Keystone logo
University of Colorado Boulder Arbeids- og ansettelsesloven
University of Colorado Boulder

Arbeids- og ansettelsesloven

Boulder, USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Fra et felt som en gang var styrt utelukkende av arbeids-på-vil-regelen om at ansatte nesten ikke har rettigheter mot oppsigelse eller noen form for behandling på arbeidsplassen, har arbeids- og ansettelsesloven vokst til et av de mest betydningsfulle områdene innen føderal søksmål og regulering. Unioniserings- og lønnslovene på 1930-tallet ble fulgt av lovene om race, kjønn og aldersdiskriminering på 1960-tallet.

På 1990- og 2000-tallet har disse lovene blitt utvidet til nye områder som funksjonshemmede, familiepermisjon, genetisk diskriminering og varsling av selskaper. I dag utgjør arbeids- og arbeidsrettssaker "en økende brøkdel av den føderale sivile saken, som nå regjerer som den største enkeltkategorien." Kevin M. Clermont & Stewart J. Schwab, How Employment Discrimination Plaintiffs Fare in Federal Court, 1 J. Empirical Leg. Stud. 429, 429 (2004). Påstander om diskriminering av sysselsetting alene utgjør nesten 10 prosent av all føderal søksmål.

Colorado Law studenter har et bredt spekter av tilbud innen arbeids- og arbeidsrett. Skolen tilbyr "de tre store" kursene: Arbeidsrett, Arbeidsdiskriminering og Arbeidsrett - årlig. Ingen er en forutsetning for noen andre, og ingen har venteliste takket være Colorado Laws lave forhold til student og fakultet.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Jus LLB Honours
    • Newcastle upon Tyne, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Law LLM
    • Newcastle upon Tyne, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Foundations of US Law & Practice - Sommerprogram
    • Columbus, USA