Keystone logo
Católica Global School of Law

Católica Global School of Law

Católica Global School of Law

Introduksjon

Católica Global School of Law ble etablert i 2009 og har siden blitt episenteret for Universidade Católica Portuguesas økende fokus på transnasjonal juridisk utdanning. Basert i Lisboa – en geografisk og strategisk bro mellom Europa og USA – ble Católica Global School of Law opprettet med det grunnleggende formålet å forberede fremtidige generasjoner av advokater til å praktisere i sammenheng med flere jurisdiksjoner og ulike juridiske kilder.

Siden stiftelsen har Católica Global School of Law vært vellykket i å oppnå en rekke mål. Det har tiltrukket seg bemerkelsesverdige grupper av lærde, både fastboende og tilreisende, og kohorter av doktorgradsstudenter fra mer enn 50 forskjellige nasjonaliteter, begge kommer fra prestisjetunge jusskoler fra hele verden. Den har lansert fire toppmoderne programmer: LL.M. Jus i en europeisk og global kontekst , LL.M. International Business Law , LL.M. Law in a Digital Economy , og den globale Ph.D. i juss . Kvaliteten på disse programmene ble konsekvent anerkjent av Financial Times i mange år, som har valgt Católica Global School of Law som en av de mest innovative jusskolene i verden.

Totalt sett har Católica Global School of Law raskt klart å bli et avgjørende senter for juridisk undervisning og forskning i Kontinentaleuropa, etter å ha vært et grunnleggende medlem av Law Schools Global League og nylig blitt med i European Law School Network.


Misjon og verdier

Ved Católica Global School of Law har vi som mål å gi en enestående akademisk erfaring som forbereder våre kandidater til å bli ledere i advokatyrket. Erfaringen vi gir er basert på en grunnleggende tro: at studiet av jus ikke bare handler om å mestre de juridiske reglene, men også om å forstå den sosiale, politiske og økonomiske konteksten loven opererer i.

Vi streber etter å fremme en dyktighetskultur innen juridisk utdanning og forskning, ved å fremme kritisk tenkning, innovativ problemløsning og tverrfaglig samarbeid. Fakultetet vårt består av ledende juridiske forskere og praktikere som bringer et vell av kunnskap og ekspertise til klasserommet, i programmer som er designet for å gi studentene et globalt perspektiv om loven. Vi prioriterer også praktisk læring gjennom en rekke ferdighetsseminarer, tvistemål og andre erfaringsmuligheter som lar studentene våre bruke kunnskapen sin i virkelige omgivelser.

En ledende jusskole må også være et støttende fellesskap som verdsetter mangfold, inkludering og sosialt ansvar . Hos Católica er vi forpliktet til å skape et miljø som er innbydende og inkluderende for studenter fra alle bakgrunner, samt å fremme en tjenestekultur som gjenspeiler vårt engasjement for allmennheten.

Til syvende og sist er målet vårt å produsere kandidater som ikke bare er fremragende advokater, men også banebrytere som vil ha en positiv innvirkning på deres lokalsamfunn og samfunnet for øvrig.

Steder

Spørsmål