Keystone logo
Fordham University School of Law LLM i internasjonal tvisteløsning
Fordham University School of Law

LLM i internasjonal tvisteløsning

New York, USA

Request duration

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Fordham s Master of Laws program i International Dispute Resolution vil fokusere på ulike måter at internasjonale tvister løses, blant annet gjennom tradisjonelle søksmål samt alternative metoder for tvisteløsning, for eksempel voldgift og mekling.

Mens tradisjonelle metoder for tvisteløsning fortsatt viktig, er alternative tvisteløsningsmekanismer i sterk vekst som en foretrukket metode for å løse tvister mellom partene i offentlig og privat folkerettslige saker. Det er stadig viktigere for advokater å ha en sterk forståelse av både prinsippene for hver av disse metodene og prosessene som er involvert. Dette programmet gir studentene mulighet til å utforske i dybden de ulike alternativene for pådømmelse av tvister, og særlig for å undersøke hvordan de er spilt ut på den internasjonale arena. Utenlandske studenter skal utvikle en forståelse for det amerikanske sedvanerett systemet generelt, og vil lære noen av de spesielle egenskapene til den amerikanske rettssaker modell.

studiepoeng

Hver student er nødvendig for å gjennomføre minimum 24 studiepoeng av godkjente kurs; maksimalt antall studiepoeng tillatte er 27.

Programspesifikke nødvendige kurs

Den 24-kreditt minimum må inneholde 12 studiepoeng av fordypningsDistribusjons kurs er godkjent for International Dispute Resolution program.

Den 12-kreditt fordypnings Distribution Course kravet må inneholde følgende Core Kurs:

 • Alternativ tvisteløsning
 • Prosedyre Management for den internasjonale advokat

Prosedyre Management for internasjonale advokat er ikke nødvendig for studenter som har en JD fra en amerikansk lov skole.

Resterende studiepoengene som trengs for å oppfylle 12-kreditt Spesialisering Distribution kravet skal velges blant det brede utvalget av spesialisering Distribusjons kurs er godkjent for International Dispute Resolution program.

FLERE nødvendige kurs

For studenter som ikke har en grad fra et amerikansk lov skole er følgende emner også nødvendig:

 • Introduksjon til den amerikanske rettssystemet
 • Juridisk skriving og forskning for LLM studenter
 • Introduksjon til den amerikanske juridiske profesjon
 • Minst 6 studiepoeng av innhold Outline kurs

Studentene er pålagt å ta Introduksjon til USA rettssystemet og juridisk Writing and Research for LLM studenter i løpet av sitt første semester i LLM programmet.

Merk: Dersom et kurs kan oppfylle begge (i) en Core Course eller Core Distribution Course krav og (ii) et innhold Outline kravet, kan kurset telle mot begge krav. For eksempel, Prosedyre Management for den internasjonale advokat teller mot Core Course kravet og vil telle samtidig mot innholds Outline kravet.

En merknad gjelder kursvalg for deltidsstudenter

Det LLM Programmet tilstreber å sikre at det er et bredt spekter av kurs tilgjengelig på kvelden i hver av våre LLM områder av spesialisering, og for å sikre at studentene vil være i stand til å møte sine programkravene innenfor den ønskede tidsrammen for ferdigstillelse. Men det ville være umulig å sikre at en bestemt kurs vil bli tilbudt på et tidspunkt som passer for alle studenter. Vi oppfordrer deg til å se på planene fra tidligere semestre, tilgjengelig på registraren hjemmeside, for å få en følelse av hva kurs kan bli tilbudt i fremtiden (bemerke, selvfølgelig, at planen varierer fra ett semester til neste).

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Internasjonal operasjonell rett – ettårig masterprogram
  • Stockholm, Sverige
 • Menneskerettigheter og sosial rettferdighet LLM
  • Hartford, USA
 • US Legal Studies LLM
  • Hartford, USA