Keystone logo
Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Case Western Reserve University School of Law

Introduksjon

En modell Law School: Vår folkeretten, helserett, og immaterielle lov programmer er blant de beste i landet. National Jurist kåret oss blant topp 25 loven skoler som leverer de beste offentlige interesse rettslige muligheter. Magasinet også oppført oss blant sin første "ære roll av loven skoler" som leverer det beste praktisk opplæring.

Spennende Sted: Vi er lokalisert i hjertet av University sirkel, et blomstrende kulturliv nabolag i Cleveland, Ohio. Clevelands "comeback drevet av kunst og kultur" ble det valgt blant byer over hele verden, som et sted å besøke i 2015 av New York Times, Los Angeles Times, Fodor og Travel and Leisure.

Bred Curriculum: Vi tilbyr JD, LLM, og SJD grader. LLM studenter tar de fleste av sine klasser med JD og SJD studenter. Vi tilbyr fire LLM grader: International Business Law, Intellectual Property Law, USA og Global Legal Studies, og International Criminal Law.

Stolt historie: Graden i USA og Global Legal Studies, tilbød først i høsten 1992, var blant de første LLM grader som tilbys i USA utelukkende for avgangselever på utenlandske lover skoler. De andre LLM grader har blitt tilbudt i nesten 10 år. Vi har partnerskap med ledende advokat skoler i utlandet - for eksempel Comillas pavelige universitetet i Madrid, Middlesex University i London, University of Paris Dauphine, East China University of Political Science and Law i Shanghai, og Southwest University of Political Science and Law i Chongqin - fra som mange av våre LLM studenter melde.

Vår økende tilstedeværelse: Vi har uteksaminert 1000 LLM studenter fra en rekke land på fem kontinenter. Våre kandidater øve og lære lov i ledende advokatfirmaer, bedrifter og universiteter. I 2015-2016, Office of Foreign Graduate Legal Studies registrert 73 LLMs og 25 SJD studenter.

Expert fakultet: Vår lov fakultetet er rangert 25th i landet i vitenskapelig effekt. De er kjent eksperter på sine felt, og deres første prioritet er suksessen til våre studenter. Vi har en innbydende vennlig miljø som oppmuntrer til samarbeid mellom professorer, administratorer, ansatte, studenter og alumni. Når du delta i vår law school, er du en del av vår juridiske familie.

En Connected Institusjon: Vi er en del av Case Western Reserve University, en høyt rangert forskningsinstitusjon med over 5800 utdannet og profesjonelle studenter og mer enn 5000 studenter. Universitetet er også hjem til Weatherhead School of Management, Case School of Engineering, School of Dental Medicine, Francis Payne Bolton School of Nursing, School of Medicine, School of Graduate Studies, Jack, Joseph og Morton Mandel School of Applied Social Sciences, og College of Arts and Sciences. Vårt universitet registrerer over 1800 internasjonale studenter fra land over hele verden.

Rangeringer

  • #9 i helselovgivning — US News & World Report, 2021 rangeringsutgave.
  • #24 i internasjonal rett — US News & World Report, 2021 rangeringsutgave.
  • #40 i intellektuell eiendomsrett — US News & World Report, rangeringsutgave for 2021
  • #44 i Clinical Education, US News and World Report, 2021 rangeringsutgave.
  • #30 Fakultetets nasjonale rangering for vitenskapelig innvirkning -- Heald and Sichelman Study, 2019.

Vårt fakultet er rangert som nummer 30 i nasjonen i vitenskapelig innvirkning. De er kjente eksperter på sine felt, og deres første prioritet er suksessen til studentene våre.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Case Western Reserve University School of Law Foreign Graduate Legal Studies 11075 East Boulevard

Spørsmål