Keystone logo
Göttingen University LL.M. in Intellectual Property and Information Technology Law
Göttingen University

LL.M. in Intellectual Property and Information Technology Law

Göttingen, Tyskland

1 Years

Engelsk

Fulltid

30 Jun 2024

Oct 2024

EUR 7 800

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

LL.M. i European and Transnational Intellectual Property and Information Technology Law (LIPIT) er et doktorgradsprogram rettet mot å gi en grundig forståelse av juridiske problemstillinger som oppstår fra opprettelse og bruk av litterære eller kunstneriske verk, mekaniske eller vitenskapelige oppfinnelser, digital informasjon og andre immaterielle eiendeler. Den dekker et bredt spekter av emner, inkludert opphavsrett, patenter, varemerker, telekommunikasjon, elektronisk handel, informasjonssikkerhet og databeskyttelse.

Fordi det er mer og mer vanlig at transaksjoner med immaterielle rettigheter og informasjonsteknologiprodukter overskrider nasjonale grenser, er denne LL.M. Programmet er tenkt som utpreget internasjonalt og komparativt. Løsninger fra ulike rettssystemer presenteres ofte når man undersøker moderne problemer med IP- og IT-rett, og saker som sprer seg over to eller flere land blir jevnlig diskutert og analysert. En konsekvens av en slik tilnærming er at dette programmet er egnet for advokater og andre fagfolk fra forskjellige land, i stedet for å være begrenset til en bestemt jurisdiksjon.

Ved siden av programmets internasjonale karakter, legges det stor vekt på å etablere en direkte kobling til praksis. Mange klasser undervises av erfarne advokater og andre utøvere. I forelesninger og seminarer undersøkes juridiske spørsmål i stor grad gjennom å analysere reelle rettssaker, identifisere konkrete vanlige problemer og søke etter effektive løsninger på dem. Gjennom praktiske workshops og prosjekter blir nyervervet kunnskap ytterligere forbedret og utviklet til lett anvendelige praktiske ferdigheter.

Program Duration

Studiene dine ved LIPIT-programmet vil normalt ta rundt ett år (fra oktober til september). I løpet av denne tiden må du oppnå 60 studiepoeng, inkludert 20 studiepoeng for å fullføre en masteroppgave. Hvis den totale post-videregående utdanningen din varte i mindre enn 4 år, kan det hende du må tjene flere studiepoeng for å bli tildelt LL.M. grad. I dette tilfellet vil vår utdanningsrådgiver hjelpe deg med å utarbeide en individuell studieplan som lar deg tjene de nødvendige studiepoengene uten å overskride normal programvarighet.

Opptak

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • LL.M i intellektuell eiendom
    • Concord, USA
  • LL.M./MSL i immateriell rett
    • Washington, USA
  • LLM i informasjonsteknologi og immateriell rett
    • Brighton, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland