Keystone logo
Católica Global School of Law

Católica Global School of Law

Católica Global School of Law

Introduksjon

Católica Global School of Law ble etablert i 2009 og har siden blitt episenteret for Universidade Católica Portuguesas økende fokus på transnasjonal juridisk utdanning. Basert i Lisboa – en geografisk og strategisk bro mellom Europa og USA – ble Católica Global School of Law opprettet med det grunnleggende formålet å forberede fremtidige generasjoner av advokater til å praktisere i sammenheng med flere jurisdiksjoner og ulike juridiske kilder.

Siden stiftelsen har Católica Global School of Law vært vellykket i å oppnå en rekke mål. Det har tiltrukket seg bemerkelsesverdige grupper av lærde, både fastboende og tilreisende, og kohorter av doktorgradsstudenter fra mer enn 50 forskjellige nasjonaliteter, begge kommer fra prestisjetunge jusskoler fra hele verden. Den har lansert fire toppmoderne programmer: LL.M. Jus i en europeisk og global kontekst , LL.M. International Business Law , LL.M. Law in a Digital Economy , og den globale Ph.D. i juss . Kvaliteten på disse programmene ble konsekvent anerkjent av Financial Times i mange år, som har valgt Católica Global School of Law som en av de mest innovative jusskolene i verden.

Totalt sett har Católica Global School of Law klart å raskt bli et viktig senter for juridisk undervisning og forskning på det kontinentale Europa, etter å ha vært et grunnleggende medlem av Law Schools Global League og nylig blitt med i European Law School Network.Misjon og verdier


Vår visjon

Hos Católica Global School of Law streber vi etter å være ledende i det vi gjør, ved å tilby banebrytende juridisk utdanning og sikre at vi posisjonerer oss blant de beste globale jusskolene i verden.


Vårt oppdrag

Vårt oppdrag er todelt.

For det første er vi forpliktet til å kontinuerlig utvikle innovative programmer for å sette studentene opp for de neste 30 årene, og hjelpe dem med å forfølge internasjonale juridiske karrierer på høyeste profesjonelle nivå. For å nå dette målet har vi samlet et bemerkelsesverdig fakultet, med lærde og praktikere som omfavner undervisningstilnærmingen vi ser for oss i programmene våre.

For det andre tar vi sikte på å produsere banebrytende juridisk forskning, og sikre bred tilgang til kunnskapen som produseres ved Católica. Det er grunnen til at vi har rekruttert noen av de mest lovende akademikerne innen deres studieretninger til vårt fastboende fakultet – forskere som er i stand til å drive samarbeidende og virkningsfull forskning.


Våre verdier

  • Gi banebrytende juridisk utdanning
  • Ha samfunnspåvirkning på nasjonalt og internasjonalt nivå
  • Utvikle nye tenkerammeverk
  • Generer juridisk forskning på toppnivå
  • Fremme etisk oppførsel
  • Fremme mangfold og inkludering i studentmassen vår

Steder

  • Palma de Cima catolica.law@ucp.pt , 1649-023, Lisbon

Spørsmål