Keystone logo
Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Introduksjon

Vår skole

Vi har utdannet advokater i over 125 år. Men vi er ikke fokusert på fortiden – vi vet at det som betyr mest er hvordan vi forbereder deg på fremtiden din.

En nasjonal leder

Vi er en nasjonalt anerkjent jusskole i hjertet av University Circle, et blomstrende kulturelt nabolag nær sentrum av Cleveland, Ohio.

Våre programmer for internasjonal lov, helselov og immaterialrett er blant de beste i nasjonen. Lederkurs og praksiserfaringer er tilført gjennom hele vår innovative læreplan. Alle studenter begynner å jobbe med ekte kunder i løpet av det første året og deltar i en semester-, heltids- eller årslang halvtidspraksisopplevelse i løpet av det tredje året.

National Jurist magazine kåret oss blant de 25 beste jusskolene som leverer de beste rettsmulighetene for allmenn interesse og blant dens første "honor roll of law schools" som gir den beste praktiske opplæringen.

Vi tilbyr JD-, LLM- og SJD-grader, samt ti dual-degree-programmer.

I tillegg kan JD-studenter studere i utlandet etter 1L-året ved 17 partnerskoler eller i løpet av 3L-året fullføre en utenlandsk LLM-grad ved tre partnerskoler:

 • Comillas pavelige universitet i Madrid,
 • Middlesex University i London,
 • Universitetet i Paris Dauphine

Vår voksende tilstedeværelse

Omtrent to tredjedeler av studentene våre er fra utenfor Ohio og mer enn 10 000 alumner bor og jobber over hele verden. Våre kandidater er ansatt i et bredt spekter av juridiske, offentlige, ideelle organisasjoner og forretningsmiljøer. Mange av våre alumner er administrerende direktører, advokatfirmaer, myndighetspersoner og andre anerkjente ledere.

Ekspertfakultet

Vi har et innbydende, vennlig miljø som oppmuntrer til samarbeid mellom professorer, administratorer, ansatte, studenter og alumni. Når du blir med på jusstudiet vårt, er du en del av vår juridiske familie.

Oppdrag

Hos Case Western Reserve University School of Lawer mangfold en kjerneverdi. Vi ønsker å være et inkluderende miljø der alle medlemmer føler seg bemyndiget til å delta i fellesskapet, fremme kreativ energi og innsikt som resulterer i en bedre institusjon.

Vi inkluderer mennesker av alle rasemessige, etniske, kulturelle, sosioøkonomiske, nasjonale og internasjonale bakgrunner, og ønsker velkommen til mangfoldet av tanker, pedagogikk, religion, alder, seksuell legning, kjønnsidentitet/-uttrykk, politisk tilhørighet og funksjonshemming.

Vi streber etter å skape en inkluderingskultur som oppmuntrer til relasjoner og interaksjoner mellom mennesker med forskjellig bakgrunn, en kultur som øker menneskeverdet som aktivt reduserer fordommer og diskriminering, og forbedrer livskvaliteten for alle i samfunnet vårt.

Hva vi gjør

Vi skaper, nærer og opprettholder partnerskap mellom jusstudiet, universitetet, juridiske organisasjoner, alumni og andre samfunnspartnere for å støtte mangfold og inkluderende initiativer. Dette inkluderer opplæring i mangfold og inkludering og arrangementer for å bygge et støttende fellesskap.

Programmet vårt ledes av en komité bestående av ledere av fakultet, ansatte, studenter, alumni og universitetsmangfoldsledere, samt medlemmer av juridiske samfunn i Cleveland og større Ohio. Vi jobber sammen for å lage en mangfoldig strategisk plan og initiativer for å gjøre jusstudiet til et mangfoldig og inkluderende sted for alle studenter, ansatte og fakulteter.

En tilkoblet institusjon

Vi er en del av Case Western Reserve University, en høyt rangert forskningsinstitusjon med mer enn 6600 doktorgrads- og profesjonelle studenter og mer enn 5150 studenter.

Universitetet er også hjemsted for de mange andre forskerskolene - hvorav mange samarbeider med for doble grader:

 • Weatherhead School of Management;
 • School of Medicine;
 • Case School of Engineering;
 • Frances Payne Bolton sykepleierskole;
 • Institutt for tannmedisin;
 • School of Graduate Studies;
 • Jack, Joseph og Morton Mandel School of Applied Social Sciences; og
 • College of Arts and Sciences.

Rangeringer

 • #9 i helselovgivning — US News & World Report, 2021 rangeringsutgave.
 • #24 i internasjonal rett — US News & World Report, 2021 rangeringsutgave.
 • #40 i intellektuell eiendomsrett — US News & World Report, rangeringsutgave for 2021
 • #44 i Clinical Education, US News and World Report, 2021 rangeringsutgave.
 • #30 Fakultetets nasjonale rangering for vitenskapelig innvirkning -- Heald and Sichelman Study, 2019.

Vårt fakultet er rangert som nummer 30 i nasjonen i vitenskapelig innvirkning. De er kjente eksperter på sine felt, og deres første prioritet er suksessen til studentene våre.

Steder

 • Cleveland

  Case Western Reserve University School of Law Foreign Graduate Legal Studies 11075 East Boulevard

  Spørsmål