Keystone logo
Florida Coastal School of Law Online generell lov studerer LL.M.
Florida Coastal School of Law

Online generell lov studerer LL.M.

Jacksonville, USA

0 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

PROGRAMKURSER: Coastal Law LL.M. i generell lov Studies er et nettbasert program åpent for alle med en lov grad, herunder internasjonale og amerikanske advokater. Dette programmet gir en oversikt over amerikansk lov og den amerikanske rettssystemet. Den oppfyller de faglige kravene til Washington State Bar eksamen. Studenter i dette programmet nyte den fleksibiliteten til å ta valgfag og skaffe "spesialisering" i en av flere konsentrasjoner som Logistikk og Transport, Law Practice Teknologi og Business Law. Studenter kan fullføre programmet i så lite som ett år eller ta opp til tjuefire måneder. Den neste startdato for sommeren 2017 begrepet er 10 mai 2017.

Dette nettbaserte programmet består av 26 studiepoeng. Tretten studiepoeng av kurs er påkrevd. De inkluderer: Profesjonelt ansvar (2 studiepoeng); Juridisk forskning og skriving (3 studiepoeng); Sivilprosedyre (3 studiepoeng); Konstitusjonell lov (3 studiepoeng); Og innføring i amerikansk lov og juridisk system (2 studiepoeng).

I tillegg til de ovennevnte obligatoriske kursene, kan studentene velge å ta 13 studiepoeng av elektroniske valgfag fra tilbud i amerikansk lov LL.M. Program og logistikk og transport programmet. Velg online JD kurs er også tilgjengelig for General Law Studies LL.M. studenter. Noen av valgfagene inkluderer: Real Property; Straffelov og prosedyre; bevis; Bedriftsorganisasjoner; Internasjonale forretningstransaksjoner; Amerikansk utlendingslov Administrative lov for transport fagfolk: Advokat og rettslig gjennomgang; Sysselsetting lov for transport fagfolk; Tollforskrift; Og transportforsikring.

PROGRAMFAKULTATLEDERE: Kystelovfakultetmedlemmer med spesialisert opplæring i fjernundervisning underviser på nettet påkrevde kurs i dette programmet. Kursene benytter state of the art teknologi som gjør at elevene kan se forelesninger mens de er på farten (inkludert gjennom mobile, vennlige og nedlastbare forelesninger).

APPLIKASJONER: Søkere kan søke direkte via LSACs nettside på: https://llm.lsac.org/login/access.aspx?appl=5320L4. Når du har opprettet en logg inn og et passord, vil du automatisk bli sendt til General Law Studies programmet. Ta kontakt med dekan for strategi og innovasjon Margaret Ioannides via e-post [email protected] eller ring +1.904.256.1158 hvis du har spørsmål. Søkere som har oppnådd en JD-grad i USA, bør be om et offisielt utskrift fra deres juridiske registratorens kontor. Søkere som oppnådde sin første grad i lov utenfor USA, bør be om en kurs-for-kurs-transkripsjon evaluering av deres lovskoleutskrift ved et byrå godkjent av California Bar. Søkere fra utenfor USA må også gi en TOEFL- eller IELTS-rapport. Alle søkere må gi en kopi av bildeidentifikasjon.

UNDERVISNING: Undervisningen for dette programmet er $ 1000 per kreditttimme for en total kostnad på $ 26.000. Undervisning inkluderer tilgang til LexisNexis og Westlaw, samt kystlitteraturbibliotekets elektroniske database. Annet enn kostnaden for undervisning, er det ingen andre avgifter for den elektroniske generell lovstudiet LL.M. program. Alle lesemateriell, i de påkrevde 13 studiepoengene av nettkurs, er inkludert i prisen på programmet.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Bachelor i lov (LLB)
  • Suva, Fiji
 • LLB (Hons) jus med virksomhet med grunnår
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 1 mer
 • LLB (Hons) Law
  • Online