Keystone logo
George Washington University - College of Professional Studies Master i profesjonelle studier i advokatstudier
George Washington University - College of Professional Studies

Master i profesjonelle studier i advokatstudier

Alexandria, USA

14 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 38 700 *

Fjernundervisning, På universitetsområdet

* online / personlig: $ 38.770-estimat-

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Som Washington DCs eneste studieprogram for advokatbaserte advokatstudier, er mastergraden i advokatstudier mer enn en kraftfull legitimasjon: det er et signal til de beste arbeidsgiverne om at du har motstått den akademiske strengheten i et av landets beste advokatprogrammer.

Du vil studere med landets ledende eksperter og få den kritiske kunnskapen og ferdighetene du trenger for å komme inn på juridisk, bedrifts-, helse- eller myndighetspraksis med tillit og innsikt. Advokater utfører materielt juridisk arbeid, men kan ikke tilby juridiske tjenester direkte til publikum med mindre det er tillatt ved lov.

Mastergraden kan gjøre deg kvalifisert for lønnsøkninger, kampanjer og gjøre deg i stand til å nå et høyere GS -nivå. Og som et kredittbærende program kan du kvalifisere deg til militære fordeler og føderal økonomisk bistand.

Program i et øyeblikk

 • fleksibel

Programmet er rettet mot yrkesutøvere og andre ikke -tradisjonelle studenter. Kveldstimer og online alternativer hjelper deg med å håndtere livets mange prioriteringer.

 • Kraftig

Denne akademiske kredittbærende legitimasjonen er kåret til blant de beste i landet og vil øke din profesjonelle profil på håndgripelige måter.

 • Tilkoblet

Med alumner over hele landet, Guam, Puerto Rico, Jomfruøyene, Italia, Kina, Japan, England og Taiwan, blir du med i et globalt nettverk av fagfolk.

Hvor du skal studere

163797_Capturadepantalla75_edited.jpg

Du kan studere på campus ved Graduate Education Center i Alexandria, Virginia eller online. Studenter på nettprogrammet må ta ni semesterpoeng juridiske spesialitetskurs gjennom synkron undervisning. Dette vil bli gitt gjennom live online klasser.

Hva du skal studere

De 12 kursene innen MPS i advokatstudier gir perspektivet og forståelsen du trenger for å lykkes på det juridiske feltet. Dette programmet inkluderer totalt 32 studiepoeng.

MPS i advokatstudier med et sertifikat i helsetjenester for bedriftsoverensstemmelse gir en solid juridisk utdannelse og et utdannet sertifikat i samsvar med helseforetak som er akkreditert av Compliance Certification Board.

Opptak

Program undervisningsavgift

Studentuttalelser

Stipend og finansiering

Læreplan

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • LL.M. for utenlandsopplærte advokater
  • Philadelphia, USA
 • LL.M. i amerikansk og transnasjonal lov (online)
  • Dayton, USA
 • LL.M. i forretnings- og finanslov
  • Washington, USA