Keystone logo
University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance Master i europeisk og internasjonal skatterett
University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance

Master i europeisk og internasjonal skatterett

Luxembourg City, Luxembourg

2 Years

Engelsk, Fransk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 200 / per semester *

På universitetsområdet

* per semester

Introduksjon

Om

Dette høyt spesialiserte programmet forbereder kandidater til å bli ledere innen sine respektive områder av skattekompetanse - det være seg i en privat advokatpraksis eller regnskapsfirma, i offentlig administrasjon, i rettsvesenet eller i akademia.

Studentene vil være forberedt på å mestre de generelle prinsippene i skattelovgivningen for å kunne arbeide med nye eller ukjente juridiske regler og for vellykket å gjenkjenne problemer som oppstår i nye skattemyndigheter, i dette stadig skiftende feltet.

I tillegg vil elevene lære å benytte seg av det omfattende Luxembourg-skatteavtalenettverket og få førstehånds eksponering mot virkelige skatteproblemer og EU-domstolens rettspraksis. Dette programmet legger særlig vekt på samspillet mellom skatteavtale loven med innenlands skattelov, samt effektene av primær og sekundær EU-lov om innenriksskatteregler.

I løpet av kurset arbeider studentene med flere casestudier under tilsyn av ledende skatte advokatfirmaer og deltar i forskningsprosjekter organisert av ATOZ-lederen for europeisk og internasjonal skattlegging.

5 grunner til å spesialisere seg i europeisk og internasjonal skatterett ved Universitetet i Luxembourg:

  1. Programmet drar nytte av Luxembourgs nøkkelposisjon i internasjonal finans og støtte fra internasjonale skatte advokatfirmaer i landet, som er ivrige etter å møte våre studenter for internship og mulige fremtidige arbeidsplasser.
  2. Kurs er undervist av en blanding av ledende akademikere og utøvere fra Luxembourg og Europa.
  3. Studentene skaffer seg praktiske ferdigheter i et skatte-praksis-verksted med coaching fra profesjonelle eksperter.
  4. Programmet drar nytte av nært samspill med forskningsaktiviteter fra ATOZs leder for europeisk og internasjonal skattlegging. For den beste søkeren tilbyr ATOZ Foundation et prestisjefylt stipendium på opptil 10 000 EUR for å dekke kostnadene ved å leve og studere i Luxembourg.
  5. Studentene uteksamineres med en grad som er skreddersydd til kravene i luxembourgsk skattepraksis, og sikrer gode ansettelsesutsikter. På grunn av det internasjonale perspektivet er de oppnådde ferdighetene like relevante for studenter som ønsker å jobbe i utlandet.

Læreplan

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål