Et bredt spekter av metoder blir brukt, inkludert mooting, som bruker et eget rom hvor studenters forestillinger kan filmeres og analyseres.

Vi utvikler den digitale ferdigheten til våre studenter; I modulen Ferdigheter for juridisk sysselsetting får studentene mulighet til å engasjere seg i samarbeidende forskning støttet av sosiale bookmarking-applikasjoner eller å utforske bruken av Twitter for å forbedre sin læringserfaring. Innovative moduler som mooting og mediation og juridiske ferdigheter inngår også i læreplanen.

Våre studenter har mulighet til å gjennomføre kredittbærende arbeidserfaring gjennom vår Professional Links-modul. De har også muligheten til å delta i Student Law Society Mooting Competition, som finner sted i vårt dedikerte moot room. Den endelige av denne konkurransen holdes i en faktisk rettssalen i Glasgow før en praktiserende dommer.

Vi tilbyr ansettelsesmuligheter i moduler og som skreddersydde økter i forbindelse med Student Law Society. Sessioner inkluderer: Vinnende CVer og Applikasjoner for lovstudenter, Oppnå et traineeship og Impress på Intervju for juridiske studenter.

Opptak

Læreplan

Stipend og finansiering

Karrieremuligheter

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Legal Practice Course (LPC) - Heltid
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Birmingham, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 13 mer
 • Legal Practice Course (LPC) - Deltidsdag
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Birmingham, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 2 mer
 • Legal Practice Course (LPC) - Deltidskveld
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland