Keystone logo
CIES - International Centre for Sports Studies

CIES - International Centre for Sports Studies

CIES - International Centre for Sports Studies

Introduksjon

CIES TILBYR FORSKNINGSBASERTE LØSNINGER OG TOPPNIVÅ AKADEMISK OG LEDENDE UTDANNINGSPROGRAMMER FOR IDRETTSVERDEN

CIES - International Centre for Sports Studies , er et uavhengig studiesenter som ligger i Neuchâtel, Sveits. Det ble opprettet i 1995 som en stiftelse mellom Fédération Internationale de Football Association (FIFA), Universitetet i Neuchâtel, byen og delstaten Neuchâtel.

Ved å bruke en tverrfaglig tilnærming tilbyr CIES forskning, utdanning på toppnivå og konsulenttjenester til idrettsverdenen med sikte på å overvinne idrettens kompleksitet i dagens samfunn og forbedre hvordan den styres og administreres på tvers av alle idretter.

Som et internasjonalt senter har CIES en kvalifisert og mangfoldig stab og utvider kontinuerlig sine partnerskap med enkeltpersoner, universiteter og idrettsorganisasjoner over hele verden.

Vårt oppdrag

CIES oppmuntrer til kontinuerlig fremgang og bærekraftig utvikling i forvaltningen av sport rundt om i verden ved å fullt ut utnytte sitt internasjonale nettverk av partnere. Vi fremmer aktivt den pågående utvekslingen av kunnskap og erfaringer fra alle våre forsknings- og utdanningspartnere. CIES er der akademisk forskning møter praktisk ledelse, noe som resulterer i forskningsbaserte løsninger som kan tilpasses lokale behov og krav.

Steder

 • Neuchâtel

  International Centre for Sports Studies c/o Hôtel DuPeyrou Avenue DuPeyrou 1, 2000, Neuchâtel

 • Leicester

  Leicester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

  • Milan

   Milan, Italia

   Spørsmål