Keystone logo
European Humanities University MA i internasjonal forretnings- og handelsrett
European Humanities University

MA i internasjonal forretnings- og handelsrett

Vilnius, Litauen

2 Semesters

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

Introduksjon

LL.M. Programmet "International Business and Trade Law" forbereder fagfolk til å jobbe som høyt kvalifiserte juridiske eksperter innenfor det nasjonale og internasjonale juridiske markedet, samt drive forskning og akademiske aktiviteter i International Business and Trade. Programmet forbereder studentene til å møte utfordringene til en stadig mer global økonomi ved å gi dem kunnskapen og opplæringen som trengs for å håndtere komplekse transnasjonale transaksjoner som definerer gjeldende juridiske og forretningsmessige miljø. Dette programmet inkluderer kjernekurs i selskapsrett og eierstyring, internasjonal kommersiell voldgift, internasjonal immaterialrett, internasjonal finansrett, internasjonale kommersielle kontrakter, etc.

Programmet tar sikte på å utdanne kreative og aktive advokater som er i stand til å løse organisatoriske og ledelsesmessige spørsmål, samt jobbe som juridiske utøvere og forskere på både nasjonalt og internasjonalt nivå.

Kandidater fra programmet vil motta et Master of Law (LL.M.) diplom.

Karakteristiske trekk ved programmet

  • Programmet er basert på 30 års universitetserfaring med å gi jusstudier
  • Alle kurs er undervist på engelsk
  • Programmet leveres av et internasjonalt team av professorer, hvorav det absolutte flertallet har praktisk arbeidserfaring innen feltet
  • Blandet læringsformat, som kombinerer fulltidsutdanning i Vilnius og fjernundervisning
  • Øvelse av juridiske ferdigheter og dommertale ved internasjonale konkurranser (The Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot)
  • Programmet basert på en klar spesialisering i internasjonal privatrett – International Business and Trade Law, som sikrer kvaliteten på målrettet utdanning
  • Kombinasjon av teori og praksis, forskning og prosjektaktiviteter

Opptak

Læreplan

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål