Keystone logo
Université libre de Bruxelles - ULB LL.M. in International Business Law
Université libre de Bruxelles - ULB

LL.M. in International Business Law

Brussels, Belgia

9 Months

Engelsk

Fulltid

Request application deadline *

Request earliest startdate

EUR 6 900

På universitetsområdet

* Søknadsfristen er 1. mars for studenter som trenger visum. Alle andre studenter kan søke innen 1. juni Løpende søknader med forbehold om ledige plasser: Etter 1. juni.

Introduksjon

LL.M. i International Business Law er et engelskspråklig heltidsprogram. Det er et 60 studiepoeng (ett år) postgraduate universitetsprogram, som går fra slutten av september til juni. Kursene er delt inn i to semestre, med eksamen i januar og juni. Vår kjerneplan dekker hovedområdene innen forretningsjuss og inneholder små seminarstilklasser eksklusivt for LL.M. studenter. LL.M. legger vekt på aktiv læring gjennom falske aktiviteter i klassen, presentasjoner og diskusjoner i små grupper.

The LL.M. is designed for students who wish to take full advantage of the extraordinary range of opportunities offered in Brussels, the capital of Europe. The program includes visits to the institutions of the European Union (European Commission, Council, and Parliament) which are headquartered in Brussels. The LL.M. is part of the program offering of the University of Brussels (Université libre de Bruxelles, or “ULB”), one of the leading universities in Europe, with 25.000 students, 32% of which come from outside of Belgium.

ULB tilbyr ekstraordinære utenomfaglige og co-curricular aktiviteter, inkludert forelesninger, workshops, praksisplasser, skriveseminarer, karrierearrangementer og sosiale aktiviteter. Noen av disse aktivitetene er integrert i vårt akademiske program. LL.M. søker svært motiverte studenter og selvstendige elever som er klare til å delta i diskusjoner i små grupper som ønsker å utdype sine kunnskaper om internasjonal forretningslov.

Raske fakta

  • 2:1 student: fakultet ratio
  • Virkelig global studentmasse
  • Gjennomsnittlig klassestørrelse 35 elever
  • LL.M. kjernekurs forbeholdt LL.M. studenter
  • Beliggenhet i hjertet av Brussel
  • Aktive undervisningsmetoder (hovedrett, vitneavhør, falsk investeringsvoldgift, klassepresentasjoner)
  • Vurdering basert på eksamen, prosjekter og klassedeltakelse
  • Fakultet av både akademikere og aktive utøvere i stand til å dele praktisk innsikt og erfaring
  • Utenomfaglige aktiviteter som gjesteforelesninger, tilgang til konferanser om å kutte juridiske spørsmål og besøk til de europeiske institusjonene som har hovedkontor i Brussel
  • En dedikert akademisk koordinator gir råd til alle LL.M. studenter

Studiet er organisert gjennom avdeling for etterutdanning. Det er offisielt anerkjent av Communauté Française i kongeriket Belgia som et universitetsprogram nivå 7, uten å sanksjonere en akademisk rangering, noe som betyr at under belgiske lover og forskrifter, LL.M. kvalifiserer ikke for tilgang til den belgiske advokaten eller til regulerte juridiske yrker. Studenter som ønsker å søke akademisk anerkjennelse av programmet (eller tilgang til en doktorgrad) i sine hjeminstitusjoner eller land, anbefales å søke informasjon om slik anerkjennelse før de registrerer seg.

LL.M. kandidater som fullfører programmet tildeles en LL.M. i internasjonal forretningsrett, signert av rektor ved Université libre de Bruxelles (ULB). Flest søkere til LL.M. vil allerede ha en grad som gir tilgang til baren (i Storbritannia, for eksempel, er dette en LLB mens i Europa er det en Master). Hvert år fortsetter nyutdannede ved internasjonale advokatfirmaer i Brussel, store konsulentfirmaer, internasjonale og europeiske institusjoner og firmaer i sine hjemland over hele Europa og verden.

Opptak

Læreplan

Stipend og finansiering

Om skolen

Spørsmål