Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Fordham University Law School

Fordham University Law School

Fordham University Law School

Introduksjon

Fordham Law Schools LLM-programmer kombinerer strenge studier og et varmt og innbydende miljø, alt i hjertet av New York City – nasjonens juridiske, økonomiske og kulturelle hovedstad.

Fordham Law-pensumet tilbyr en perfekt blanding av kurs viet til den teoretiske undersøkelsen så vel som praktisk eksponering. LLM-studenter har muligheten til å melde seg på tegnekurs, klinikker og eksternt som gir dem praktisk juridisk erfaring. LLM-studenter kan også søke om spesielle stabsstillinger på studentdrevne tidsskrifter. Hvert år sitter LLM-studenter også i styrene i studentorganisasjoner, for eksempel Student Advokatforeningen.

Fordham Law tilbyr fleksibiliteten til å imøtekomme dagens globale fagfolk. Du kan begynne studiene i enten august eller januar. Vårt program med dobbel konsentrasjon lar deg studere i tre semestre og ha den unike fordelen av å motta LLM i to av våre spesialiseringsområder. Vi har en robust kveldspensum for å gjøre arbeidsstudenter i stand til å komme videre i studiene. Vårt profesjonelle spor gir travle fagfolk maksimal fleksibilitet i planlegging av studiene over en periode på opptil to år. Studentene har også muligheten til å ta vårt Legal English Institute (LEI) på kredittbasis som en del av et dual-concentration LLM-program i amerikansk lov og den andre konsentrasjonen etter eget valg.

Fordham Law har en toppmoderne bygning bare noen skritt fra Lincoln Center for Performing Arts, kvartaler fra Central Park og en kort spasertur eller T-banetur fra alt New York City har å tilby. I tillegg til utallige sosiale og kulturelle muligheter, tilbyr Fordham Laws beliggenhet studenter enestående tilgang til nettverk og andre profesjonelle muligheter.

Fordham Law professorer er like kjent for sin undervisning som de er for sine stipender. Våre fakultetsmedlemmer vier seg til den pedagogiske opplevelsen og gjør det med et personlig preg. Vårt heltidsfakultet er supplert med en kadre av adjungerte professorer, hentet fra noen av de mest prestisjefylte advokatfirmaer, selskaper og internasjonale organisasjoner i verden.

LLM-programmer/spesialiseringsområder

Våre ni LLM-gradsprogrammer er bygget på de gjensidig avhengige prinsippene for globalisering og spesialisering.

Bank-, selskaps- og finanslov

Studenter som søker LLM i bank-, bedrifts- og finanslov, får en sofistikert forståelse av selskapsstruktur, en forståelse av lovene knyttet til kapitalmarkeder og finansinstitusjoner, og genuin innsikt i målene og strategiene til amerikanske ledere og forretningsadvokater. I dette programmet melder studentene seg på kjernekurs, inkludert selskaper, internasjonal banklov, banklov eller finansinstitusjoner, og velger fra et bredt spekter av tilleggskurs i selskaps-, bank- og finanslov og relaterte emner som konkurs, selskapsfinansiering , selskapsstyring, selskapsskatt, grenseoverskridende insolvens, fusjoner og oppkjøp, og verdipapirregulering og håndhevelse.

Corporate Compliance

Corporate Compliance LLM-programmet er det første i sitt slag i USA. Studentene vil bli opplært i ferdighetene som er avgjørende for enhver profesjonell innen dette feltet av raskt voksende og økende betydning, som ofte er globalt i omfang. Studentene studerer det grunnleggende regelverket, rollen som intern rådgiver, bedriftens overholdelseskontor og de varierte elementene i samsvar. Dette LLM-programmet er også tilgjengelig online.

Moteloven

LLM-studenter i Fashion Law-programmet vil studere med det mest utmerkede fakultetet i disiplinen - inkludert både akademikere og industriinnsidere - i New York City, hovedstaden i verdens moteindustri.

Du vil utforske det vi har definert som de fire pilarene i moteloven:

 • åndsverk
 • næringsliv og finans, inkludert områder som investering, arbeidsrett og eiendom
 • internasjonal handel og myndighetsregulering, inkludert bærekraft, personvern og spørsmål knyttet til bærbar teknologi
 • forbrukerkultur og sivile rettigheter

Du vil også få direkte tilgang til arrangementer og nettverksmuligheter tilgjengelig gjennom nonprofit Fashion Law Institute. Etablert med bistand fra Council of Fashion Designers of America, er dette verdens første senter dedikert til loven og virksomheten innen mote – og det er basert på Fordham Law.

Intellektuell eiendom og informasjonsteknologirett

Fordham Laws unike program innen intellektuell eiendom og informasjonsteknologilov kombinerer det klassiske studiet av immaterielle rettigheter med det raskt utviklende feltet innen informasjonsteknologilov. Studentene studerer grunnleggende og avanserte immaterielle rettigheter innen opphavsrett, patent- og varemerkerett, og lærer også om problemstillinger som ligger i spissen for dagens digitale informasjonssamfunn, som nettkriminalitet, e-handel, informasjonslovgivning og internettlov.

