Keystone logo
George Mason University - Antonin Scalia Law School

George Mason University - Antonin Scalia Law School

George Mason University - Antonin Scalia Law School

Introduksjon

Antonin Scalia Law School ligger bare noen få kilometer fra sentrum av Washington, DC, som er en forklaring på etableringen av verdens viktigste lovgivning og rettsvitenskap.

I løpet av det siste tiåret har lovskolen vært i forkant av kurrikulær innovasjon. Skal anerkjenne de raske endringene som skjer i juridisk praksis og juridisk yrke, har Scalia Law School vært en pioner i å gi sine studenter en unik læreplan som gir studentene tilsvarende unike fordeler i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.

En eksepsjonell opplevelse fører til eksepsjonell karriere

Enten å jobbe for advokatfirma, dommer, regjeringsbyrå, næringsliv, tenktank, non-profit eller lovgivende kontor, finner ikke Scalia Law-studentene mangel på måter å anvende sin juridiske opplæring på. Scalia Laws nærhet til sentrum av Washington, DC betyr tilgang til jobber året rundt. Våre strenge akademiske og karriereprogrammer plasserer elevene fullt ut for å utmerke seg i hvilken jobb de forfølger. I 15 år har Scalia Laws sysselsettingsrate overgått den nasjonale lovoppgraderte sysselsettingsraten.

Overflod av karrieremuligheter for Scalia Law uteksaminerer ikke bare fra studentens historisk sterke arbeidsetikk og strategiske plassering i Washington, DC-området, men også fra vår eksepsjonelle akademiske og karriereprogrammering. Scalia Law er en av de eneste skolene i landet med fokus på krysset mellom lov og økonomi. Vår nasjonalt anerkjente Law & Economics Center introduserer potensielle arbeidsgivere av alle typer til Scalia Law-samfunnet gjennom dusinvis av akademiske konferanser og vitenskapelig forskning. Konsentrasjonen av lov og økonomi trening og lærde har vist seg uvurderlig for hundrevis av kandidater som arbeider i forretnings-og regulatoriske stillinger.

Scalia Law gir studentene den fleksibiliteten de trenger for å best forberede seg til sine spesifikke karrieremål. For de som allerede er i en karriere, står Scalia Laws deltidsprogram på lik linje med sin heltidsprogram og lar elevene ta kvelden og forfølge klinikker og utenomskoleaktiviteter uten å forstyrre arbeidet. Trenger du å bytte fra heltid til deltidsprogram for å forfølge en jobbledelse? Ikke noe problem. Studentene kan skifte frem og tilbake mellom dag og kveld kurs som karrieremuligheter oppstår, og nesten 90% av studentkroppen deltar i kliniske, externship og advocacy trening programmer. Vil du spesialisere deg på ett eller flere områder av loven? Scalia Law har 18 spesialspor og konsentrasjoner i noen av de hotteste praksisområdene i dag.

Endelig tilbyr Scalia Law ekstraordinært rik forskning, skriving og profesjonell utvikling programmering. Vårt toårige juridiske forsknings-, skrive- og analyseprogram avslører studenter i små gruppeinnstillinger til et bredt spekter av juridiske dokumenter og forskningsverktøy. Karriereutviklingsprogrammer begynner i det øyeblikket studentene går inn. Førsteårsstudenter deltar i en-til-en rådgivingsmøter og mottar ytterligere individualisert oppmerksomhet fra fakultetets rådgivere og alumni mentorer. I løpet av det første året går studentene også gjennom vår profesjonalitets- og lederutviklingsprogram. Dette programmet bringer ledere fra benk, bar og forretning for å gi opplæring i muntlig kommunikasjonsferdighet, advokatfirmaøkonomi, tidsstyring, etikk og mer.

Scalia Laws kultur, og programmer produserer mer enn bare arbeidsklare kandidater. Vi produserer ledere. Vi vil jobbe med deg for å finne riktig timeplan, kurs, karriereverktøy og nettverksledninger, slik at du kan bli ledende på ditt valgte felt.

Vårt eksepsjonelle fakultet

Antonin Scalia Law School ved George Mason University sysselsetter 120 heltidsansatte og adjungerte fakultet medlemmer trukket fra noen av de beste advokatfirmaer og juridiske institusjoner i nasjonen. Våre professorer har arbeidet i Det hvite hus, hevdet før Høyesterett, og fungerte som ambassadører til våre viktigste allierte og handelspartnere. Scalia Law-fakultetets utgang er 21 blant nasjonene for vitenskapelig innflytelse, og er blant de mest nedlastede på samfunnsvitenskapelig forskningsnettverk, rangert 15th overall (juli 2015 SSRN Top US Law Schools).

Steder

  • Arlington

    3301 Fairfax Drive, Arlington, VA, 22201, Arlington

    Spørsmål