Keystone logo
© TESS
CY Cergy Paris University - School of Law

CY Cergy Paris University - School of Law

CY Cergy Paris University - School of Law

Introduksjon

University of Cergy Pontoise (UCP) ble opprettet i 1991. 1. januar 2020 fusjonerte UCP med flere andre høyere utdanningsinstitusjoner for å danne CY Cergy Paris University (“CYU”). CYU ligger vest for Paris i departementet Val d'Oise. Dens privilegerte geografiske situasjon gjør at den kan dra nytte av Paris og dens vestlige sysselsettingssoner.

CYU er en offentlig institusjon og et ledende senter for undervisning og forskning som tar imot over 1500 internasjonale studenter fra 54 forskjellige land av en total studentmasse på 25.000 bestående av 600 doktorgradsstudenter, 1200 forskere og 4132 kandidater. Med over 1000 akademiske ansatte tilbyr universitetet alle nivåer av lavere og etterutdannede studier og har blitt rangert blant de 20 beste nasjonale universitetene.

CYU har utviklet internasjonale utvekslinger med over 135 utenlandske universiteter, deltar i det europeiske utvekslingsprogrammet, og har tatt i bruk ECTS-systemet (European Credit Transfer System), som lar europeiske studenter få studiepoeng ved sitt universitet for kurs tatt i utlandet. CYU har blitt pekt ut som et "modelluniversitet" flere ganger av den franske regjeringen.

Law School

CYU School of Law tar imot over 3100 studenter, fordelt på lisens-, master- og doktorgrader, og tilbyr dem reell veiledning og støtte gjennom studiene og frem til deres profesjonelle integrering. Det er en dynamisk og prestisjetung skole rangert som 3. i Frankrike av det franske utdanningsdepartementet og 1. i Paris og dets forsteder for nyutdannedes medianlønn og sysselsettingsintegrasjon.

School of Law har blitt tildelt den prestisjetunge Fulbright-stolen flere ganger. Dette er preget av ønsket om å utvikle internasjonale programmer og utvekslingsprogrammer.

Opplæring av kompetente advokater har vært et av hovedmålene til Juridisk School, noe som fremgår av de varierte koblingene til det profesjonelle nettverket og nære bånd med Advokatforeningen og lokale og nasjonale myndigheter.

Steder

  • Cergy

    CY Cergy Paris Université 33 Bd du port Cergy Pontoise Cedex, 95011, Cergy

Spørsmål