Keystone logo
European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law

Introduksjon

Din University. Viadrina.

Den Viadrina ligger i hjertet av Europa - internationality er dens varemerke. Sine studenter og instruktører kommer fra over 80 land. Det burde ikke komme som noen overraskelse at studentene har mulighet til å ta utenlandske språkkurs ved universitetets språksenter og studere eller komplett praksisplasser i utlandet.

Det er der Europa begynner.

Våre 6.000 internasjonale studenter fra 85 land studerer jus, økonomi og kultur

Siden gjenåpningen av Viadrina i 1991, har European University utviklet seg til et internasjonalt anerkjent adresse på den tysk-polske grensen, med ca 6000 studenter nå registrert.

Europeiske og internasjonale aspekter av jus, økonomi og kultur spiller en spesiell rull i grad planer som tilbys av våre fakulteter av jus, økonomi og administrasjon og økonomi og kulturvitenskap.

En Prog, to grader.

Vi tilbyr internasjonale doble grader.

Man kan gjennomføre ca 20 ulike internasjonale doble grader på bachelor- eller masternivå ved Viadrina. Et godt eksempel på dette er Master of European Studies program, utviklet og vedlikeholdt av alle tre Viadrina fakulteter, som også kan være ferdig med en tysk-polsk eller tysk-fransk dobbelt grad.

God veiledning betyr stor suksess.

Vi tilbyr små klasse størrelser og personlig service.

Læringsmiljøet ved Viadrina er utmerket, og har små klasse størrelser, direkte kontakt med vitenskapelig ansatte, personlig student tjenester, internship muligheter og karriereplanlegging assistanse. Den Viadrina gir en atmosfære der studentene kan forberede seg til eksamen i fred, utdannet på en riktig måte og forberede seg for sin inntreden i yrkeslivet.

Velkommen til Viadrina familien!

Verten universitet

Master of International Human Rights og humanitær lov

Masterstudiet er utført ved Viadrina European University, grunnlagt i 1991. Som sådan, fortsetter den fine tradisjonen med den første State University of Brandenburg (Alma Mater Viadrina, 1506-1811).

Universitetet består av tre fakulteter, Det juridiske fakultet, Fakultet for økonomi og Fakultet for kulturstudier, i tillegg til tilknyttede sentre og institutter. I nært samarbeid med Universitetet i Poznan det også co-driver Collegium Polonicum i søster byen Frankfurt (Oder), Słubice, som ligger i Polen rett over elven Oder fra Viadrina.

I samarbeid med polske og andre tilknyttede europeiske universiteter de Viadrina spesielt bestrebelser for å møte utfordringen med en nylig åpen og utvidet Europa bygge en bro mellom Øst- og Vest-Europa. I tillegg universitetet har en rekke andre internasjonale samarbeidsinstitusjoner rundt om i verden.

Steder

  • Auditorium maximum (AM) Room 213 Logenstraße 4 15230, 15230, Frankfurt an der Oder

Spørsmål