Keystone logo
Fordham University School of Law LLM i internasjonal lov og rett
Fordham University School of Law

LLM i internasjonal lov og rett

New York, USA

Request duration

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Dette programmet gir studentene mulighet til å få en avansert forståelse av menneskerettigheter beskyttelse og fremme på internasjonale, regionale og nasjonale nivåer. Graden er utviklet primært for advokater og studenter som arbeider eller har tenkt å satse på en karriere i offentlig sektor, inkludert høyt nivå statlige advokater, ledere i frivillige organisasjoner og akademikere.

Dette LLM programmet ble opprettet i regi av Fordham Law Leitner Senter for internasjonal lov og rett, en av de største og mest dynamiske menneskerettighets programmer i nasjonen. Senterets Vivian Leitner globale sør LLM Scholars Program tilbyr sjenerøse stipender og legater for å muliggjøre velger hovedfagsstudenter fra utviklingsland til å melde deg på dette programmet.

studiepoeng

Hver student er nødvendig for å gjennomføre minimum 24 studiepoeng av godkjente kurs; maksimalt antall studiepoeng tillatte er 27.

Programspesifikke nødvendige kurs

Den 24-kreditt minimum må inneholde 12 studiepoeng av fordypningsDistribusjons kurs er godkjent for International Law and Justice programmet.

Den 12-kreditt fordypnings Distribution Course kravet må inneholde følgende Kjerne Kurs: International Law Gjenværende kreditter for å oppfylle 12-kreditt fordypnings Distribution Course kravet skal velges blant det brede utvalget av spesialisering Distribusjons Kurs godkjent for International Law and Justice program .

FLERE nødvendige kurs

For studenter som ikke har en grad fra et amerikansk lov skole er følgende emner også nødvendig:

 • Introduksjon til det amerikanske rettssystemet *
 • Juridisk skriving og forskning for LLM studenter *
 • Introduksjon til den amerikanske juridiske profesjon ** †
 • Minst 6 studiepoeng av innhold Outline kurs **
 • Studentene er pålagt å ta Introduksjon til USA rettssystemet og juridisk Writing and Research for LLM studenter i løpet av sitt første semester i LLM programmet.

Merk: Dersom et kurs kan oppfylle både et fordypnings Distribution Course krav og innhold Outline kravet, kan kurset telle mot begge krav. For eksempel, Family Law (3 studiepoeng) teller mot Spesialisering Distribution Course kravet og vil også telle mot innholds Outline kravet, slik at 3 studiepoeng av innhold Outline Kurs og 9 studiepoeng av fordypningsDistribusjons Kurs for å bli oppfylt.

stipend Søkere

Potensielle studenter som søker om Vivian Leitner globale sør stipend for LLM i International Law and Justice må sende sin søknad direkte til Leitner Senter for internasjonal lov og rett ved Fordham Law School. For søknads instruksjoner og tidsfrister, kan du besøke det globale sør LLM Scholars Program nettside.

Stipend søkere som ikke er tildelt Vivian Leitner stipendet vil bli gitt muligheten til å overføre sin søknad til LLM programmet kontoret for å bli vurdert for vanlige opptak. Søkere vil bli bedt om å sende inn $ 70 søknadsavgift på den tiden.

program~~POS=TRUNC Søkere

Søkere som ikke ønsker å bli vurdert for Vivian Leitner globale sør stipend er velkommen til å søke om LLM i International Law and Justice direkte gjennom LLM programmet kontoret.

En merknad gjelder kursvalg for deltidsstudenter

Det LLM Programmet tilstreber å sikre at det er et bredt spekter av kurs tilgjengelig på kvelden i hver av våre LLM områder av spesialisering, og for å sikre at studentene vil være i stand til å møte sine programkravene innenfor den ønskede tidsrammen for ferdigstillelse. Men det ville være umulig å sikre at en bestemt kurs vil bli tilbudt på et tidspunkt som passer for alle studenter. Vi oppfordrer deg til å se på planene fra tidligere semestre, tilgjengelig på registraren hjemmeside, for å få en følelse av hva kurs kan bli tilbudt i fremtiden (bemerke, selvfølgelig, at planen varierer fra ett semester til neste).

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Internasjonal operasjonell rett – ettårig masterprogram
  • Stockholm, Sverige
 • LLM International Commercial Law - Deltid
  • Online United Kingdom
 • LLM International Commercial Law - Heltid
  • Online United Kingdom