Keystone logo
University of Colorado Boulder Teknologi- og immateriell rett
University of Colorado Boulder

Teknologi- og immateriell rett

Boulder, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Colorado Law utnytter sin beliggenhet i Denver-Boulder metro, som er hjertet av en av landets fremste telekommunikasjons- og teknologihubber, med Centurylink, DISH Network, CableLabs, Level 3 Communications, Sun Microsystems og Time Warner Telecom. Boulder har også et pulserende gründerfellesskap med mange oppstartsbedrifter og nye selskaper, rangert som nr. 1 av Federal Reserve Bank of Boston-forskere som den høyest presterende lille byen for risikovillig kapitalinvestering, og nr. 2 av American Electronics Association i prosent av arbeidstakere ansatt i høyteknologi.

Colorado Law har utviklet et av landets mest omfattende juridiske programmer orientert rundt informasjonsteknologi. Teknologeadvokater tar for seg interessante politiske utfordringer og nye juridiske spørsmål, og er blant de mest fornøyde innen advokatyrket. Colorado Law er det rette stedet til rett tid for de som er interessert i å utforske grenser for gründerrett, teknologipolitikk og immateriell eiendom.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • LL.M i intellektuell eiendom
    • Concord, USA
  • LL.M./MSL i immateriell rett
    • Washington, USA
  • LLM i informasjonsteknologi og immateriell rett
    • Brighton, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland