Keystone logo
Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law LL.M
Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

LL.M

Request duration

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

LL.M. For internasjonale studenter

Velkommen til Cleveland-Marshall internasjonale LL.M program! Vi tilbyr studenter fra hele verden mulighet til å få en avansert grad fra en ABA-akkreditert amerikansk Law School til en konkurransedyktig pris. Vi gjør dette ved å tilby en eksepsjonell lærer-til-student ratio, en fremragende fakultetet, og en personlig tilpasset studiet. Som en Law School som akademikere inkluderer dommerne i Ohio Høyesterett, føderale dommere, medlemmer av Representantenes hus i USA, Cleveland ordførere, og mange andre fremstående jurister, civic, og bedriftsledere, ville vi være glade for å vurdere deg som en del av vår familie.

Krav til søknaden

For å bli vurdert for den internasjonale LL.M Program, må du skaffe deg (og dokumentere):

1.A Law Degree: En lov grad fra et akkreditert utenlandsk lov skole eller universitet.

 • Vennligst oppgi den opprinnelige grad som overdratt, med en offisiell oversettelse (hvis ikke gitt på engelsk);
 • Vennligst oppgi hele originalutskriften som konferert med en offisiell oversettelse (hvis ikke gitt på engelsk).

2.English Kompetanse: Hvis engelsk ikke er morsmålet ditt, eller hvis du har mottatt en grad fra et universitet der engelsk er ikke det offisielle språket i undervisningen, vil du bli pålagt å demonstrere tilstrekkelig beherskelse av det engelske språket. Dette kan typisk gjøres ved å gi en TOEFL score på minst 100 eller en IELTS score på minst 7. Kandidater som har fått litt lavere score kan også bli vurdert, forutsatt at deres akademisk bakgrunn og andre komponenter av deres programfilen rettferdiggjøre et slikt unntak.

3.Personal Uttalelse: En personlig uttalelse som forklarer hvorfor du ønsker å få en internasjonal LL.M grad, med spesiell oppmerksomhet til spørsmålet om hvorfor du ønsker å gjøre det på Cleveland-Marshall College of Law.

4.Reference bokstaver: Tre referanse brev, helst to av dem fra Law professorer og en fra en juridisk arbeidsgiver.

Når du har fullført de fire kravene ovenfor, kan du laste ned Søknad om LL.M Program (her), fullføre det flittig, og sende hele pakken, gjennom rekommandert post til: Cleveland-Marshall College of Law, Office of Opptak, 1801 Euclid Ave., LB 138, Cleveland, OH 44115-2214 The Law School vil normalt vurdere søknader som kommer før april 1 for neste Høstsemesteret

Eksamen krav

Når innrømmet, for å oppgradere den internasjonale LL.M Program og få graden, må du tilfredsstille alle følgende krav: 1.Successfully komplett 24 studiepoeng av læring; 2.Of de 24 studiepoeng, fullføre følgende obligatoriske kurs:

 • Innføring i amerikansk lov;
 • En Common-Law Course (erstatningsrett, kontrakter, eller eiendom), med karakteren "C" eller bedre;
 • Ett kurs som tilfredsstiller Øvre-nivå Skrive Krav;

3.Register for minimum 8 studiepoeng per semester; og 4.Obtain en akkumulere GPA (Grade Point Average) på 2,0 eller mer.

INFORMASJON VEDRØRENDE SITTE PÅ BAR EKSAMEN

Mens loven skolen er glade for å gi råd til studenter som ønsker å sitte i baren - enten i delstaten Ohio eller andre steder, er det viktig å merke seg at kravene satt av hver stat for Bar eksamen er forskjellige, og kan avvike vesentlig fra Graduation Krav satt ovenfor. Følgelig bør studenter som planlegger å sitte for Bar eksamen varsle skolen før de begynner sine studier, slik at skolen kan bedre skreddersy sin studieplan til deres behov.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Bachelor i lov (LLB)
  • Suva, Fiji
 • LLB (Hons) jus med virksomhet med grunnår
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 1 mer
 • LLB (Hons) Law
  • Online