Keystone logo
George Washington University, Law School

George Washington University, Law School

George Washington University, Law School

Introduksjon

Om oss

Siden han meldte på sin første klasse i 1865, har George Washington University Law School produsert noen av de fineste hjernene over hele spekteret av juridisk stipend.

Den tradisjonen fortsetter i dag, ettersom GW Law-kandidater bruker kunnskapen og ferdighetene de får her for å påvirke de kritiske juridiske samtalene i vår tid. Skolen er akkreditert av American Bar Association og er et chartermedlem i Association of American Law Schools. Jusskolen ligger på GW-campus i sentrumsområdet kjent som Foggy Bottom.

Historie

I de første årene av republikken, da nasjonens nye hovedstad ikke var mer enn en liten samling offentlige bygninger adskilt av beiteland, rådet president George Washington kongressen til å etablere et nasjonalt universitet ved regjeringssetet.

Hans mål var å utdanne fremtidige generasjoner av embetsmenn og derved smi en nasjonal identitet basert på "prinsipper som er vennlige for republikansk regjering og for menneskehetens sanne og ekte friheter." Han etterlot i sitt testamente 50 aksjer i Potowmack Canal Company for begavelse av et universitet "som ungdom av formue og talenter fra alle deler av det kan sendes for å fullføre deres utdannelse i alle grenene av høflig litteratur - i kunst og vitenskap - for å tilegne seg kunnskap om prinsippene for politikk og god regjering."

Selv om det ville gå flere tiår før George Washingtons navnebror-universitet ville bli etablert ved en kongresslov, var George Washington University Law School, etablert i 1865, den første jusskolen i District of Columbia. I dag fortsetter skolen å legemliggjøre ambisjonene til landets første president.

DC & GW lov

Den første jusskolen i hovedstaden

Studentene har uovertrufne muligheter til å lære av ekspertfakultetet og fremstående besøkende og til å forfølge praksisplasser, kontorplasser og sysselsetting, alt mens de nyter byens pulserende kultur, natteliv og servering.

Med en historie på mer enn 145 år i hjertet av Washington, DC, er livet ved George Washington University Law School uløselig knyttet til livet til det omkringliggende samfunnet. Campusen vår ligger bare fire kvartaler fra Det hvite hus, og innen rekkevidde av Verdensbanken, justisdepartementet, utenriksdepartementet, føderale og lokale domstoler og utallige ideelle og ikke-statlige organisasjoner. GW jusstudenter har uovertrufne muligheter til å lære av ekspertfakultetet og fremstående besøkende og til å forfølge praksisplasser, kontorer og sysselsetting, alt mens de nyter byens pulserende kultur, natteliv og spisesteder.

193013_photo-1517048676732-d65bc937f952.jpg
Dylan Gillis / unsplash

Fra dekanen

Velkommen til GW Law!

George Washington University Law School, grunnlagt i 1865, er et av de største, mest anerkjente og mangfoldige medlemmene av det juridiske akademiet. Jeg inviterer deg til å utforske campus og samfunnet vårt for å oppdage en jusskole som er dypt forankret i tradisjon, svært lydhør overfor endringer i juridisk utdanning og advokatyrket, og som er fullt forpliktet til å produsere slagkraftige advokater og transformative ideer. Studenter kommer til GW Law fordi de ønsker å forandre verden, og de uteksamineres som profesjonelle som er forberedt på å skrive, gå inn for, innovere, skape og forfølge de høyeste idealene om lov og rettferdighet.

Når du besøker nettstedet vårt, vil du se de mange måtene vår førsteklasses institusjon forbereder studentene på realitetene på den globale juridiske markedsplassen. GW Law ligger i hjertet av vår nasjons hovedstad, og kombinerer utmerket juridisk instruksjon med innovativ programmering og rike muligheter for internships, eksternships, mentorskap og nettverksbygging.

Et fakultet i verdensklasse. Kjernen i GW Law-opplevelsen er en robust pedagogikk som kombinerer stipend, doktrine og praksis. Å hjelpe til med å utvikle studentene våre til slagkraftige advokater er et anerkjent fakultet som ikke bare publiserer mye siterte bøker og artikler, men aktivt omformer det juridiske landskapet. Våre nasjonalt og internasjonalt anerkjente professorer er jevnlig involvert i rettssaker for USAs høyesterett, internasjonale domstoler og andre domstoler. De gir også ekspertkommentarer til nyhetsmediene, vitner på Capitol Hill, fungerer som konsulenter for forskjellige regjeringer og driver mange andre aktiviteter som beriker skolens akademiske liv.

Hvor loven lages. GW Law er perfekt posisjonert geografisk for å gi en unik Washingtonian juridisk pedagogisk opplevelse. Vår beliggenhet – i sentrum av nasjonal og internasjonal lov, øverste myndighetspersoner, høyesterettsdommere – gjør det mulig for sentrale Washington-figurer å besøke klasserommene våre, delta på konferanser på campus og snakke på mer enn 100 spesielle arrangementer årlig på jusskolen vår.

Virkelig verdensopplevelse. Vår engasjerte studentmasse er mangfoldig, støttende, kreativ, nyskapende og hardtarbeidende. På GW Law gir vi studentene våre et dypt sett med muligheter til å studere, utforske, debattere og stille spørsmål ved lov og juridiske prinsipper i klasserommet og ute i den virkelige verden. Mange studenter deltar i GWs Jacob Burns Community Legal Clinics, og representerer klienter i reelle saker under fakultetstilsyn. De deltar også i advokatkonkurranser, studentredigerte jusstidsskrifter, pro bono-prosjekter og hundrevis av feltplasseringer ved offentlige etater og ledende nasjonale og internasjonale institusjoner i Washington-området.

Endre verden. Vi håper du vil vurdere å bli en del av samfunnet vårt. Jeg oppfordrer deg til å grave dypere og lære hva som gjør GW Law til det ideelle reisemålet for å tilegne deg ferdighetene som vil gjøre deg i stand til å forandre verden. Besøk oss personlig for å besøke fasilitetene våre og få en bedre følelse av hvem vi er, hva vi gjør og hvordan du kan søke om å bli med oss. Jeg ser frem til å ønske deg velkommen til jusstudiet vårt.

Varmt,

Christopher Alan Bracey

Midlertidig dekan, prorektor for fakultetsspørsmål og professor i jus

Steder

  • Washington

    H Street Northwest,2000, 20052, Washington

Spørsmål