Keystone logo
Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies

Introduksjon

Center for International Legal Studies - CILS / the Center - er et non-profit juridisk forsknings-, opplærings- og undervisningsinstitutt, etablert og opererer som et samfunn av allmenn interesse under østerriksk lov. Det internasjonale hovedkvarteret har vært i Salzburg, Østerrike siden 1976. Dets viktigste formål er å fremme og spre kunnskap blant medlemmer av det internasjonale juridiske samfunnet. CILS holder flere seminarer hvert år i Europa, Nord- og Sør-Amerika, Afrika, Asia og Midt-Østen. Disse konferansene og møtene er sertifisert for CLE / CPD-kreditt av Law Society of England og Wales, Bar of the Netherlands, California, New York, Texas og andre stater basert på gjensidighet. Center for International Legal Studies har utviklet, koordinert og publisert mer enn 100 juridiske forskningsprosjekter siden 1977. Nesten 5000 advokater over hele verden er anerkjent for sine bidrag til CILS-prosjekter. Mer enn 300 har tegnet seg for CILS Congress of Fellows. Andre anerkjente akademikere og utøvere støtter senteret som fullverdige og æresmedlemmer og assosierte medlemmer. Senterets internasjonale program for internasjonal juridisk praksis plasserer unge advokater og jusstudenter i opplæringsstillinger med advokatfirmaer i Europa, Nord- og Sør-Amerika, Asia og Afrika. Disse praktikantene kan også motta kreditt på sine jusskolers JD- eller LLM-programmer, og CILS opprettholder også institusjonelt samarbeid med flere jusskoler for dette formål. Gjennom sitt besøksprofessorprogram plasserer senteret erfarne utøvere i tilreisende professorater ved institusjoner i Øst-Europa og de tidligere sovjetrepublikkene. Mer enn 300 advokater har ansatt nesten 700 ansettelser siden programmet startet i 2006.

FDI2015xs

I samarbeid med Lazarski University Warszawa, Lixin University Shanghai og Central European University Vienna, tilbyr senteret en LLM i transnasjonal kommersiell praksis for jurister og utøvere. LLM krever tilfredsstillelse på 21 studiepoeng over en periode på to til tre år. Cycle I undervises i Wien, Østerrike, Cycle II undervises i Shanghai, Kina, og Cycle III undervises i Warszawa, Polen. Syklus I-residensen er obligatorisk. Cycle II og Cycle III-øktene er valgfrie. Femten studiepoeng er tilgjengelig online. Center for International Legal Studies organiserer og har grunnlagt, sammen med SULS, PUSL, DIS og KCL, Foreign Direct Investment International Arbitration Moot, den fremste konkurransen mellom voldgift og investor-stat. Senteret administrerer International Business Law Consortium, en allianse av utvalgte uavhengige advokatfirmaer som hjelper hverandre med å betjene sine klienter internasjonalt.

Center for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137200_137156_LazarskiUniversityWarsaw.jpg

Center for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137198_137158_BostonUniversityBoston.jpg

Yorkhill Foundation-stipend

En gave fra t han Yorkhill Foundation gjør CILS velgjørere til fondet to full-undervisning stipender, hver med en verdi på US $ 13 860, for deltakelse i LL.M. i Transnational Commercial Practice program med oppstart i 2021. Søkere må sende inn en curriculum vitae, ledsaget av to brev av referanse og en redegjørelse for hvorfor c ompletion av LL.M. vil ha verdi ikke bare til søkeren, men også søkerens juridiske miljøet en nd publikum en t stor. Frist for mottak av søknad om Yorkhill Foundation Scholarship er 15 januar 2021.

CILS Benefactors Inc.-stipend

CILS velgjørere Inc. er en stiftelse som tilbyr finansiering for studenter fra utvalgte land som ellers ikke hadde råd til å delta i LL.M. program. CILS velgjørere Inc. gir 20 50% undervisning stipender med oppstart i 2021. Søknader fra kvalifiserte studenter vurderes på en første- til mølla-prinsippet. Frist for søknad om 50% stipend er 30 dager før begynnelsen av en faglig sesjon. Når tildelt, vil stipendet fortsette å gjelde for alle studiepoeng (bolig, fjernundervisning, og praksisplasser) som kreves for å fullføre LL.M. i transnasjonal kommersiell praksis. CILS Benefactors Inc. har vært liberal når det gjelder finansiering. Direkte finansiering ber til Center for International Legal Studies med innlevering av LL.M. applikasjon.

Steder

 • Warsaw

  Warsaw, Polen

  • Shanghai

   Shanghai Lixin University of Accounting and Finance, , Shanghai

   • Vienna

    Quellenstraße 51, 1100, Vienna

    Spørsmål