Keystone logo
© CODE
Göttingen University

Göttingen University

Göttingen University

Introduksjon

Göttingen University er konstant rangert blant de beste tyske høyere utdanningsinstitusjonene i ulike nasjonale og internasjonale universitetsrangeringer. Siden stiftelsen i 1737 har den gitt utmerkede studie- og forskningsmuligheter til studenter og forskere fra hele verden, inkludert mer enn 40 nobelprisvinnere. I tillegg til instruksjonen og veiledningen fra fremtredende professorer og andre eksperter, drar Göttingen-studenter nytte av tilgang til førsteklasses studiefasiliteter, for eksempel Göttingen stats- og universitetsbibliotek, som er et av de største bibliotekene i Tyskland, som inneholder rundt 8 millioner gjenstander og tilbyr tilgang til en rekke juridiske og andre vitenskapelige databaser.

Det juridiske fakultet ved Göttingen universitet har et utmerket rykte for undervisning, forskning og faglig utvikling. Juridisk utdanning her har en sterk kobling til praksis, og tilbyr klasser ikke bare av professorer, men også av advokater, selskapsadvokater og andre utøvere. I tillegg er mange professorer også aktive utenfor akademia, for eksempel som juridiske rådgivere, medlemmer av lovgivende kommisjoner eller dommere i de høyeste domstolene. Et annet tiltalende aspekt ved Göttingen juridiske fakultet er dets internasjonalitet. I tillegg til å være vertskap for studenter fra hele verden og gi en rekke utvekslingsmuligheter, tilbyr fakultetet også klasser av gjesteprofessorer fra andre land og er involvert i kontinuerlig internasjonalt samarbeid gjennom ulike dedikerte organer som det kinesisk-tyske instituttet for juridiske studier eller det europeiske Akademiet for jus og IKT.

Campus funksjoner

Göttingen-beliggenheten har blitt synonymt med internasjonal forskning av høy kvalitet. For å sikre at dette forblir tilfellet i fremtiden, har universitetet i Göttingen, inkludert University Medical Center, og syv ikke-universitets lokale forskningssentre gått sammen om å danne Göttingen Campus.

    Steder

    • Göttingen

      Wilhelmsplatz 1 (Aula) Göttingen, 37073, Göttingen

    Spørsmål