Internasjonal handels- og handelslov

LLM-programmet i International Business and Trade Law forbereder studentene til å møte utfordringene i en stadig mer global økonomi ved å gi dem kunnskapen og opplæringen som trengs for å håndtere de komplekse transnasjonale transaksjonene som definerer det gjeldende juridiske og forretningsmiljøet. Studentene velger kurs fra en utviklende læreplan som reflekterer gjeldende globale økonomiske maktaktører.

Internasjonal tvisteløsning

International Dispute Resolution-programmet gir studentene mulighet til å utforske i dybden, både fra et teoretisk og et praktisk perspektiv, de ulike alternativene for avgjørelse av tvister, og spesielt å undersøke hvordan de utspiller seg på den internasjonale arenaen. Utenlandske studenter vil utvikle en forståelse for det amerikanske fellesrettssystemet generelt og vil lære noen av de spesielle egenskapene til den amerikanske rettstvistmodellen.

Internasjonal lov og rettferdighet

International Law and Justice-programmet gir studentene muligheten til å få en avansert forståelse av menneskerettighetsbeskyttelse og promotering på internasjonalt, regionalt og nasjonalt nivå. Denne graden er først og fremst designet for de som jobber eller har tenkt å satse på en karriere i offentlig sektor, inkludert advokater på høyt nivå og ledere i ikke-statlige organisasjoner og akademikere.

Eiendomsrett

Eiendomsrettsprogrammet gir studentene et solid grunnlag innen eiendomsrett, inkludert nøkkelområder som eiendomsfinansiering, bolig- og næringsleasing, arealbruk, rimelige boliger, miljørett, selskapsrett, skatt og relaterte juridiske felt. Programmet er beregnet på advokater som ønsker å utdype sin forståelse av eiendomsrett eller å åpne nye karrieremuligheter innen eiendom.

amerikansk lov (også tilgjengelig på nettet)

US Law-programmet er designet for studenter som har mottatt sin primære juridiske utdanning i et sivilrettsland og som er interessert i en introduksjon til de grunnleggende prinsippene i det amerikanske rettssystemet og grunnleggende begreper i amerikansk lov. Studenter i dette programmet har fleksibiliteten til å utvikle en læreplan i amerikanske lovtemaer som passer deres spesielle behov og interesser. Dette LLM-programmet er også tilgjengelig online.

Opptak

Søknader må sendes inn online via LSAC LLM-kontoen din, i samsvar med fristene nedenfor.

Merk: Send inn søknaden din tidlig for å få prioritert vurdering for et av våre merittbaserte stipend. Se nedenfor for mer informasjon om stipend.

 • For våropptak (start januar): 1. oktober.
 • For høstopptak (start august): 1. mars.

I tillegg til LSACs avgifter, vil et søknadsgebyr på $70 bli belastet for å fullføre innleveringen ($100 for søknader som sendes inn etter søknadsfristen).

Alle søkere må sende inn følgende dokumentasjon:

 • Offisiell karakterutskrift fra hver høyskole, universitet, forskerskole og jusskole som deltok. LSACs internasjonale transkripsjonsautentiserings- og evalueringstjeneste er valgfri. For internasjonale søkere må alle karakterutskrifter ledsages av en forklaring av karaktersystemet på engelsk.
 • En maskinskrevet, 500-ords personlig uttalelse som beskriver grunnene dine for å forfølge denne doktorgraden.
 • To anbefalingsbrev.
 • En gjeldende CV eller curriculum vitae.
 • En TOEFL-, IELTS- eller Duolingo-poengsum er nødvendig med mindre søkeren har en grad fra USA, enhver karibisk øy hvor engelsk er det eneste offisielle språket, Australia, engelsktalende Canada, Irland, New Zealand eller Storbritannia. Søkere som ikke er fritatt, men som har fått sin juridiske utdanning med engelsk som eneste undervisningsspråk, kan be om et intervju i stedet for TOEFL eller IELTS ved å velge dette alternativet på søknadsskjemaet. Vær imidlertid oppmerksom på at opptakskomiteen sterkt foretrekker at slike søkere sender inn en TOEFL (minimum 100 på internettbasert, 250 på datamaskinbasert eller 600 på papirbasert) eller IELTS (minimum 7) eller Duolingo (minimum 120) poeng. Hvis poengsummen din er under kravet vårt, vil vi likevel vurdere det sammen med søknaden din og kan ta kontakt for å avtale et intervju. For søkere som ikke kan demonstrere tilstrekkelig engelskkunnskaper gjennom TOEFL-, IELTS- eller Duolingo-kravet, er vi glade for å tilby opptak betinget av påmelding på heltid og tilfredsstillende fremgang i Fordhams Legal English Institute (LEI).

Stipend og finansiering

Alumnistatistikk

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

 • New York

  West 62nd Street,150, 10023, New York

Spørsmål