Keystone logo
Center for International Legal Studies LL.M. i transnasjonal kommersiell praksis
Center for International Legal Studies

LL.M. i transnasjonal kommersiell praksis

1 Years

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 13 860 / per credit *

Blandet, Fjernundervisning, På universitetsområdet

* $ 660 per studiepoeng, 2 fulle undervisningsstipend og mange 50% undervisningsstipend er tilgjengelig

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Fire institusjoner organiserer LL.M. i transnasjonal kommersiell praksis . Center for International Legal Studies (CILS, Salzburg, Østerrike) har mer enn 5000 advokatmedlemmer over hele verden. Law Law of Lazarski University (Warszawa, Polen) har rangert først blant polske universitetsrettslige fakulteter de siste syv årene. Center for Financial Law and Policy ved Lixin University er basert i Shanghai, Kina, Boston University School of Law (Boston, Massachusetts) ble opprettet i 1872 og rangerer som topp 25 av mer enn 200 advokatskoler akkreditert av American Bar Association.

De sentraleuropeiske stedene (Salzburg og Warszawa) og den asiatiske beliggenheten (Shanghai), med sesjonsformatet på to uker, gir en stor fordel for de som ikke kan ta et år unna arbeidet sitt, spesielt aktive utøvere, til de som ikke har råd. tiden eller kostnaden for et år i utlandet og / eller til de som kan ha vanskeligheter med å få visum for å studere i USA. Programmet er designet for å bringe erfarne advokater sammen med eksperter fra fakultetets medlemmer, og seminarstrukturen egner seg til aktiv utveksling mellom deltakerne. Trettini advokater fra 10 land, i alderen 25 til 59 år, deltok i den siste to-ukers LL.M. økter.

LL.M. krever tilfredshet med 21 studiepoeng over fire sykluser som tilbys hvert år i Salzburg i juni 2021 (2 økter), i Shanghai i juli 2021, i Boston i august (2021) og i Warszawa i oktober (2020 og 2021). LL.M. kan fullføres på ett til fem år.

LL.M. kurs undervises på engelsk av fakultetet levert av CILS, Lazarski University, Lixin University og Boston University.

142095_CEU1.jpg

142096_CEU2.jpg

Center for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137201_137155_LixinUniversityShanghai.jpg
Center for International Legal Studies / Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137198_137158_BostonUniversityBoston.jpg
Center for International Legal Studies / Center for International Legal Studies

Undervisningen for 2020-2021 er $ 660 per kreditt. Studentene deltar vanligvis på en eller to økter per år. LL.M. må være fullført innen fem år etter oppstart. To stipendstipender med full undervisning og mange 50 prosent undervisningsstipend er tilgjengelig.

Søkere til LL.M. i transnasjonal kommersiell praksis må ha en anerkjent første grad i lov og ha en demonstrert oversikt over faglig og faglig kompetanse. Engelskspråklige må vise kompetanse på språket.

Søknadsfrist

Generelt sett kan søknader bli akseptert inntil to uker før startdatoen for en boligøkt. Imidlertid, hvis søkeren vil kreve visum for å reise til stedet for økten, må hans eller hennes søknad være mottatt senest seks uker før sesongens begynnelse. Dette er for å gi tilstrekkelig tid til å gi et invitasjonsbrev fra universitetet og for at vertslandet kan utstede visum. Hvis du har spørsmål om visumkrav, kan du kontakte ambassaden eller konsulatet i landet du planlegger å besøke.

Yorkhill Foundation-stipend

En gave fra Yorkhill Foundation gjør det mulig for CILS Benefactors å finansiere to stipendiater med full undervisning, hver med en verdi av USD 13 860, - for deltagelse i LL.M. i program for transnasjonal kommersiell praksis som starter i 2021. Søkere bør sende inn en CV, ledsaget av to referansebrev og en uttalelse som redegjør for hvorfor gjennomføringen av LL.M. vil ha verdi ikke bare for søkeren, men også søkerens juridiske samfunn og publikum for øvrig. Fristen for å motta søknaden om et stipendium fra Yorkhill Foundation er 15. desember 2020.

CILS Benefactors Inc.-stipend

CILS Benefactors Inc. er et registrert veldedighetsorganisasjon som tilbyr finansiering for studenter fra utvalgte land som ellers ikke hadde råd til å delta i LL.M. programmet CILS Benefactors Inc. tilbyr 20 50% undervisningsstipend som begynner i 2021. Søknader fra kvalifiserte studenter vurderes etter først til mølla. Fristen for å søke om et stipend på 50% er 30 dager før studiestart. Når stipendet er tildelt, vil stipendet fortsette å gjelde for alle studiepoeng (bolig, fjernundervisning og praksisplasser) som kreves for å fullføre LL.M. i transnasjonal kommersiell praksis. CILS Benefactors Inc. har vært liberal når det gjelder finansiering. Direkte finansieringsforespørsler til Center for International Legal Studies med innsending av LL.M-søknaden.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Legal Practice Course (LPC) - akselerert
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • LLB (Hons) jus med virksomhet med grunnår
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Manchester, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • + 1 mer
 • LLB (Hons) Law with International Business
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland