Keystone logo
Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Introduksjon

Erasmus School of Law er en av skolene i Erasmus University Rotterdam: En verdensklasse universitet rangert 71th i Times Higher Education verdens universiteter Ranking. Våre LLM programmer kombinere akademisk tenkning med praktisk opplæring. I tillegg til de vanlige kursene fieldtrips er organisert i advokatfirmaer, internasjonale domstoler og internasjonale selskaper til å oppleve den (lovlig) praksis: hvor Law møter Business.

Som student ved Erasmus School of Law vil du bli en del av et internasjonalt samfunn: våre ansatte og studenter representerer over 45 forskjellige nasjonaliteter! Du vil delta i klassene med mennesker fra mange ulike rettskulturer og forbedre dine internasjonale og interkulturelle ferdigheter som forbereder deg for en internasjonal juridisk karriere. Erasmus School of Law ligger i Rotterdam.

Med den største havnen i Europa, er Rotterdam en av de viktigste driverne av den nederlandske økonomien. Som et resultat av Rotterdam i dag er en spennende og multikulturell og flerkulturell by som er hjem til over 160 nasjonaliteter og en rekke multinasjonale og lokale bedrifter, som Unilever og Shell.

Steder

Steder
 • Rotterdam

  Burgemeester Oudlaan 50, , 3062 PA, Rotterdam

  • facebook
  • linkedin
  • instagram
  • youtube

Spørsmål