Keystone logo
Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Cleveland State University, Cleveland-Marshall College of Law

Introduksjon

Cleveland-Marshall er en student-sentrert jusstudiet dedikert til å skape muligheter. Som en del av sin strategiske plan, ser skolen for å melde en mangfoldig sett av individer - og gjør alt i sin makt for å forme en lærerik opplevelse som oppfyller behovene til hver enkelt å gi dem en fordel som de ser ut til å nå sine endelige mål.

Nøkkelen til Cleveland-Marshalls suksess i sitt fokus på den enkelte er den overlegne grunnlaget for ressurser til rådighet til fordel for hver student og utdannet.

Ligger i sentrum av Cleveland, Cleveland-Marshall College of Law ved Cleveland State University brensel en av landets mest blomstrende juridiske markeder.

Den nesten 120 år gamle institusjonen var den første loven skole i Ohio innrømme kvinner, og det var en av de første loven skoler i Ohio for å innrømme minoriteter. En forpliktelse til mangfold er fortsatt en av skolens sterkeste verdier, og i 2010 ble Cleveland-Marshall den aller første mottaker av Mangfolds Matters Award presentert av Law School Opptak Council. Skolen har en lang tradisjon av muligheter, og er konsekvent anerkjent for sin Deltidsstudiet. Skolens usedvanlig sterk klinisk nærvær, sammen med en blomstrende pro bono program som klokker over 11.000 student frivillige timer per år, har gjort Cleveland-Marshall en pilar i samfunnet.

Det 21. århundre C | M | LOV viser seg at en skole med mulighet kan også være en skole for excellence.

Studentene blir utsatt for state-of-the art rettssaker teknologi i Trial rettssal, de mest teknologisk avanserte læringsrettssalen i Ohio og en av de første i landet. The Center for Health Law and Policy kobles direkte studenter til den store medisinske nettverk i regionen, og den banebryt Great Lakes Sport og Entertainment Law Academy fordyper elevene i praktisk opplæring i et voksende feltet av loven.

Cleveland-Marshall skrøt en 93 prosent bar passasje rente på juli 2013 Ohio Bar eksamen, andre bare til Ohio State blant Ohio ni lov skoler.

Kjøring prestasjon er Cleveland-Marshall strategiske bar forberedelse program, inkludert et innovativt samarbeid med en bar prep leverandør, Barbri, som gir alle Cleveland-Marshall studenter en kant mot suksess.

Skolen er en av de første loven skoler nasjonalt å tilby strategisk støtte for gründer studenter.

Vellykket Solo utøvere dannet en arbeidsgruppe for å tilby opplæring, støtte og veiledning til studenter som er interessert i å starte sin egen praksis, avkortet av Solo Law Practice Inkubator, åpning våren 2014. Inkubatoren er en av mindre enn 10 landsomfattende plassert på en lov skole campus og vil levere kontorlokaler, ressurser og støtte for hovedfags gründere.

Dyktig fakultetet gi et solid faglig fundament og bringe et bredt spekter av vitenskapelig og praktisk kompetanse.

Cleveland-Marshall syssels innflytelsesrik fakultetet som er kunnskapsrike på de nyeste problemer mot sitt felt av spesialitet, fordi de er blant de ledende forskere og utøvere i disse feltene. Undervisning er første prioritet for fakultetet, som viser eksepsjonell engasjement og en vilje til å arbeide med enkeltelever. Cleveland-Marshall fakultetet medlemmer er eksperter på relevant og raskt voksende områdene i praksis, blant annet miljø, helsetjenester og plass lov.

Konsentrasjon Cleveland-Marshalls er på studenten.

Elevene velge sin egen vei, og oppfordres til å skape en blanding av klasser og engasjement erfaringer til beste forberede seg til å jobbe i rettssaker, administrative eller advocacy karriere av å velge sine. Mer enn 30 studentorganisasjoner, deriblant tre godt respektert student tidsskrifter, utvider på klasseromsstudier og utvikle elevene videre i spesialiserte områder av deres valg.

Den praktiske anvendelsen av klasseromsstudier er et fokus fra den aller første uken av jusstudiet.

Under orienteringen uke, blir elevene utsatt for loven i aksjon under en fornyet engasjert læring dag. Hver student er garantert å få praktisk erfaring før eksamen gjennom en engasjert læring kravet, oppfylt gjennom en klinikk eller externship. Underveis elevene lytte til og engasjere seg med tanke-ledere som gir eksepsjonelle innsikter fra årene i sitt gitt felt.

Cleveland-Marshall fremmer en kultur for samarbeid.

I CM miljø studenter ofte se hverandre som allierte, ikke motstandere. Skolens elever har et rykte for å arbeide sammen for gjensidig nytte, mens de presser gjennom felles utfordringene i jusstudiet. Studenter og nyutdannede konsekvent referere klassekamerater som noen av sine nærmeste venner, og ofte bygge posisjoner og selv karrierer rundt arbeide med stipendiat Cleveland-Marshall nyutdannede.

Sentralt i Cleveland-Marshalls suksess er dens sterke alumni base, uten tvil en av de mest engasjerte og støttende juridiske nettverk i landet.

Cleveland-Marshall alumni er representert i rettslige seter i lokale statlige og føderale nivåer, og som fremtredende næringslivsledere, offentlige tjenestemenn og generelle råd i alle femti stater og internasjonalt. Talentfulle alumni rutinemessig gi tilbake til skolen og hjelpe guide og mentor våre studenter inn i den juridiske profesjon.

Cleveland-MCleveland-Marshall forbindelse slutter ikke når en elev går ut døren som en akademiker.

Cleveland-Marshall familie av alumni er en livslang ressurs av utøvere som er integrert i å hjelpe hverandre å nå sine drømmer. Den eksepsjonelle Office of Karriereplanlegging er tilgjengelig for ikke bare for nyutdannede å skaffe sin første posisjon, men for å hjelpe alumni vokse gjennom hele sin karriere. Nyutdannede er interessert i en gründer innstilling tilbys uvurderlig strategisk støtte, blant annet den innovative nye Solo Practice Inkubator.

Cleveland-Marshalls sterk tilknytning til det juridiske miljøet, sammen med en utviklet tilnærming til erfaringsbasert læring og fokus på karriereplanlegging for suksess, posisjonerer Cleveland-Marshall som en leder i utviklet seg, innovativ juridisk utdannelse.

Steder

  • Cleveland

    1801 Euclid Avenue, OH 44115, Cleveland

    Programmer

    Spørsmål