Keystone logo
Final International University in Cyprus International Law Undergraduate Program (LLB)
Final International University in Cyprus

International Law Undergraduate Program (LLB)

Turkish Republic of Northern Cyprus, Kypros

4 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 5 550 / per year

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Generell informasjon

International Law Undergraduate Program (LLB) etablert i 2020 innenfor det juridiske fakultetet og vil akseptere sine første studenter i det akademiske året 2020-2021.

Jus er en overbevisende og utfordrende praksis. Slagområdet er enormt. Det kan nå folks daglige liv så vel som til regjeringers virksomhet på internasjonalt nivå. Derfor ble vårt program etablert for å trene kvalifiserte advokater for å møte den økende etterspørselen etter slike juridiske tjenester i vårt land.

151898_photo-1521295121783-8a321d551ad2.jpg

Vårt International Law Undergraduate Program (LLB) gir deg en tiltalende og effektiv akademisk erfaring, mens kjernemodulene som kreves av profesjonelle juridiske organer vil bli gjort oppmerksom på deg. Innen juridisk yrke forventes det at du tilegner deg visse praktiske og intellektuelle ferdigheter, og dette kurset gir spesifikt disse kravene med et disiplinert program for ferdighetsutvikling.

Kurset er et fireårig heltidsprogram på engelsk med totalt åtte semestre. Etter vellykket gjennomføring vil studentene oppnå 146 studiepoeng (240 studiepoeng) med akkreditert vitnemål.

Kurset tilbyr også en stor mengde modulvalg. I tillegg til kjernemodulene, kan det hende du kan velge mellom særegne moduler som passer ditt interesseområde. Kjernemoduler er engelsk juridisk metode, grunnlovsrett, juridisk forskning og skriving, forvaltningsrett, strafferett og prosedyre, forpliktelsesrett, EU-rett, juridisk regnskap, familierett, handelsrett, egenkapital og tillit, bevis og sivil prosess, eiendomsrett , Rettsfilosofi, handelsrett, jordrett, arbeidsrett, selskapsrett, folkerett, forbrukerrett, immateriell rett, internasjonal privatrett, havrett og internasjonal strafferett. Våre valgmoduler varierer fra rettssosiologi, kriminologi, medisinsk rett, bankrett til miljørett, voldgiftsrett, folkerett og barns rett og innvandringsrett med mange andre alternativer å velge mellom.

Fakultetets undervisningsmetoder er kombinasjoner av forelesninger, seminarbaserte diskusjoner og klassepresentasjoner sammen med forelesninger gitt av gjesteforelesere fra spesialkompetanseområder. LLBs vurderingsmetoder består av åpne og lukkede bokeksaminer, quizzer i klassen, prosjekter og muntlige presentasjoner. I tillegg til den teoretiske utdanningen oppfordrer vårt juridiske fakultet sine studenter til å utvikle sine ferdigheter gjennom praktiske leksjoner. For disse formålene gir det deg en sjanse til å delta i advokatklinikker og hypotetiske casestudier også.

Gjennom hele LLB-kurset vil du være garantert å få og utvikle en fullstendig forståelse og kunnskap om de viktigste prinsippene og doktrinene som bygger det engelske rettssystemet og videre.

Programmets mål og resultater

Formålet med og resultatene av International Law Undergraduate Program (LLB)

Vårt internasjonale rettsprogram tar sikte på å trene studenter som har evnen til å bruke dagens teknologi effektivt i forbindelse med oppdraget til universitetet vårt, kan tenke fritt og opprinnelig innenfor rammen av etiske verdier, kunne være i stand til å følge med på den raske endringen av globalisering, fullt utstyrt med profesjonell kunnskap og ferdigheter som teamledere og spillere med høy sosial og emosjonell intelligens.

I denne forbindelse er det også formålet med kurset å trene studenter som er klar over sine rettigheter, som hevder sine rettigheter, kan tilby juridiske løsninger på endringene og utviklingen i samfunnet, å betrakte jus som et sosialt fenomen, og å ha analytiske tenkeevner.

Studenter som oppgraderer fra International Law Undergraduate Program (LLB) forventes å få kompetanse i følgende fag:

 • å ha tilstrekkelig, pålitelig og oppdatert informasjon innen vaneretten;
 • å spesialisere seg i vanlig lov;
 • å ha ferdigheter med resonnering, tolkning, analytisk tenkning som er spesifikk for feltet fellesrett;
 • å etablere et felles sinn som er kompatibelt med prinsippene i vanlig rett ved å identifisere juridiske problemer riktig;
 • å kunne produsere rettferdige, menneskelige og rettferdige løsninger basert på prinsippene i vanlig rett;
 • å ha evnen til å jobbe tverrfaglig;
 • å delta i forskning, prosjekter og aktiviteter med bevissthet om samfunnsansvar;
 • å bruke informasjonskilder effektivt;
 • å ha ferdighetene med muntlig og skriftlig kommunikasjon på engelsk;
 • å overholde deres plikter, rettigheter og ansvar i juridisk praksis og;
 • å handle under lovgivningen og profesjonelle etiske regler i samarbeid med relevante fagområder.

Arbeidsfelt

Etter vellykket uteksaminering fra vårt fakultet, forventes det at kandidatene fullfører sine juridiske praksisplasser, avhengig av regelverket i deres land.

Etterpå kan våre kandidater som har fullført sin juridiske praksis, opptre som dommere, påtalemyndigheter, advokater, notarier og advokatfullmektiger. Videre kan de jobbe som eksperter, juridiske rådgivere og direktører i offentlige institusjoner, statlige eller internasjonale organisasjoner og advokatfirmaer.

Våre studenter kan også vurdere å fortsette med sin utdannelse og / eller videreutdanning og forfølge en akademisk karriere innen akademia.

Programresultat

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • LLM internasjonal lov og global styring
  • Leeds, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • Global Master i internasjonal sportsrett
  • Madrid, Spania
  • Online
 • LL.M. i internasjonale juridiske studier
  • Washington, USA