Keystone logo
Católica Global School of Law LL.M. Internasjonal forretningsrett
Católica Global School of Law

LL.M. Internasjonal forretningsrett

Lisbon, Portugal

1 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 14 000

På universitetsområdet

Introduksjon

Dette er et program spesielt utviklet for nyutdannede som søker å utvikle en karriere innen global forretningsrett . Det tilbyr en innovativ tilnærming til internasjonal, angloamerikansk og europeisk forretningslov, som dekker et bredt spekter av emner, som selskapsrett, kommersiell og investeringsvoldgift, grenseoverskridende transaksjoner, finanslov og internasjonal skattelovgivning.

Det overgår forventningene og kravene til både nyutdannede, som ønsker å forbedre sine muligheter til å forfølge en aktiv og internasjonal karriere innen forretningsjus, og unge advokater, som ønsker å utdype sine ferdigheter og kunnskaper. Det gir også et miljø der de som søker en akademisk karriere kan finpusse sine analytiske og forskningsmessige ferdigheter.

Hvert år er studentmassen ved Católica Global School of Law sammensatt av kandidater fra et bredt spekter av nasjonaliteter og faglig bakgrunn. Også, i løpet av studieåret, påmelding til spesifikke LL.M. seminarer er gjort tilgjengelig for eksterne praktikere, hvis deltakelse forbedrer programmets mangfold og pusten av intellektuell samtale, samtidig som det gir en nettverksmulighet for både LL.M. studenter og advokater.

Dessuten inkluderer vårt fremragende fakultet fremtredende forskere fra prestisjetunge amerikanske og europeiske universiteter og topputøvere fra ledende advokatfirmaer . Ved å bruke svært interaktive undervisningsmetoder, er fakultetet vårt i stand til å bruke Católicas omfattende merittliste innen forretningsjuss for å engasjere studenter på en spennende og meningsfull måte.


Case-metoden

Klassene vil ha en dobbel karakter, med vekt på både teori og praksis. Gjennom bruk av en case-basert undervisningstilnærming vil studentene bli møtt med komplekse, men likevel praktiske problemløsningsscenarier der dybdeanalyse og resonnement må brukes.

Nøye forberedelser utenfor klassen forventes fra hver elev, og diskusjon i klassen vil bli oppmuntret. Som en konsekvens vil programmet være krevende, men belønningen, i form av intellektuell og personlig vekst, vil være tilsvarende.


Programinformasjon

Oppmøte og ECTS
Denne LL.M. er et ettårig heltidsprogram, som går fra september til juli. Den akademiske kalenderen er strukturert i tre terminer. Studentenes timeplan avhenger av kursene de har valgt å følge, men på en gitt dag vil studentene vanligvis ha undervisning om morgenen eller ettermiddagen. Siden noen kurs undervises på en konsentrert måte (f.eks. i løpet av tre dager), kan noen perioder av semesteret være travlere enn andre.

Studenter som ønsker å kombinere sin LL.M. studier med fulltids faglig aktivitet anbefales å melde seg på som deltidsstudenter, og dele kursene over to akademiske år.


Semester i utlandet
Etter deres LL.M. år i Lisboa, oppfordres studentene til å tilbringe et ekstra semester i utlandet, og dra nytte av utvekslingsavtalene som Católica Global School of Law har med en utvalgt gruppe av topp jusskoler fra Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika og Asia. Hver av disse skolene reserverer et spesifikt antall plasser for studenter fra Católica Global School of Law å tilbringe et semester. Utlandssemesteret lar våre studenter ha kontakt med ulike pedagogiske og forskningsmetoder, samt oppleve livet i et annet land, mens de fortsetter å studere ved en topp jusskole.

I henhold til disse avtalene begynner opptak til våre partnerskoler med søknadsprosessen for semesteret i utlandet ved Católica Global School of Law , som finner sted mellom november og desember. Hver student nominert av Católica for et semester i utlandet vil da være underlagt godkjenning fra vertsinstitusjonen.


Masteroppgave
Etter den ettårige LL.M. studiet har forskningsdrevne studenter mulighet til å melde seg på et tredje semester og lage en masteroppgave. Studentene som lykkes med å skrive, sende inn og forsvare avhandlingen vil bli tildelt Master of Transnational Law-diplomet, ifølge Bologna-erklæringen.


Doble grader
Católica LL.M. studenter har muligheten til å forlenge studiene og tjene en andre LL.M. grad i et av følgende prestisjetunge partneruniversiteter.

Opptak

Program undervisningsavgift

Stipend og finansiering

Om skolen

Spørsmål