Keystone logo
© CODE
European University Viadrina in Frankfurt (Oder) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (Oder) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (Oder) - Faculty of Law

Introduksjon

Universitetet ditt er Viadrina!

Viadrina ligger i hjertet av Europa - internasjonalitet er dets varemerke. Studentene og instruktørene kommer fra over 80 land. Det bør ikke komme som noen overraskelse at studentene har mulighet til å ta fremmedspråkkurs ved universitetets språksenter og studere eller gjennomføre praksis i utlandet.

192654_AM-Fruehling_MG_0254.jpg
Fotos © Heide Fest / European University Viadrina in Frankfurt (ODER)

Ett program, tre grader

IHL-programmet åpner for muligheten for tre gradstyper: den første er en LL.M. program (90 studiepoeng) som kan gjøres på både heltid eller deltid; et Diploma-program (60 studiepoeng) som vil følge de samme kursene for to-semesters verdi, men vil være kortere uten behov for å fullføre en avhandling og et internship; og det siste ville være sertifikatprogram (30 studiepoeng) som vil gi mulighet for enda mer kortfattet pensum bestående av ett semester verdt med kurs, men fortsatt med muligheten til å spesialisere seg innen et spesifikt område.

God veiledning betyr stor suksess

Vi tilbyr små klassestørrelser og personlig service. Læringsmiljøet på Viadrina er utmerket og har små klassestørrelser, direkte kontakt med akademisk ansatte, personlige studenttjenester, praksismuligheter og karriereplanleggingshjelp. Viadrina gir en atmosfære der studentene kan forberede seg til eksamen i fred, oppgradere i tide og forberede seg på å komme inn i yrkeslivet. Velkommen til Viadrina-familien!

Vertsuniversitetet

Master i internasjonale menneskerettigheter og humanitær rett Masterprogrammet gjennomføres ved Viadrina European University, grunnlagt i 1991. Som sådan fortsetter det den fine tradisjonen til det første statsuniversitetet i Brandenburg (Alma Mater Viadrina, 1506 - 1811). Universitetet består av tre fakulteter, Det juridiske fakultet, Det økonomiske fakultet og Fakultet for kulturstudier, i tillegg til tilknyttede sentre og institutter. I nært samarbeid med Universitetet i Poznan er det også medleder Collegium Polonicum i søsterbyen Frankfurt (Oder), Słubice, som ligger i Polen rett over elven Oder fra Viadrina. I samarbeid med polske og andre tilknyttede europeiske universiteter forsøker Viadrina spesielt å møte utfordringen med et nyåpent og utvidet Europa som bygger en bro mellom Øst- og Vest-Europa. I tillegg har universitetet en rekke andre internasjonale partnerinstitusjoner rundt om i verden.

Statistikk

Det er her Europa begynner

Våre 6.000 internasjonale studenter fra 85 land studerer jus, økonomi og kultur siden gjenåpningen av Viadrina i 1991, European University har utviklet seg til en internasjonalt kjent adresse på den tysk-polske grensen, med ca. 6.000 studenter nå påmeldt. Europeiske og internasjonale aspekter av jus, økonomi og kultur spiller en spesiell rolle i gradsplaner som tilbys av våre fakulteter for jus, bedriftsøkonomi og økonomi og kulturvitenskap.

    Steder

    • Frankfurt an der Oder

      Auditorium maximum (AM) Room 213 Logenstraße 4 15230, 15230, Frankfurt an der Oder

    Spørsmål