Keystone logo
Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam LLM internasjonal voldgift
Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

LLM internasjonal voldgift

Rotterdam, Nederland

1 Years

Engelsk

Fulltid

01 Aug 2024*

Sep 2024

EUR 2 530 **

På universitetsområdet

* for EØS-studenter | frist for studenter utenfor EØS: 1. juli 2024

** for EU/EØS-studenter. €18.800 for studenter utenfor EU/EØS

Introduksjon

Studieprogrammet i et nøtteskall

Denne LL.M. Programmet er skreddersydd for å dekke både prosessuelle og materielle rettsaspekter ved internasjonal tvisteløsning. Denne LL.M. gir deg et forsprang til å starte din karriere innen internasjonal tvisteløsning.

Denne LL.M. Programmet gir sine nyutdannede et unikt sett med internasjonale voldgiftsferdigheter sammen med betydelig ekspertise innen internasjonal forretningslov. Programmet er skreddersydd for å dekke både prosessuelle og materielle rettsaspekter ved internasjonal tvisteløsning. Denne LL.M. gir deg et forsprang til å starte din karriere innen internasjonal tvisteløsning.

Hvorfor velge dette programmet?

  • Denne LL.M. programmet gir deg et omfattende syn på internasjonal voldgift (inkludert investeringsvoldgift) og juridiske aspekter ved internasjonale transaksjoner;
  • Du er utdannet av utmerket lærerteam. Lærere i programmet har både en solid (internasjonal) akademisk bakgrunn samt et vell av erfaring innen kommersiell og juridisk praksis. I tillegg vil du gjennom hele programmet lære om internasjonal voldgift fra de juridiske rådgiverne så vel som fra voldgiftsdommernes perspektiv;
  • Du vil studere i et av de ledende kommersielle sentrene og de største havnene i Europa, noe som betyr at du ofte vil gå "på stedet" for å se hvordan ting fungerer i praksis. Disse utfluktene vil omfatte besøk til de ledende voldgiftsinstitusjonene som Permanent Arbitration Court og Dutch Arbitration Institute.

Ideelle studenter

Opptak

Læreplan

Program undervisningsavgift

Studentuttalelser

Om skolen

Spørsmål