Keystone logo
CY Cergy Paris University - School of Law LL.M. Skatterett, forretningsrett og etterlevelse
CY Cergy Paris University - School of Law

LL.M. Skatterett, forretningsrett og etterlevelse

Cergy, Frankrike

1 Years

Engelsk

Fulltid

30 Jun 2024

09 Sep 2024

EUR 7 000 / per year *

På universitetsområdet

* full LLM: EU-søkere / 7.500 € ikke-EU-søkere | dual LLM: 11 000 € søkere utenfor EU / 10 000 € EU-søkere

Introduksjon

LL.M. i fransk og europeisk rett, spesialisering i skatt, forretningsrett og overholdelse er et svært selektivt program som vil styrke dine evner til å jobbe i et internasjonalt forretningsmiljø.

Dette programmet undervises i sin helhet på engelsk og tilbyr en unik mulighet for ikke-fransktalende som ikke har morsmål til å studere fransk og europeisk skatte- og forretningsrett.

Klasser og seminarer undervises av både internasjonale akademikere og anerkjente fagfolk fra prestisjetunge internasjonale firmaer basert i Paris.

Etter å ha fullført programmet, kan studentene oppnå to vitnemål: en spesialisert LL.M. Universitetsgrad og nasjonal mastergrad.

  • Studenter og fagpersoner uten en anerkjent kvalifikasjon vil bli tildelt den spesialiserte LL.M. Universitets grad
  • Studenter som har en Juris Doctor (JD), en LL.B. (4 år) eller tilsvarende anerkjent kvalifikasjon vil bli tildelt både den spesialiserte LL.M. Universitetsgrad og nasjonal mastergrad

Graden er konkurransedyktig, selektiv og designet for jusstudenter som har et høyt nivå av juridiske studier og et utmerket nivå av engelsk språk. Programmet har blitt preget flere ganger av forskjellige organisasjoner og det franske departementet for høyere utdanning.

Felles LL.M. Program med University of Dundee, Skottland (UOD)

Den felles LL.M. Programmet er en spennende ny satsning som kombinerer to dynamiske og høyt rangerte jusskoler. Anerkjente eksperter vil undervise studenter og vil få inngående kunnskap om et bredt spekter av samtidsrettsfag både fra et fellesrettslig og sivilrettslig perspektiv.

Studiet er unikt og tilbyr to kvalifikasjoner levert i løpet av to semestre. Studenter registrert i Joint LL.M. programmet vil uteksamineres med en LL.M. i internasjonal handelsrett fra UOD og en nasjonal mastergrad i fransk og EU-rett, med spesialisering i beskatning, forretningsrett og etterlevelse fra CYU.

Ideelle studenter

Opptak

Stipend og finansiering

Læreplan

Program undervisningsavgift

Gjennomføring av programmet

Om skolen

Spørsmål