Keystone logo
The Catholic University of America - Columbus School of Law

The Catholic University of America - Columbus School of Law

The Catholic University of America - Columbus School of Law

Introduksjon

Den Columbus School of Law skinner som en skjult perle innen juridisk utdannelse i Washington, DC Det er et akademi sammensatt av kollegiale og medfølende studenter, en støttende og faglig fremstående fakultet, og en dyktig og godt koblet alumni base som står klar til å hjelpe dagens studenter nå sine mål.

Våre studenter utmerke seg individuelt og kollektivt. De tjener stipend, externships og stipend; noen også publisere i juridiske tidsskrifter. Våre prosedyre og studier lag vinner utmerkelser i konkurranser fra Puerto Rico til Wien til Hong Kong. CUA Jusstudenter argumentere for live kunder gjennom vår banebrytende juridisk klinikk, beviser daglig sannheten av den gamle leveregel: jeg gjør og jeg forstår.

Fakultetet-student ratio er liten. Professorene gå en ekstra mil for å hjelpe elevene med anbefalinger og å gjøre faglige forbindelser. Legg til dette en lov skolemiljø kjent for fellesskap, der elevene ønsker å se hverandre til å lykkes, og du har grunnlaget for en uforglemmelig jusstudiet opplevelse.

Lærere og doers, vår heltid og medhjelper fakultetet medlemmer er professorer, forskere, forskere, praktikere og juridiske kommentatorer av den første bestillingen. Noen forblir aktive i rettssalen. Andre har forfattet referansetekster i fag som erstatningsrett og verdipapirrett. De presenterer på konferanser og på panelene rundt om i verden. De blir lest, sitert, sitert, og respektert. Fremfor alt er vårt fakultet viet til dyktighet i undervisning av loven og til ytelse suksess for våre studenter.

Vår state-of-the-art bygningen ligger bare noen minutter fra hjertet av Washington, DC, landets juridiske episenteret og den beste byen i Amerika for å studere jus. Columbus School of Law har vært medlem av Association of American Law Schools (Aals) siden 1921 og American Bar Association (ABA) siden 1925.

Vi inviterer deg til å utforske vårt nettsted og lære mer om hva som gjør Columbus School of Law stå hverandre. Siden 1897 har jusstudiet imot studenter av hver tro og bakgrunn, undervisning, guiding, og hjelpe deres transformasjon til noen av de aller beste jurister i Amerika.

CUA Law Advantage

Ligger i Washington, DC, Catholic University of America Columbus School of Law (CUA Law) er blant de beste valgene du kan gjøre hvis målet ditt er å oppgradere med ferdigheter - som kritisk juridisk analyse, juridisk skriving, og effektiv oral advocacy - som er avgjørende for å lykkes juridisk praksis i det 21. århundre.

På hver tur, kan CUA Law tilnærming til juridisk utdannelse oppsummeres med tre ord: Praktisk, fokusert og Connected, også referert til som CUA Law Advantage. Dette kombinert med en sterk følelse av service og ligger i landets hovedstad gjøre CUA Law en juridisk utdannelse erfaring som vil tillate deg å vokse både faglig og som person.

Tjeneste

CUA Law har en unik misjon service. Dette oppdraget er eksemplifisert ved vår dedikasjon til pro bono arbeid, et engasjement som deles av studenter, lærere og studenter likt. Kliniske ferdigheter ligger i hjertet av hvordan loven fungerer som et verktøy for å hjelpe og beskytte andre, spesielt samfunnets mest sårbare.

Studenter som trekkes til tjeneste har mange muligheter for å drive langsiktig og kortsiktig sosial rettferdighet prosjekter, samt studentorganisasjoner som gir tilbake til lokal communtiy. CUA Law bistår også studenter som ønsker å forfølge post-doktorgradsstipendiater og andre jobbmuligheter i offentlig interesse og offentlige tjenesteinnstillinger.

Mission Statement Law

Columbus School of Law er en integrert del av The Catholic University of America og den støtter og fremmer målene og målene for universitetet som helhet, som de har blitt bekreftet gjennom universitetets historie og er for tiden angitt i universitetets formålsparagraf. Disse målene og mål manifesterer seg i en kjerne forpliktelse til idealer verdighet hvert menneske; respekt for ukrenkelighet alt menneskelig liv; rettferdighet forankret i felles beste; anerkjennelse og beskyttelse av menneskerettigheter som gaver av Skaperen; omsorg for de fattige, neglisjert, og den sårbare; og plikten av kjærlighet til hverandre. Som en lov skolen, ønsker vi å oppdage, bevare og formidle sannheten i alle sine former; å oppnå akademisk utmerkelse i den katolske intellektuell tradisjon; og for å sikre, på en institusjonell måte, trofasthet til universitetets Christian inspirasjon.

Skolens følelse av institusjonell integritet og samfunnet gjenspeiler sin troskap til katolske idealer og tro. Som sådan, er skolen forpliktet til å fremme sine allerede sterke bånd til samfunnet ved å fortsette å fremme og opprettholde respekten for og blant lærere, administratorer, studenter, ansatte og alumni, og respekt for mangfoldet av bakgrunner, religiøse overbevisninger, utsiktspunkter, og bidrag som medlemmene bringer til loven skolesamfunnet.

Vi bringer sammen en dyktig og variert studentmasse og gi studentene en eksepsjonell profesjonsutdanning utformet for å forberede og motivere dem til å tjene med intelligens, integritet og handlekraft behovene til kunder, lokalsamfunn, nasjonen, det sivile samfunn og det internasjonale samfunnet. Vi forsøker å formidle til våre studenter et omfattende sett av praktisk kompetanse, et bredt spekter av lære kunnskap, og en urokkelig forpliktelse til etisk praktisering av loven. Utover det første året av studiene oppfordrer vi elevene til å vurdere å delta i strukturert spesialisering gjennom en rekke institutter, klinisk utdanning sentre og programmer som forbedrer ferdigheter som er avgjørende for å gi den høyeste kvalitet juridisk representasjon. Gjennom formidling av høy kvalitet undervisning, strenge stipend, faglig prestasjon og samfunnstjeneste er loven skolen forpliktet til å gjøre betydelige og varige bidrag til berikelse av kunnskap, integritet av den juridiske profesjon, og styrking av velferden til den bredere samfunnet, nasjonen, og Kirken.

Steder

  • Washington

    The Catholic University of America Columbus School of Law 3600 John McCormack Rd., NE , 20064, Washington

Spørsmål