Keystone logo
Carl Albert State College

Carl Albert State College

Carl Albert State College

Introduksjon

Her tilbyr vi studentene en utdannelse i verdensklasse til en overkommelig pris. Carl Albert State College er kåret til Best Community College i Oklahoma; står for tiden som nr. 11 i nasjonen for uteksamineringsgrader blant høgskoler; og vi tilbyr de rimeligste skolepengene og avgiftene i regionen. Vår hovedcampus er i Poteau, med en avdelingskampus i Sallisaw, og vi tilbyr 8 grader og 3 sertifikatprogrammer helt online.

Poteau-campus tilbyr boligmuligheter for studenter som ønsker å ha full college-erfaring, og delta i mange campusklubber, aktiviteter og en rekke intramurale spill. Hvis du ikke deltar på et ettermiddagsklubbmøte, spiller volleyball på rekreasjonskurset, eller kommer inn noen ekstra studietimer på Learning Resource Center - sjansen er stor for at du kan ta et ettermiddags Viking-spill i idrettsanlegget. Viking-friidrett inkluderer baseball, softball, langrenn for menn og kvinner og E-sportslag.

Carl Albert State College er hjem for personer fra alle samfunnslag. For hver Carl Albert State College student, inkludert den voksne som arbeider med andre forpliktelser, tilbyr vi dag-, kvelds- og online-kurs som passer til din travle timeplan. Enten du planlegger å bo på campus, pendle eller tjene din grad online - oppfyller Carl Albert State College studentenes behov på en effektiv, effektiv og økonomisk måte. Vi gir utmerkede utdanningsmuligheter for studenter, enten de ønsker å gå rett på jobb etter endt utdanning, eller planlegger å overføre for å videreutvikle sin pedagogiske karriere.

Steder

  • Poteau

    South McKenna Street,1507, 74953, Poteau

    Spørsmål