Keystone logo
George Washington University - College of Professional Studies Paralegal Studies Graduate Certificates
George Washington University - College of Professional Studies

Paralegal Studies Graduate Certificates

12 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 21 795 / per year *

Fjernundervisning, På universitetsområdet

* online / in-Person: $ 21.760

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Som Washington DCs eneste akademiske kredittbærende advokatstudieprogram, er GW Graduate Certificate in Paralegal Studies og Graduate Certificate for California Paralegals mer enn bare kraftige legitimasjon; de er et signal til de beste arbeidsgiverne om at du tålte den akademiske strengheten i et av landets beste advokatprogrammer.

Du vil studere med landets ledende eksperter og få den kritiske kunnskapen og ferdighetene du trenger for å komme inn på juridisk, bedrifts-, helse- eller myndighetspraksis med tillit og innsikt. Advokater utfører materielt juridisk arbeid, men kan ikke tilby juridiske tjenester direkte til publikum med mindre det er tillatt ved lov.

Hvis du velger, kan du søke om enten 18-studiepoeng eller 24-studiepoengseksamen mot 32-studiepoengs mastergrad i advokatstudier. Og som et kredittbærende program kvalifiserer disse GW-sertifikatene til militære fordeler og føderal økonomisk bistand.

Program i et øyeblikk

 • fleksibel

Disse sertifikatene er rettet mot yrkesutøvere og andre ikke -tradisjonelle studenter. Kveldstimer og online alternativer hjelper deg med å håndtere livets mange prioriteringer.

 • Kraftig

Denne akademiske kredittbærende legitimasjonen er kåret til blant de beste i landet og vil øke din profesjonelle profil på håndgripelige måter.

 • Tilkoblet

Med alumner over hele landet og i Guam, Puerto Rico, Jomfruøyene, Italia, Kina, Japan, England og Taiwan, blir du med i et globalt nettverk av fagfolk.

Hvor du skal studere

164133_Capturadepantalla85_edited.jpg

Du kan studere på campus ved Graduate Education Center i Alexandria, Virginia eller online. Studenter på nettprogrammet må ta ni semesterpoeng juridiske spesialitetskurs gjennom synkron undervisning. Dette vil bli gitt gjennom live online klasser.

Du kan studere ved Graduate Education Center i Alexandria, VA & Foggy Bottom Campus i Washington, DC eller online

Hva du vil studere

Graduate Certificate in Paralegal Studies består av Core Course Sequence, laget av seks kurs og tilsvarer 18 studiepoeng. Disse nødvendige kursene gir perspektivet og forståelsen du trenger for å komme inn på det juridiske feltet. Fullføring av dette sertifikatet tar vanligvis to eller tre semestre.

Graduate Certificate for California Paralegals består av Core Course Sequence pluss to av de juridiske praksisområdene - inkludert det sterkt anbefalte California Law and Practice -kurset. Dette settet med åtte kurs, eller 24 studiepoeng, bygger på den grunnleggende kunnskapen du vil få i de tidlige kursene, og lar deg utvide kunnskapen din i tråd med dine faglige og profesjonelle mål. I tillegg kompilerer dette utdanningssertifikatet seg fullt ut med utdanningskravene som er beskrevet i California Business and Professions Code, kapittel 5.6, §6450 (c), og lar deg dermed kvalifisere som advokat i delstaten California. Fullføring av dette sertifikatet tar vanligvis tre eller fire semestre.

Opptak

Programresultat

Program undervisningsavgift

Stipend og finansiering

Læreplan

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Online LLM in International Law and Treaty Law
  • Washington, USA
  • Gambia Online, Gambia
 • Phd i internasjonal lov og traktat lov
  • Washington, USA
  • Gambia Online, Gambia
 • LL.M. i tvisteløsning
  • Columbia, USA