Keystone logo
Dillard University

Dillard University

Dillard University

Introduksjon

Since1869, Dillard universitet har vært forpliktet til å gi studentene et kvalitetsfireårig liberal arts utdanning. Dillard er en fullt godkjent privat, historisk svart universitet. I 2010, US News & World Report rangert Dillard blant landets 10 beste HBCUs, basert på omfattende lavere grads studier. Dillard ble også tildelt en Topp 10 Ranking i 2010 for liberal arts skoler i sosial mobilitet kategori ved Washington Monthly.

Hjørnesteinen i New Orleans Gentilly fellesskap, sitter universitetet på en vakker og rolig 55-acre campus, fylt med signatur levende eiketrær og en blanding av historiske bygninger og moderne fasiliteter.

Dillard studenter går videre til noen av de beste forskerskoler i verden. Dillard har i dag alumni som studerer ved Harvard, Yale, Princeton, Johns Hopkins og London School of Economics, blant andre. Dillard University er også det eneste universitetet i USA som er partner i Melton Foundation. Dillard studenter som blir Melton Fellows delta i interkulturell opplæring, lederutvikling, og global utdanning gjennom symposier, reise, nettaktiviteter, prosjektstøtte, og sosiale tjenester. Vertsland inkluderer Kina, Chile, Tyskland, India og USA.

Dillard Høydepunkter:

I kjølvannet av orkanen Katrina, Dillard fullstendig restaurert og pusset opp 32 campus bygninger og tre off-campus boligkomplekser, og bygget to nye LEED® * registrert (Leadership in Energy and Environmental Design) bygninger: Professional Skoler og Sciences Building, og student Union og Health & Wellness Center. I 2010 Dillard inngått et samarbeid med New Orleans Recovery School District for en ny lærerutdanning som kan revolusjonere lærerutdanningen i New Orleans, og kanskje tjene som en modell for programmer over hele landet. Dillard fysikk programmet har fått en $ 1,800,000 puls laser system som tillater elevene å utføre høyere nivå forskning. Dillard kritikerroste sykepleierutdanning var den første av sitt slag i Louisiana. Dillard har 22 akademiske fagretninger innenfor syv avdelinger og skoler. Dillard er student-fakultetet forholdet er 11 til én. Dillard University har en av de få Student Suksess divisjoner i landet, en modell som fokuserer på rekruttering, oppbevaring og støtte av studenter.

Nyutdannede av Dillard representerer et bredt spekter av svært vellykkede globale ledere i felt som spenner fra medisin og jus, til høyere utdanning og internasjonal virksomhet, kunst og underholdning.

Misjon og Visjon Dillard Universitet oppgave er å produsere kandidater som utmerker seg, bli verdensledende, er bredt utdannet, kulturelt bevisst, og opptatt av å forbedre den menneskelige tilstand. Gjennom en svært personlig og læring sentrert tilnærming, Dillard studenter er i stand til å møte de konkurrerende kravene til et mangfoldig, global og teknologisk avansert samfunn.

Dillard universitetets strategiske pilarer

Dillard University vil være en ledende privat undervisning universitet i regionen og i verden av Historisk Black Høyskoler og universiteter. Dillard University vil utvide selektivt til høyere studier, og bygge på sine beste programmene som representerer fremtidige projeksjoner av bemanningsbehov. Dillard Universitet vil øke og styrke sin satsing på og produksjon av kvalitet, nyttig forskning. Dillard University vil sette mot globalisering i undervisningen sin slik at den utvider sin rekkevidde til andre språk, kulturer og land. Dillard University vil vise engasjement for alle studenter suksess. Dillard Universitet vil utvikle studentens ledertrening og beriket pedagogiske muligheter utenfor klasserommet for å tilby et balansert miljø som en del av høgskolen erfaring. Dillard University vil fortsette å tiltrekke seg og oppgradere talentfulle afroamerikanske studenter, mens innbydende de fra en mangfoldig bakgrunn som kan dra nytte av den unike opplevelsen vi tilbyr. Dillard University vil vise engasjement for teknologi som tema, et pedagogisk verktøy og fundamentet for interne systemer som er effektive, pålitelige og kostnadseffektive. Dillard University vil vise regnskaps integritet, med systemer for finansiell og faglig ansvarlighet og stabilitet. Dillard Universitet vil bli engasjert i revitalisering av sitt hjem, New Orleans. Dillard Universitet skal utvikle og spre kunnskap om praksis i forhold til Greening av sin campus og fremme av miljømessig bærekraft. Dillard Universitet vil utvikle en Gulf Coast Public Policy Center.

Steder

  • New Orleans

    2601 Gentilly Boulevard, 70122, New Orleans

Spørsmål