Keystone logo
George Washington University, Law School

George Washington University, Law School

George Washington University, Law School

Introduksjon

Om oss

Siden han registrerte sin første klasse i 1865, har George Washington University Law School produsert noen av de fineste tankene på tvers av juridisk stipend.

Den tradisjonen fortsetter i dag, da GW Law graduates bruker kunnskapen og ferdighetene de får her for å påvirke de kritiske juridiske samtalene våre ganger. Skolen er akkreditert av American Bar Association og er et chartermedlem i Association of American Law Schools. Loven skolen ligger på GW campus i sentrum av byen kjent som Foggy Bottom.

Historie

I de tidlige årene av republikken, da nasjonens nye hovedstad ikke var mer enn en liten samling av offentlige bygninger adskilt av hagen, ga president George Washington råd til kongressen om å etablere et nasjonalt universitet på regjeringsstedet.

Hans mål var å utdanne fremtidige generasjoner av embetsmenn og derved smi en nasjonal identitet basert på "prinsipper som er vennlige mot republikanske regjering og til menneskets sanne og ekte friheter." Han overlot i testamentet 50 aksjer i Potowmack Canal Company for begavelse av et universitet "som formuen og talentene fra alle deler derav kan sendes for å fullføre utdannelsen innen alle grenene til høflig litteratur- innen kunst og vitenskap - ved å tilegne seg kunnskap i prinsippene om politikk

Selv om det skulle være flere tiår før George Washingtons navnebror, ble universitetet etablert ved en kongresslov, George Washington University Law School, etablert i 1865, var den første lovskolen i District of Columbia. I dag fortsetter skolen å formidle ambisjonene til nasjonens første president.

DC

Den første jusskolen i hovedstaden

Studentene har enestående muligheter til å lære fra sakkyndige fakulteter og utmerkede besøkende og til å forfølge praktikantplasser, funksjonærer og sysselsetting, alt mens de gleder seg over byens pulserende kultur, uteliv og bespisning.

Med en historie på mer enn 145 år i hjertet av Washington, DC, er livet på George Washington University Law School uløselig knyttet til livet i det omkringliggende samfunnet. Campus vårt ligger bare fire kvartaler fra Det hvite hus, og innen rekkevidde fra Verdensbanken, justisdepartementet, statsdepartementet, føderale og lokale domstoler, og utallige ideelle organisasjoner og ikke-statlige organisasjoner. GW jusstudenter har enestående muligheter til å lære fra sakkyndige fakulteter og fornemme besøkende og til å forfølge praktikantplasser, embetsverk og ansettelser, alt mens de gleder seg over byens pulserende kultur, uteliv og bespisning.

Fra dekan

Velkommen til GW Law!

George Washington University Law School, grunnlagt i 1865, er et av de største, mest anerkjente og mangfoldige medlemmene av det juridiske akademiet. Jeg inviterer deg til å utforske campus og samfunn for å oppdage en advokatskole som er dypt forankret i tradisjon, og som er svært lydhør for endringer i juridisk utdanning og juridisk profesjon, og som fullt ut er opptatt av å produsere effektive advokater og transformative ideer. Studentene kommer til GW Law fordi de vil forandre verden, og de uteksamineres som fagpersoner som er forberedt på å skrive, advokere, innovere, skape og forfølge de høyeste idealene om lov og rettferdighet.

Når du besøker nettstedet vårt, vil du se de mange måtene institusjonen i verdensklasse forbereder studentene til realitetene i den globale juridiske markedsplassen. GW Law ligger i hjertet av nasjonens hovedstad, og kombinerer utmerket juridisk instruksjon med nyskapende programmering og mange muligheter for praksisplasser, eksterner, mentorskap og nettverk.

Et fakultet i verdensklasse. Kjernen i GW Law-erfaringen er en robust pedagogikk som kombinerer stipend, lære og praksis. Å hjelpe til med å utvikle studentene våre til effektive advokater er et utmerket fakultet som ikke bare publiserer mye siterte bøker og artikler, men aktivt omformer det juridiske landskapet. Våre nasjonalt og internasjonalt anerkjente professorer er regelmessig involvert i rettssaker for USAs høyesterett, internasjonale domstoler og andre domstoler. De gir også ekspertkommentarer til nyhetsmediene, vitner om Capitol Hill, fungerer som konsulenter for forskjellige regjeringer og driver mange andre aktiviteter som beriker skolens akademiske liv.

Hvor lov er laget. GW Law er perfekt plassert geografisk for å gi en unik Washingtonian juridisk pedagogisk opplevelse. Vår beliggenhet - i sentrum av nasjonal og internasjonal lov, øverste myndighetspersoner, høyesterettsvakter - gir rom for viktige Washington-personer til å hyppige klasserommene våre, delta på konferanser på campus vårt og tale på mer enn 100 spesielle arrangementer årlig på vår advokatskole.

Real-World Experience. Vårt engasjerte studentorgan er mangfoldig, støttende, kreativ, innovativ og arbeidsom. På GW Law gir vi studentene et dypt sett med muligheter til å studere, utforske, diskutere og stille spørsmål ved lov og juridiske prinsipper i klasserommet og ute i den virkelige verden. Mange studenter deltar i GWs Jacob Burns Community Legal Clinics, som representerer klienter i reelle saker under fakultetets tilsyn. De deltar også i advokatkonkurranser, studentredigerte advokatbøker, pro bono-prosjekter og hundrevis av feltplasseringer hos offentlige etater og ledende nasjonale og internasjonale institusjoner i Washington-området.

Å forandre verden. Vi håper du vil vurdere å bli en del av samfunnet vårt. Jeg oppfordrer deg til å grave dypere og lære hva som gjør GW Law til et ideelt reisemål for å tilegne deg ferdighetene som gjør at du kan forandre verden. Besøk oss personlig for å besøke fasilitetene våre og få en bedre følelse av hvem vi er, hva vi gjør og hvordan du kan søke om å bli med. Jeg ser frem til å ønske deg velkommen til advokatskolen vår.

hjertelig,

CHRISTOPHER ALAN BRACEY

Interimdekan, visepost for fakultetssaker, og professor i jus

Steder

  • H Street Northwest,2000, 20052, Washington

Spørsmål